Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 oyunda en çok nelerden şikayetçiyiz genel bir whine topic açmak istedim B)- ben mesela daha şimdi 30 Lvl alt ımla 5 kişilik kurukafa bir partinin yeni tecavüzüne uğradım , ve adamlar sanki bir halt ediyorlarmış gibi 30 lvl şehrin guardlarını falan kesiyorlar komik mesela ,geçen hafta rog un biri voa 25 man den düşen valo hands e 100 rolladıktan sonra beni raid den attı pvp berbat arena sırf nuke olmuş dk pala olayı malum oyunda balance pek kalmadı şu anda ve kalite de gittikçe düşüyor sanki ( oyuncu kalitesi ) tek tuş spam a doğru gittikçe oyun , ve op class ların hakimiyeti arttıkça oyundaki renk ve elite oyuncuların sayısı azalıyor gibi geliyor bana belki konuşmak için çok erken , eninde sonunda her patch den sonra az çok dengelerin değiştiği bir oyundan bahsediyoruz burada ama konusundan fazla sapmadan kavga gürültü birbirine sataşmaların olmadığı bir Wotlk Whine topic açmak istedim belki üst konu bile olur hehe , lazım hatta öyle bir üst başlık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 wotlk in 2. haftasından beri kaçırmadan naxx 10/25 yapıyorum 1 tane deaths bite betrayer of humanity yada cryptfiends bite düsmedi qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 wotlk çok zorluyor bilgisayarı benim whine ım budur. ha bi de niye guild master çok geri kafalı, DISC OLAMIYORUM holy kalacakmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Greeny said: wotlk çok zorluyor bilgisayarı benim whine ım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Aynen çok zorluyo pc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 DK'lar çok overpowered, nasıl mı ? 4 senelik bilgisayarımı sırf o allahın belası death and decay ve diyer aoe spelli arenada 5 fps'ye düşürdüğü için yarın yeni bilgisayar alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hersey cok rengarenk, efektler cok abartili, beynim patliyo kalabalik action ortamlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Özgürlük yok oyunda, önüne koyulanın dışında birşey yapılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abartma xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tek başıma fazla bişe yapamamaktan yakınıom.hep rutin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben şamanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bubble'ın süresi bittikten sonra ölüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Karea said: abartma xunn Abartmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bitmeyen rage istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hmmmmnnn baktım da pati qq nedir bilmiyor sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Saeros said: bubble'ın süresi bittikten sonra ölüyorum :( Bunu ciddi olarak söyleyenler var yada benzerlerini. Pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Karea said: hmmmmnnn baktım da pati qq nedir bilmiyor sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum sevin bence demekki millet mutlu mesut oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 -Arcane Barrage la instant kill yapamıyorum -Onu geçtim hiç bi skille instant kill yapamıyorum -Iceblock dan istemedigim sürece çıkmamak istiyorum -Blizzarda %51 le ortak olmak istiyorum. şimdilik bu kadar yeter. -Bide tüm ally karakterlere perma ban istiyorum. evet QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 karakterimde bug var, ölebiliyor. /dk oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 anasını sattığımın arenasında maç kazanmak istiyorum. shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 petime özel mama bulamıyorum /hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 var abi cooklar yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hmm topici troll topic olarak değiştirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Beacon of light yanlış çalışıyor. Ben beacon of lightı healladığımda 40 rangedeki herkes heallensin. /Pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 - Rogue beni kitleyip yerime çivilediğinde ölmemek istiyorum.Malum herhangi bir rogue bana daldığında zaten hayatta kalamıyorum bile. (PvE shadow) - 5k DPS ile oynayna furry warriorumuz beni 2 vuruşta kesmesin istiyorum. - DK lar 1,2,3,4 e basıp rogue. 1,2,3,4,5 e basıp herkezi kesmesin istiyorum. - Alexstrazsa orasına burasına taktığı kokoş görüntülü takıları çıkarsın istiyorum. Ne öyle ayağında yüzük elinde yüzük hal hal falan ağzına ruj sürsünler tam olsun bari. - Prot paladin alt charımla BG de 0 resilience tipleri tanklarken noobelf ler yüzünden horde a gelen beni görmemezlikten gelip 6vs1 combatından korkup kaçan salaklara sövmek istiyorum. - Magelerin 0 skill oyun stilinden biraz daha eskiye dönmesini istiyorum. Adamlar zıplayıp hoplayıp zaten instant bilmemkaç k çakıyor, hele birde iyi bir oyuncunun elinde mage varsa hepten ayvayı yedik affetmiyorlar. Aynı roguelar gibi. Son olarak Greeny'nin GM ine zeka ve göz istiyorum ki, Disc Priestin PVEde de Holy den daha faydalı olduğunu görsün. Gitsin 1 dudu bin tane pala bin tane shaman 1 tane disc girsin herşey daha güzel oldu böyle desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar