forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 masturbasyon hayatınız nasıl gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 vivavale said: BulletRide said: Taktikler loserlar içindir , kazanan adam her türlü yapar. O yüzden taktik belirleSFDsfd Bu arada yapma Llama ya metalciler uysal bir popülasyon tatlı adamlar vesselam kazanan adam olmak için de taktikleri bilmen lazım ;) kaybetmeyi bilmeden kazanmanın ne demek olduğu :S Felsefe yok bu işlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 BulletRide said: Bu arada yapma Llama ya metalciler uysal bir popülasyon tatlı adamlar vesselam bu bornovadakiler canavar canavar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 http://images.biafranigeriaworld.com/BNW-Uche-Nworah-2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 BulletRide said: vivavale said: BulletRide said: Taktikler loserlar içindir , kazanan adam her türlü yapar. O yüzden taktik belirleSFDsfd Bu arada yapma Llama ya metalciler uysal bir popülasyon tatlı adamlar vesselam kazanan adam olmak için de taktikleri bilmen lazım ;) kaybetmeyi bilmeden kazanmanın ne demek olduğu :S Felsefe yok bu işlerde ben de önceleri böyle düşünürdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 taktik olayı doğru ama kesinlikle... ve bi abidende tavsiye kesin alınmalı yada fırlama bi 35 üstü bi adamdan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 forgiver said: masturbasyon hayatınız nasıl gidiyor işte sorunun kaynağı burada! o işi beceremeyen adam kız tavlayamaz mesela önce içinde halletmeli insan önce orada bi hata var mı bakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 forgiver said: masturbasyon hayatınız nasıl gidiyor kız arkımız yok diye ezme abi : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 1-para 2-para 3-çene 4-karakter 5-tip Armudun iyisini ayılar yer biladeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kız yapmak ne ya. off kıromusunuz abi (musunuz ayrı) çok coolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: forgiver said: masturbasyon hayatınız nasıl gidiyor kız arkımız yok diye ezme abi : ( sex durumunuz nasıl gidiyor o zaman teselli oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 fotoğraf ekleme yeteneğim yok malesef birisi kız=para(kare) denklemini anlatan fotoyu koyabilir mi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Zor olcan bakcak böyle bi bu bana bakmaz diye düşüncek karizma olcan ondan sonra bi bakcan başlıcan kaçmaya kız sana bağlancak bu sürede hoşlancak aşık olcak sonra yüz vercen kız soğucak :D o yüzden bulmaman hayırlısı senin için.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben de yapamadım valla yüksek lisansa inş. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bu arada kız arkadaş bul ama kız arkadaş bulma 2si farklı şeyler.. İzmir için Alsancak veya kparkta 2 gün takılıp kız ark yapamıyosan ya tipsizsindir(bunun fazla bi önemi yok) ya paran yoktur(bu önemli) ya da çok çekingensindir özgüvenin yoktur..Bu da izmirin özelliği hee bi de piç olmak gerçekten önemli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ama yapan da yapıyo. nası yapılıyo acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dartanian said: bi de piç olmak gerçekten önemli haa taam anladım piç olmak lazımmış eyvallah kal sağlıcakla dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dartanian said: bi de piç olmak gerçekten önemli babamı öldürmeye gidiyorum birazdan. sağol önerin iç,n. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Baktın hala olmuyo mu o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 İzmirdeki kuzenimin 3 tane kız arkadası var karı kaynıyo lan memleket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bakın param yok :D tipte eh işte.Üniversiteyi de kazanamadım ancak alsancağın bilinen piçlerindenim bi de ağzım laf yapıyo.Kızlar yanaşıyo acaba bu çocuk nasıl biri diye meraktan sonra bakıyorlar çene sayesnde bi şekilde tavlıyorum sonra bırakınca da zor erkek oluyorum :D Aslında zor değilim şuan aşığım mutluyum da :D galiba aramamak gerekiyo kim ne derse desin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kesinlikle akademisyen olmak istemeseydim piç olmak isterdim bir sürü fizik matematik bilmekle 3 kız arkadaşının olması aynı şeyler gibi nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 piçlikle anca kenar mahalle kızlarını tavlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Topicin sahibi onu aramıyo ama Ardeth kenar mahalle kızı da olur şeklinde bir yaklaşımı var :D Editcan: Zaten Alsancakta bulduğun kızdan pek hayır gelmez bana gelmedi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Çok cool sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar