Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir çalışma.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

selam, tamamen 0 teknik bilgiyle konusuyorum ama gene de bi iki şey söylemek istedim. öncelikle gayet güzel olmuş, gitarların böyle playful olması cok hoşuma gitti.

1.22 ye kadar olan 2 chorustaki lead gitarın sesi cok ince geldi bana efektle alakalı sanrım, böyle bi iki ton daha kalın olsa daha güzel olur gibi geldi.

ilk ve son chorusta özellikle o kadar cok kickdrume ihtiyac varmı sence? böyle bi tekdüzelik katmış sanki.

introyu biraz daha uzatabilirsin belki?
Sosyal ağlarda paylaş

heheh söylediğin 1. ve 3. şey benim de kafamı kurcalıyordu zaten:) zaten şarkıyı oturup adam gibi düzenleyecek olursam bir gün vakit bulup bunları elden geçiricem kesinlikle.

bateri içinse şöyle bişey var
ben bateriden hiç anlamıyorum, bunları da zaten kopya çeke çeke yaptım, o yüzden dediğine bi ara bakıcam öyle daha güzel olur diyosan eğer heh bi bakayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar yazmadım anlaşılır diye ama bilgisayar ortamında yaptım bunu elle çalınmış hiç bişey yok yanlış anlaşılma olmasın kayıt yok yani ortada :)

önce gitarları ve bassları gitarla çalarak tablarını çıkarıp bilgisayara aktarıyorum sonra da efekt fln ekliyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius said:
güzel olmuş ama arkadaki davulların oturmadığı kısımlar var tam zaman olarak bakar söylerim. gitarlar bazı yerlerde çok tek düze gidiyo ^^ biraz daha değişik ritmler katılabilir araya genel olarak başarılı eline sağlık ^^

abi zaten şarkının en ham hali bu. düzenlemedim direk buldugum bi kaç şeyi koydum arka arkaya.
milletin finalleri bitti benim 10 gün sonra başlıo o yüzden yapamıyorum hiç bişey:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...