Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antidepresan

yezid

Öne çıkan mesajlar

anti depresanlar kimi insanı mutlu kimi insanı vurdum duymaz kimi insanı normal düzeye kimi insanıda bi arkadasın dedigi gibi robot eden kimyasal ilaçlardır. kısa bi hikaye bi eroinman arkadasım buboku kullanıyordu ve ailesi ögrendi ve ellerinden gelen herseyi yapdılar hastane tedavi paraysa para manevi destekse destek! ama bu ilaçları kullanmaya basladıkdan sonra cocugun hayatı bombok oldu neyseki şimdi askere giddi son durumlarının iyi oldugunu biliyorum.. tabi bi bok anlamadınız ama kısaca söylemek gerekirse anti depresanlar insanların psikolojileriyle alakalı şeylerdir.. insan byin gücüyle herşeyi hallediyor.. bende hayatımda hatta askerde bile kafa yapsın diye butür ilaçlar yok aferinler, tantum antiem! felan kullandım.. sakın ola bunları yapmayın her bi tanesi icin beyninizin %5 ini kabettiginizi düsünün! sonra harbiden fıstık beyin li olabilirsiniz.. unutmayın hersey kafada bitiyor sosyallesin hic denemediginiz biseyi deneyin geneleve gidin heyecan yasayın ! hoşçakalın
Sosyal ağlarda paylaş

kafayapsın diye kullananın a.. hayatınızı riske sokmayın arkadaslarım bende sevgilimden ayrıldım işten ayrıldım daha 2 gün bile olmadı bende kullansam belki rahatlarım ama ne gerek war beyin bana 3 sene sonrada lagzım 5 ay sornada... sizleri seviyorum paticik ailesi
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
9 gün oldu ve yan etkileri dışında henüz Lustral'in bi iyiliğini görmedim. Tabi zamansız olan kötü olaylar da üstüne eklendi dertlerimin. Kötüye gidiyorum, hayırlısı..

lustral beni en çok carpan ilac olmustu yan etki olarak. ama sonra alistim, 150mg'ye kadar ciktim zaten. artık hicbiri pek etki yapmıyor zaten.
risperdal ve seroquel kullaniyorum su an. tek yan etki istahim sifir neredeyse, kasimda 85 kilo olan ben su an 66 kiloyum (boy 1.81), ama mutluyum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de iştahım kesildi ve zaten çok zayıfım. Ayrıca 50mg kullanıyorum ben. 3-4 kilo falan verdim. Sabah kustum kalktığımda, bişey yiyemiyorum. Halim noolcak bilmiyorum. Ama kendimi de berbat hissediyorum. Yataktan çıkamıyorum, hiçbişey hissetmemek, algılamamak istiyorum. Herşey bitsin istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Hayatınızın içine sıçıyorsunuz ha tiplere bak. Kötü hissediyorsan, kötü hissettiğini kabullenmek ve napalım böyleymiş demek zayıflıktır, çıkın bu kafalardan.

Küfür var banlansın arkadaş. Takım elbise de çok komik duruyor üstünde hemen uzaklaştırılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
Meraba arkadaşlar, ilaç tavsiyesi falan yapmayalım lütfen, zira direk ban. Teşekkürler, sağlıklı günler dilerim.

oyle bi sey mi yaptik ki =)

durumu bilmeyip anlamayip da durumumu gulup eglenerek gecirilebilecek bir sey sananlar da konusmasin lutfen, laflari banaysa diye soyluyorum degilse digerleri dusunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

agnostic front'un addiction diye bi şarkısı var onu bulup indiriyorsunuz.. sonra şarkı sözlerini buluyorsunuz ve başlıyorsunuz dinlemeye bi yandanda şarkı sözlerini okumaya.. işlemi defalarca tekrarladıkdan sonra zaten şarkıyı ezberlemiş oluyorsunuz.. sonra isteyen teşekkür etsin.. HARDCORE PRIDE!
Sosyal ağlarda paylaş

~7 ay kadar prozac dayamışlardı öss döneminde depresyona girdin sen diye

ilk 2 ay zaten etkisi yok,
sonradan aa sen daha güleryüzlü oldun falan diyorlardı

ilacı bıraktıktan sonra ciddi anlamda hafıza kaybı, zeka geriliği yaşar gibi oldum, düzeldi gibi şu anda da o dönemki depresif hava devam ediyor, olan o seneki notlarıma oldu.

tldr : dövseler kullanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

"depresyon neymiş yahu, ilaca gerek yok mutlu olun geçer ehehe" zihniyeti tam bir ahmaklık örneğidir.
beyninde ur olan bi hasta için "o neymiş ya, iğneyle patlatıp irinini akıtın geçer ehehe" demek gibidir.
neyse, sağlıkla testis geçmek olmaz.

depresyon tedavisi için kesinlikle ilaç kullanmayın, yeni başlamışsanız bırakın.
önce üzerinizdeki o ağırlığın, isteksizliğin, karamsarlığın sebebini bulun ve reel çözüm yolları arayın. kısaca yaşama sevincinizi geri kazanmak için ne gerekiyosa yapın.
çünkü ilaç hiç bir şeyi değiştirmiyor ve tedavi bittikten sonra daha büyük çöküş yaşıyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...