4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 olm herşey var iyi işimiz var tipimiz iyi insan evladıyız arabamız var ama bir kız ark bulamıyorum kadersizmiyim neyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 arkadaşların tipsiz takıldıgın yerler iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 du yu spik törkiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kız arkadaş ararsan bulaman. işin sırrı aramamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Llama said: arkadaşların tipsiz takıldıgın yerler iğrenç yok be onların hepsi cift tek sap benim mekanlarda ankarada belli yerler var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Laraken said: kız arkadaş ararsan bulaman. işin sırrı aramamakta. onuda denedim uzun bir süre sonuç yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: insan evladıyız burdan kaybediosun. Şaka lan şaka kendini ii hisset die seyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 işte ciftlerle takılmıcan tek adam bulucan yanına yandaş ciftlerin yanındaki tekler hep salak muamelesi görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: Laraken said: kız arkadaş ararsan bulaman. işin sırrı aramamakta. onuda denedim uzun bir süre sonuç yk beklemek zaman kaybı zati hiç gereği yok sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ortama girmek lazım. beklersen olmuyo. Ya arabadan inip otobüse biniceksin, ya işyerini değiştiriceksin. :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 iş yerim iyi değiştirmem, otobusde olmuyor cok gittim geldim :D birşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ortam yok ondandır ya : ) hep aynı kişiler onlarda cift zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 eh be bilader hepsi çift diyo bi de. e nerden bulacan o zaman tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ortamı yaratıcan aga o halde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Llama said: beklemek zaman kaybı zati hiç gereği yok sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır pimp misin=b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 olmuyor işte ortam, o kadar dedim yengelere bi kız bulun buluyorlar ama olmuyor işte eksik bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: otobusde olmuyor cok gittim geldim :D birşey olmadı Sabah 8-11 arası Bostancı Taksim 202 numarayı öneririm. Yalnız konuşabilecek kadar özgüvenin olmalı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 AHAUAHAHAHAH O NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 |Joker| said: 4Ever said: otobusde olmuyor cok gittim geldim :D birşey olmadı Sabah 8-11 arası Bostancı Taksim 202 numarayı öneririm. Yalnız konuşabilecek kadar özgüvenin olmalı :D. ankaradayım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi 8-11'de kızlar teklif ediyomuş diye duydum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: olmuyor işte ortam, o kadar dedim yengelere bi kız bulun buluyorlar ama olmuyor işte eksik bişi var ya sende yada kızlarda ülkücü bıyığı var o zaman.. bıyığa dikkat ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 -alatariel- said: Llama said: beklemek zaman kaybı zati hiç gereği yok sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır pimp misin=b tecrube aktarıyorum ya ben artık yaşlandım sandalyede barda oturuyorum çaylakları salıyom piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 özellikle kızlarda olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Stblack said: 4Ever said: insan evladıyız burdan kaybediosun. Şaka lan şaka kendini ii hisset die seyettim. burdan kaybediyosun.hatun yapıcaksan alınma ama piç olman lazım.delikanlı tripleri başarılı olmuyo.ortamda takılırken abazan olma elinde mutlaka gazete dergi vs bişiler olsun(park tarzı yerlerde) cafe tarzı mekanlarda ise daha dikkatli ol çevreyi iyi gözle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar