Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Are you going to finish strong ?

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Aramaya inanarak baktım forumlara fakat açılmamış sanırsam. Açıldıysa bile izlemeyenler elbet vardır, doğru yere açıyor muyum tam emin değilim ama. Gerçkten yorumsuz, insanların ders alması gereken bir video,

[video]http://www.guzer.com/videos/are-you-going-to-finish-strong.php?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

bizde de var bunun örneği:

konyalı kaporta ustası halil kart

kaportacı olarak ünlüdür, sakat olmasıyla değil temiz iş çıkarmasıyla ünlüdür.

kendisi bize uzaktan akraba olur. 98-99 cıvarında istanbul'a işi düştüğünde 2 gün bizde misafir olmuştu. birisi falan getirmiyor, biniyor şehirlerası otobüse geliyor. yanında hiçbir zaman bir yardımcıya ihtiyaç duymuyor. 20 cm'lik bacaklarının uçlarına takabileceği deriden bir çift özel ayakkabısı var, burunsuz kese tarzı bişey. sağlam eline de bir deri eldiven geçiriyor ve yürümek için elinin de yardımını alıyor. böylece gövdesinden hemen sonra sonlanıveren 2 bacağı ve tek koluyla normal bir insan hızında sorunsuz bir biçimde yürüyor. birlikte yürüdüğü insanları asla yavaşlatmıyor.

bizde kaldığı gün cuma gününe denk gelmişti. ben biraz zındık takıldığım için aklıma gelmedi ama halil abi cumaya gitmek için hazırlık yapınca ben de hazırlandım beraber gittik camiye. doğal olarak hiçbir olağanüstü durum yaşamadık çünkü normal hayatını engelsiz gibi sürdürmeye alışmış bir insan. her şey için bir çözüm bulmuş kendince. cami çıkışı bilindik dilenci topluluğu cami dışında bekliyor. bizim halil abi bir ayara girişti dilencilere görmeniz lazımdı. sakat veya aciz rolü yaparak dilenenlerin hiçbiri halil abi kadar zor durumda değildi. ama halil abi özel kesim takım elbisesi ve koluna taktığı çantasıyla hiç de zavallı bir görüntü vermiyordu. dilencilerin verecek cevabı olmadığı için azarı yiyen toparlanıp uzak bi yere gitmeye başladı. etraftan da insanlar destek vermeye başladılar tabi halil abiye. neyse sonra ayrıldık camiden. halil abinin söylediğine göre onun muhitinde, işyerinin olduğu yerde, gittiği camide falan dilenci barınamazmış.

kendisi hala sağ ve hala çalışıyor bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...