Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Gecenin bi vakti gelen ilhamla yaptığım ufak bi çalışma. çok ham bişey şarkıda hiçbir düzen yok sadece kulağa nasıl geliyor tarzında yorum almak için düzenledim. dinler, yorum yaparsanız sevinirim:) isim de koydum şarkıya :) buyrun: endless auction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 selam, tamamen 0 teknik bilgiyle konusuyorum ama gene de bi iki şey söylemek istedim. öncelikle gayet güzel olmuş, gitarların böyle playful olması cok hoşuma gitti. 1.22 ye kadar olan 2 chorustaki lead gitarın sesi cok ince geldi bana efektle alakalı sanrım, böyle bi iki ton daha kalın olsa daha güzel olur gibi geldi. ilk ve son chorusta özellikle o kadar cok kickdrume ihtiyac varmı sence? böyle bi tekdüzelik katmış sanki. introyu biraz daha uzatabilirsin belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 heheh söylediğin 1. ve 3. şey benim de kafamı kurcalıyordu zaten:) zaten şarkıyı oturup adam gibi düzenleyecek olursam bir gün vakit bulup bunları elden geçiricem kesinlikle. bateri içinse şöyle bişey var ben bateriden hiç anlamıyorum, bunları da zaten kopya çeke çeke yaptım, o yüzden dediğine bi ara bakıcam öyle daha güzel olur diyosan eğer heh bi bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ben beğendim. Kayıt kalitesiz biraz. Gitar tonu çok daha iyi olabilirmiş. İlk dinleyişte önerebileceğim değişiklik bulamadım ama üzerinde çalışırsan çok iyi bir parça olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 arkadaşlar yazmadım anlaşılır diye ama bilgisayar ortamında yaptım bunu elle çalınmış hiç bişey yok yanlış anlaşılma olmasın kayıt yok yani ortada :) önce gitarları ve bassları gitarla çalarak tablarını çıkarıp bilgisayara aktarıyorum sonra da efekt fln ekliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 güzel olmuş ama arkadaki davulların oturmadığı kısımlar var tam zaman olarak bakar söylerim. gitarlar bazı yerlerde çok tek düze gidiyo ^^ biraz daha değişik ritmler katılabilir araya genel olarak başarılı eline sağlık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 10 defa indirilmiş dinleyemedim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Lexius said: güzel olmuş ama arkadaki davulların oturmadığı kısımlar var tam zaman olarak bakar söylerim. gitarlar bazı yerlerde çok tek düze gidiyo ^^ biraz daha değişik ritmler katılabilir araya genel olarak başarılı eline sağlık ^^ abi zaten şarkının en ham hali bu. düzenlemedim direk buldugum bi kaç şeyi koydum arka arkaya. milletin finalleri bitti benim 10 gün sonra başlıo o yüzden yapamıyorum hiç bişey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Akhlaur said: 10 defa indirilmiş dinleyemedim :). yahu benim premium account var onla niye upload etmiom:D buyrun: http://rapidshare.com/files/186695171/endless_auction-.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar