daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Yakışanı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 helalossunla yurula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Biraz objektif olmayı bilmek gerek başbakandan zerre haz eden biri değilim. Benim tam zıttımda siyasi görüşlere sahip. Ne düşüncelerinden ne tavırlarından ne ülkedeki politikalarından ne de geldiği tabandan haz etmem. Lakin burada Türkiye Cumhuriyeti devletinin başbakanı, başbakanlık ünvanı hiç sayılarak şov yapılmaya kalkışılmış kibar olup alttan alarak türlü naziklikler yaparak komik duruma düşülürdü böyle yaparak değil. Alıştınız yıllardır size kılıç sallayanlara kalkan tutulmasından biri o kalkanı indirip kılıcını gösterince hepiniz parlıyorsunuz. Şu tür tablolardan haz alırsınız o halde ? Aaa yok şimdi türlü bahanelelerle gelir bu duruma kılıf bulursunuz, ama oradaki karakterler değişmiş olsaydı tam tersini yapardınız. Neden ? Çünkü objektif değilsiniz sadece buradaki kullanıcı kitlesi değil türkiyenin genelinde bu böyle ekşideki yorumlarıda gördüm bırakın şu gruplaşmayı doğru adım atanları takdir etmeyi bilin. Bahsettiğim diğer tablo örneği şuydu. Not: biliyorum ecevit nazik oldukça beyfendi biriydi tabiki ona suçlamada bulunmuyorum sadece bir örnek amaçlı kullandım resmini ruhu şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Greeny said: |Joker| said: Çok milliyetçi gördüm seni. Mesela şu arkadaşa da çok ağır laf edebilirim, ne yazık ki küfürün serbest olduğu bir platform değil. Herkes işte senin gibi her konuda rahat olamıyor, bazılarımızın damarına basıldığı nokta var. Ki görünen o ki, bazılarının da hoşuna gitmese Rum puştu> Tayyip olmuş. Yazık. Et et içinde kalmasın. Ben o lafı Dennis'e ettim, çünkü kendisi Tayyip şakşakçısı bir adam, Tayyip ne yaparsa okey, aksini söylediğimizde de biz tü kakayız. Kardeşim ben diyorum ki Tayyip şov yapıyor, gerçekten böyle düşünen birisi bu ülkenin değerlerini satmaz sattırmaz, Ergenekon'u tetiklemez, gazlamaz. Saçma sapan yorumlarınızı yaparken dikkatli konuşun. Bugün Kıbrıs'ın satışı söz konusu Talat ve Tayyip sayesinde, adamlar askerinizi çekin diye bastırdıkça bastırıyor, Denktaş'ı bile oradan el çektiren bir hükümetten ve onun başından bahsediyoruz. 10 dakka sora el sıkışmışlar rum milletvekili ile, o arada ne konuşuldu acaba kim ne söyledi bilen var mı? Yok kafa sallamış, yok bizde bi laf varmış falan, at yalanı seveyim inananı. Dün ben Büyük ortadou Projesinin eş başkanıyım diyen adam, bugün ruma aslan kesilmiş. Ne güzel iş be. Sol oylarını kapmak için Nazım Hikmet'e vatandaşlığını geri veren Tayyip'i alın bağrınıza basın, kürtçe yayın yapan TRT oldu mu feryadı basın. Koçum tayyip ne güzel verdi ağzının payını, yiyen yiyor. Masa üstünse ağız payı, masa altında ulusualcıları, askerleri çek Ergenekon'dan içeri. Aslan tayyip kürtçe yayını da açtı, ermenilerden de özür diledi, rum milletvekiline bağırdı. Yarın da Yunanistan'da Rum Pontus çetelerinin soykırıma uğradığı katledildiği yalanını 19 Mayıs'ta anma günü olarak kutlayan rumlardan da özür diler, hepimiz rumuz diye bağırınırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Nessarien said: Biraz objektif olmayı bilmek gerek başbakandan zerre haz eden biri değilim. Benim tam zıttımda siyasi görüşlere sahip. Ne düşüncelerinden ne tavırlarından ne ülkedeki politikalarından ne de geldiği tabandan haz etmem. Lakin burada Türkiye Cumhuriyeti devletinin başbakanı, başbakanlık ünvanı hiç sayılarak şov yapılmaya kalkışılmış kibar olup alttan alarak türlü naziklikler yaparak komik duruma düşülürdü böyle yaparak değil. Alıştınız yıllardır size kılıç sallayanlara kalkan tutulmasından biri o kalkanı indirip kılıcını gösterince hepiniz parlıyorsunuz. Şu tür tablolardan haz alırsınız o halde ? Aaa yok şimdi türlü bahanelelerle gelir bu duruma kılıf bulursunuz, ama oradaki karakterler değişmiş olsaydı tam tersini yapardınız. Neden ? Çünkü objektif değilsiniz sadece buradaki kullanıcı kitlesi değil türkiyenin genelinde bu böyle ekşideki yorumlarıda gördüm bırakın şu gruplaşmayı doğru adım atanları takdir etmeyi bilin. Bahsettiğim diğer tablo örneği şuydu. Not: biliyorum ecevit nazik oldukça beyfendi biriydi tabiki ona suçlamada bulunmuyorum sadece bir örnek amaçlı kullandım resmini ruhu şad olsun. tam olarak bu tablo aklıma gelerek takdir etmiştim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 uluslararası bir platformda ülkeyi temsil amacıyla bulunan bir yetkili kim olursa olsun ülkesinde normal karşılanan mahalle ağzıyla konuşamaz.hiç hoş bir durum değil bir yetkilinin karşısındaki kişiye yönelik bu şekilde bir laf etmesi ne kadar yetersiz olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 |Joker| said: Et et içinde kalmasın. Ben o lafı Dennis'e ettim, çünkü kendisi Tayyip şakşakçısı bir adam, Tayyip ne yaparsa okey, aksini söylediğimizde de biz tü kakayız. Kardeşim ben diyorum ki Tayyip şov yapıyor, gerçekten böyle düşünen birisi bu ülkenin değerlerini satmaz sattırmaz, Ergenekon'u tetiklemez, gazlamaz. Saçma sapan yorumlarınızı yaparken dikkatli konuşun. Bugün Kıbrıs'ın satışı söz konusu Talat ve Tayyip sayesinde, adamlar askerinizi çekin diye bastırdıkça bastırıyor, Denktaş'ı bile oradan el çektiren bir hükümetten ve onun başından bahsediyoruz. 10 dakka sora el sıkışmışlar rum milletvekili ile, o arada ne konuşuldu acaba kim ne söyledi bilen var mı? Yok kafa sallamış, yok bizde bi laf varmış falan, at yalanı seveyim inananı. Dün ben Büyük ortadou Projesinin eş başkanıyım diyen adam, bugün ruma aslan kesilmiş. Ne güzel iş be. Sol oylarını kapmak için Nazım Hikmet'e vatandaşlığını geri veren Tayyip'i alın bağrınıza basın, kürtçe yayın yapan TRT oldu mu feryadı basın. Koçum tayyip ne güzel verdi ağzının payını, yiyen yiyor. Masa üstünse ağız payı, masa altında ulusualcıları, askerleri çek Ergenekon'dan içeri. Aslan tayyip kürtçe yayını da açtı, ermenilerden de özür diledi, rum milletvekiline bağırdı. Yarın da Yunanistan'da Rum Pontus çetelerinin soykırıma uğradığı katledildiği yalanını 19 Mayıs'ta anma günü olarak kutlayan rumlardan da özür diler, hepimiz rumuz diye bağırınırsınız. İşte mesajın sadece bir cümlesini okuyunca böyle oluyor demekki. Komple oku, ben ne demişim ne demeye çalışmıyım neye dikkat çekmeye çalışmışım onları idrak et önce. Eğer anlayabilirsen, başka sorularını da cevaplarım. Tek tek yazdığım herşeyi okumadan, aynı şeylerin zıttını yazmışsın. Ben orda rumlara küfür etmişim, sen "hepimiz rumuz" diye bağırırsın demişsin. Örnek mesela... Valla şuan ordaki rumdan bir farkın yok, ha kafanı sallamışsın ha okumadan mesaj atmışsın. Komik yav, seviyorum paticiği. Belli birşeyi tartışamıyorsunuz bile. Maksat savunmak olsun, karşıdaki A değil B diyorsa, A olmak zorunda o. Yoksa o adam B nin yardakçısıdır, kesin B gibidir fln. Geniş çaplı düşünün, hoş bunları da okumazsın. Ananı al da git lafında kalmayın, kömür dağıtmasında kalmayın. Adam doğru bir hareket yapmış, hakkını verin. Diğer konularda istediğinizi diyebilirsiniz, şu konuda hakkınızı verin. Yıllardır ezilmişsiniz diğer ülkeler tarafından, gözünüzü açın. Adam orda işgalci demiş, sen başbakanın dediğine takılıyorsun abi. Vallahi komiksiniz. Black_Lupin said: uluslararası bir platformda ülkeyi temsil amacıyla bulunan bir yetkili kim olursa olsun ülkesinde normal karşılanan mahalle ağzıyla konuşamaz.hiç hoş bir durum değil bir yetkilinin karşısındaki kişiye yönelik bu şekilde bir laf etmesi ne kadar yetersiz olduğunu gösterir. Ezilin abi siz, ağızlarıan geleni söylesinler başbakan susup kalsın, kimse savunmasın sizi. Akşam haberleri izlerkende, ulan Atatürk' ün şimdi kemikleri sızlıyordu dersiniz ötesine gidemezsiniz. Avrupa birliğine fln girin siz, ha unutmayın başbakan ananı al da git demişti birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tayyipi hakkaten sevmem,ne gorusleri ne su memleketin basina getirdikleri.Tepkisi belki bi basbakana göre cidden yanlis ama orada yapilan terbiyesizlige susmaktan yine iyidir bencede.Yurtdisindaki turk vatandaslarina oy kullanma hakkini tanidiktan sonra ulke ulke gezip oy toplamak icin halktan biri gibi takilmaya ve konusmaya cok alistigindan olsa gerek,orda öyle anlamsiz bi tepki vermis.Zaten bi sure susup ne yapacagini sasiriyo yanlista olsa bence bi tepki verilmesi lazimdi bu terbiyesizlige(en basinda isgalci denilmesi yeter zaten).Ha tamam devlete vatana millete cok faydali seyler belki yapmiyo herif,savundugumdan demiyorum zaten hatta allah bildigi gibi yapsin falan ama bi tepki lazimmis bencede orda.Belki böylesi daha iyidir bosverelim gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Abuk subuk "ne yani sussa mıydı" diyenlerin seviyesine hayran kaldım yani. Adam BAŞBAKAN, kafasını çalıştırıp başka bir şekilde der diyeceğini. "Bakın söylemiyorum ama en gerizekalı insanın bile anlayacağı şekilde seviyesiz bir deyim kullanıyorum" triplerine giren bir başbakanın, şurada ban yemekten korktuğu için hakaretlerini üstü kapalı edenlerden bir farkı kalmaz. Ha tabii adamın bütün konuşmaları (halka sesleniş, partiye sesleniş, mitingler vs.) böyle mahalle ağzıyla olduğu için fazlasını beklemek abes kaçabilir, haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Kendi halkına istediğini der, kızar aşağılar onu örtbas etmek haklı göstermek kolaydır ama bu üslubu dışilişkilerimizde gösterirse biri çıkar karşısına "Al buna konuş Mr. T" diyiverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Adamın canı laf yemek istiyormuş zaten, yemiş rahatlamış. http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1049517&Date=20.01.2009&Kategori=siyaset&b=Erdoganin%20azarladigi%20Rum%20milletvekili%20ovgu%20yagdirdi pwned http://img292.imageshack.us/img292/1367/erdoganmt4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 said: Greeny said: Tayyeap' ı ilk defa kutladım vallahi ne derseniz diin. Açıkçası bir türk olarak da, küfürlerimizin böyle yabancılara karşı kullanılmasından da acayip bir haz alıyorum (ciddiyim). Hele karşımdaki soysuz bir rum olunca (evet hepsine karşı ön yargılıyım tayyipten daha ağır da küfrederim ama ban vs caydırıcı sebepler) ağzına geleni söyleyebilir. Ki iyi yapmış. şurda greeny banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin. soysuzsa soysuz, diye geçinme sende allahını seversen. aferim sana toplantı fln, ama forumdan kimse seninle ilgilenmiyor.. evet sinirlendim. tekrardan. şurda greeny banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin. dese biri ne yapacan greeny? farzet ki ben rum asıllı türk vatandaşıyım, sende bu lafı ettin, ne olacak şimdi ha? hıyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 soysuz diyip banlanacaksam komple forumun ipe dizilmesi lazım tabi. ha buraya greeny banlansın demeniz fln gerekmio, kırmızı ünlem var. oraya basıp işinizi üst mercilere bırakabilirsiniz. ama yazık yani, objektifliğinizi kaybetmişsiniz. laf soktuğunuz akp ve yardakçılarından ideoloji olarak bir farkınız kalmamış. sağlı soğlu düşünmek yerine, burnunuzun dibine gidiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 dünya basınına düştü mü bu haber? var mı yabancıların yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Greeny said: Tayyeap' ı ilk defa kutladım vallahi ne derseniz diin. Açıkçası bir türk olarak da, küfürlerimizin böyle yabancılara karşı kullanılmasından da acayip bir haz alıyorum (ciddiyim). Hele karşımdaki soysuz bir rum olunca (evet hepsine karşı ön yargılıyım tayyipten daha ağır da küfrederim ama ban vs caydırıcı sebepler) ağzına geleni söyleyebilir. Ki iyi yapmış. odiflame said: kafa sallaması onaylıyorum anlamında olamaz mı veya seni dinliyorum kulağım sende anlamında olamaz mı? hiç mi biri size bir şey anlatırken kafa sallamadınız.kafa sallamak terbiyesizlik mi? Ya abi kusura bakma da, konu tayyip olunca elin rumunu bile savunur hale gelmişsiniz. Tamam herifi ben de sevmiyorumda, adamın orda kafasını niye salladığı belli. Zaten adam her ne kadar tayyip olsada, ikisi arasındaki farkı anlayabilecek seviyede en azından. Edit: Şimdi tekrar izledim, adam kafasını sağa sola sallıyor. Eğer sen kafanı "anladım" tepkisini kafanı sağa sola sallayarak veriyorsan, optionsdan ayarlarını düzelt derim. Yanlışın var. Tepkisini doğru buldum ben açıkçası. Adam neler neler demiş, siz hala tayyip ne kadar terbiyesiz diyorsunuz. Başbakanın yapmaması gereken birşeydi tabiki, ama ben oraya o pozisyonda gitsem daha ağır laf ederdim. |Joker| said: Çok milliyetçi gördüm seni. Mesela şu arkadaşa da çok ağır laf edebilirim, ne yazık ki küfürün serbest olduğu bir platform değil. Herkes işte senin gibi her konuda rahat olamıyor, bazılarımızın damarına basıldığı nokta var. Ki görünen o ki, bazılarının da hoşuna gitmese Rum puştu> Tayyip olmuş. Yazık. ırkçılığını evinde yapsana kendi kendine falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Greeny said: soysuz diyip banlanacaksam komple forumun ipe dizilmesi lazım tabi. ha buraya greeny banlansın demeniz fln gerekmio, kırmızı ünlem var. oraya basıp işinizi üst mercilere bırakabilirsiniz. ama yazık yani, objektifliğinizi kaybetmişsiniz. laf soktuğunuz akp ve yardakçılarından ideoloji olarak bir farkınız kalmamış. sağlı soğlu düşünmek yerine, burnunuzun dibine gidiyorsunuz. senin manasız fedaykin atarına atardı o..ne çabuk unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Greeny said: Black_Lupin said: uluslararası bir platformda ülkeyi temsil amacıyla bulunan bir yetkili kim olursa olsun ülkesinde normal karşılanan mahalle ağzıyla konuşamaz.hiç hoş bir durum değil bir yetkilinin karşısındaki kişiye yönelik bu şekilde bir laf etmesi ne kadar yetersiz olduğunu gösterir. Ezilin abi siz, ağızlarıan geleni söylesinler başbakan susup kalsın, kimse savunmasın sizi. Akşam haberleri izlerkende, ulan Atatürk' ün şimdi kemikleri sızlıyordu dersiniz ötesine gidemezsiniz. Avrupa birliğine fln girin siz, ha unutmayın başbakan ananı al da git demişti birine. ezik mezik diye konuşman da senin yetersiz biri olduğunu gösterir.demek ki orada tayyip bey herife kürsü üstünde duran bardağıda fırlatsa bunun yerli bir hareket olduğunu hoş karşılanması gerektiğini söyleyeceksiniz.akşam evde oturup da haberleri izlerken birileri gibi Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur diyeceğime senin ve benzerlerinin yaptığı gibi söylenmektense fiili olarak hareket eden gerekli yerde gerekli söylemi çekinmeden yapan birim ben.ordan goy goy yapmak senin işin benim değil. adabınla konuş terbiyesizlik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Black_Lupin said: ezik mezik diye konuşman da senin yetersiz biri olduğunu gösterir. Doğru, gösterir. Ama ezik demedim işte asıl sorun orda. Hayır quote lamışsın bi de, okudun fln sanacak millet ne yazdığımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 dünya basınının ne umurunda olacak ne anlayacaklar ki o laflardan ? zati ebleh gibi bakıyodular gülen türk gruba. greeny hiç ses çıkarma, çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tayibi genel olarak sevmem.Ama bu konuşması hoşuma gitti. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 maymunlar birlesip aralarindan bir maymunu kral sectiginde bizede alay etmek dusuyor obama bu kadar malzeme veremiycek, kahrolsun liberaller yasasin muhafazakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Greeny said: Black_Lupin said: ezik mezik diye konuşman da senin yetersiz biri olduğunu gösterir. Doğru, gösterir. Ama ezik demedim işte asıl sorun orda. Hayır quote lamışsın bi de, okudun fln sanacak millet ne yazdığımı :( tenezzül etmedim diyelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 faşizmde son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar