Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Kim kuul ? asdafa EMO OLALIM BEYLER HEPİMİZ BAKIN KZLARI GÖTÜRÜCEZ! ZOR DEĞİL GÖZÜNÜ KAPAT SOKAĞA ÇIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hayran oldum size benim için ilham kaynağısınız bırakıyorum bölümümü piç olcam 3 kız arkadaş yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 offf patlatcam şimdi espriyi PİÇ OLUNMAZ PİÇ DOGULUR! p.s.ben piç değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Piçim Piçsin Piç Piçiz Piçsiniz Piçler bir piç bir piçe gel beraber bir piçlik yapalım demiş.. Neyse daha fazla sapıtmadan gideyim duşa gireyim İzmir/ksk/alaybey'de yarın 09.00 ile ertesi gün 09.00 arasında su kesintisi yaşanıcakmş.Oturan varsa bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu kadar muhabbetin üstüne cenabet kalmayın sora bak, adam uyarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hafta sonu başlıyorum calışmalara :D gerci ankarada Newcastlede hatunlar yanlız ve cok oluyor oradan hafta sonu gelmek isteyen varsa beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hayırlısı :D buraya ne yazıldıysa o(alnını işaret eder) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kız arkadaş yapılmaz. görürsün, beğenirsin, kovalarsın. övündüğün şeylerin gerçekten bi kızı (ya da en azından kovaladığın kızı) etkileyecek kadar yeterliyse olur zaten. oturur öyle beklersen ''yapamazsın'' tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: Hafta sonu başlıyorum calışmalara :D gerci ankarada Newcastlede hatunlar yanlız ve cok oluyor oradan hafta sonu gelmek isteyen varsa beklerim Ankara abi ya,ilk geldiğimde Kızılay meydanından bir tane çirkin diyebiliceğim kız geçmemişti,bütün dişi bireyler mi bakımlı olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bir erkek herkesi güzel görebilecek kadar mı abaza olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 EMEKLİN VARSA EVLENEBİLİRİZ SENLE (EVLENİNCE EVLERİ ÜSTÜME GEÇİRİCEN BİDE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dartanian said: Bu arada kız arkadaş bul ama kız arkadaş bulma 2si farklı şeyler.. İzmir için Alsancak veya kparkta 2 gün takılıp kız ark yapamıyosan ya tipsizsindir(bunun fazla bi önemi yok) ya paran yoktur(bu önemli) ya da çok çekingensindir özgüvenin yoktur..Bu da izmirin özelliği hee bi de piç olmak gerçekten önemli :D yada ortama .çok adın anılmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 7 güzel sayı sayfa için selamınalleyhoop hehehhehehe. byes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 0ne said: 4Ever said: Hafta sonu başlıyorum calışmalara :D gerci ankarada Newcastlede hatunlar yanlız ve cok oluyor oradan hafta sonu gelmek isteyen varsa beklerim Ankara abi ya,ilk geldiğimde Kızılay meydanından bir tane çirkin diyebiliceğim kız geçmemişti,bütün dişi bireyler mi bakımlı olur ya. ankarada bi tane güzel çirrkin geçmedi ise burdakileri görseniz ne diceniz acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 onları bilmemde biz hoşgeldin deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 takıl bana, parti düzenliyorum organizasyon düzenliyorum parti düzenliyorum organizasyon düzenliyorum, gelenlerin hepsi hatun hatun hatun. dakıl bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Llama said: 0ne said: 4Ever said: Hafta sonu başlıyorum calışmalara :D gerci ankarada Newcastlede hatunlar yanlız ve cok oluyor oradan hafta sonu gelmek isteyen varsa beklerim Ankara abi ya,ilk geldiğimde Kızılay meydanından bir tane çirkin diyebiliceğim kız geçmemişti,bütün dişi bireyler mi bakımlı olur ya. ankarada bi tane güzel çirrkin geçmedi ise burdakileri görseniz ne diceniz acep Hafta sonu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ankarada güzel kız mı gördün. nerde lan. 4. senem ankarada bi tane güzel kız görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kızılayda bi de. hepsi kızılaydan çıkmış gibi onların. tek tip. beklentiler baya düşük sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bizim ünideki kızlar çok tiki aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ayrıca izmirin kızları nasıl bu kadar dile düştü bilmiyorum ama, 15 senedir filan izmirdeyim sanırım kesinlikle hayal edildiği gibi adım başı güzel bir kız görülmüyor buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 fede said: ankarada güzel kız mı gördün. nerde lan. 4. senem ankarada bi tane güzel kız görmedim daha Yok be fede 2 sene falan önceydi,hatta rtk ya yakın bi yerde cafede oturmuştuk,ordanda bi tane bakımsız kız geçmemişti. Ayrıca,sen bursaya gelsen ağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 eskişehirde gördüğüm bütün kızlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Eskişehir güzel.Üstelik öğrenci şehri. Eskişehir de okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Marl0_on said: ayrıca izmirin kızları nasıl bu kadar dile düştü bilmiyorum ama, 15 senedir filan izmirdeyim sanırım kesinlikle hayal edildiği gibi adım başı güzel bir kız görülmüyor buralarda. hepsini kendine ayırdın indiragandi yapacan deeğ mi çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar