arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 http://www.planeshift.it hakkında bilgisi olan var mı ?[hline]Sil sil çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 www.planeshift.it Server Status: Server Up ????????????????????[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 up[hline]Sil sil çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Oha direk planescape kokusu gelio burnuma.. Screenshotlar enfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ehe bi an magic the gathering diyip atladım :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Hmm ne bu anlamadm çıkıcak olan bi oyun falanmı?[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 said: lochaber, 29 Kasım 2002 23:05 tarihinde demiş ki: ehe bi an magic the gathering diyip atladım :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! aynen[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 upp mmorpg çıkmış oynanıo bide free galiba..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 yaw screenshotlar guzeldi de , forumlara baktim az kisi var gibi geldi. bide buyuk dunya falan diyorlar , bi deneyen varsa anlatsin bakalim.[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 dowload um biter bi saat e yakın süre sonra..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 We want to give FREE access to anyone, without the need to purchase the game nor pay monthly fee. 12 races with unique traits for the creation of your character Unlimited professions through skill system Original magic system with six schools of magic Hundreds of spells! Huge world to explore Great number of quests to test your wit and skill Monsters and NPCs with good AI to produce events in the game A world that evolves also without player interaction Create your house or castle Politics and economy[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 boyutu 35 mb civarı dimi arcane?[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Downloading..[hline]Gel de,anlat turşu psikolojisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 34 MB ya bilgisayar takılıo her zamanki gibi kafayı yicem karakter menüsünde takılıyor (makinamda sorun var oyunda yok) x tane ırk var şaşırdım hangisini seçiceğimi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 hikaye felan guzel geldi bana 11 tane de ırk var sanırım guzel gibi usenmesem indircem de simdi 2 saat dial up la kasmak zor yani :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 İndir,bahane etme dial-up ı :) Mis(!?) gibi oyun.[hline]Gel de,anlat turşu psikolojisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 hikaye falan okumadım ehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 İndirdim ama GS $ansa kazandı moralim bozuk yarın oynar yazarım bi$iLer :P[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 oynadım SAKIN YÜKLEMEYİN OYNAMAYIN hiç bir eşy anlamıyorsunz, hiç bir şey yapamdım karakteriniz yürümüyor, resmen float ilerliyor. bomboş ve aşırı büyük bi harita değil dövüş, yürümekten başka bir şey yapamadım...[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 oh ne güzel bende takılıo diye üzülüyordum siliyim biran önce ehe :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 lol ben char ı yaratamadım bile :([hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben yine de kaşınıp yüklemek istiyorum bu oyunu. kablo kaldırır heralde dimi oyunu[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bu arada oyuna girmek için yüklemek yeterli dimi yani üyelik göremedim de[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 up!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 güzel bir oyun unutulmasın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar