Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başını istediğin kadar salla!

Buyse

Öne çıkan mesajlar

abiiii!

sabah said:
"Le Cercle Gaulois Restoran'da Avrupa'nın Dostları (Friends of Europe) tarafından verilen akşam yemeğine katılan Erdoğan, 2005 yılında Kuzey Kıbrıs'a girip Türk Bayrağı'nı direkten çalmasıyla tanınan Avrupa Parlamentosu üyesi Rum milletvekili Marios Matsakis'le tartıştı.

Konuşması sırasında, Matsakis'in, "İşgalci Türk askeri Kıbrıs'tan ne zaman çekilecek?" sorusuna muhatap olan Erdoğan, Kıbrıs'taki süreci anlattı. El kol hareketleri yapan ve başını sallayan Matsakis'e sertleşen Erdoğan şunları söyledi: "AB'yi aldatan Güney Kıbrıs olmuştur. Çok ilginç bir şey daha olmuştur. Ne yazık ki 1 Mayıs referandumundan sonra Güney Kıbrıs, AB'ye alınmıştır. Şansölye Merkel ne demiştir; Güney Kıbrıs'ın AB'ye alınması yanlış olmuştur demiştir. Başını istediğin kadar salla. Bizim ülkemizde güzel bir laf var da buraya uymaz. Yakışmaz bize. Çok güzel bir laf var tam oturuyor buraya da..." Erdoğan'ın bu sözleri salonda bulunanlar tarafından alkışlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam işgalci türk askeri kıbrıstan ne zaman çekilecek diye sormuş, Tayyip de açıklamış işte şöyle böyle diye. Adam orda kafasını sallıyor, terbiyesizlik yapıyor, senin ülkeni temsil eden kisiye saygı göstermiyor. Buna bağlı olarak gayet de güzel cevap vermiş Tayyip. Hani yani dogru yerde beraber sonuna kadar eleştirelim de, burada eleştirilecek ne var?
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:
Adam işgalci türk askeri kıbrıstan ne zaman çekilecek diye sormuş, Tayyip de açıklamış işte şöyle böyle diye. Adam orda kafasını sallıyor, terbiyesizlik yapıyor, senin ülkeni temsil eden kisiye saygı göstermiyor. Buna bağlı olarak gayet de güzel cevap vermiş Tayyip. Hani yani dogru yerde beraber sonuna kadar eleştirelim de, burada eleştirilecek ne var?

ben beğendim açıkçası olayı (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

kafa sallaması onaylıyorum anlamında olamaz mı veya seni dinliyorum kulağım sende anlamında olamaz mı? hiç mi biri size bir şey anlatırken kafa sallamadınız.kafa sallamak terbiyesizlik mi? dünyanın neresinde görüşmüş bir başbakanın kendini dinleyen kişilere bizim ülkede bir şey denirdi ama şimdi demiyorum şeklinde konuşması? bize yakışanı türkiyeyi yöneten kişilerin biraz daha diplomatik nezaketli olması gerektiğini beklemektir.
Sosyal ağlarda paylaş

@Joker, herhalde "çok milliyetçi" denilebilecek en son kişilerden biri benimdir, ülkedeki her yanlış olayı, eğitim sisteminden tut da askerliğe kadar sonuna kadar eleştiririm çevremde, kesinlikle gözleri kapalı milliyetçilik yapmam, dip not olarak da milliyetçiliği kullanarak oy toplamaya çalışan su malum partiyi de sevmem.
@odiflame, "İşgalci Türk askeri" diye giriş yapan biri eminim kafasını evet dinliyorum manasında sallıyordur. Adamın amacı zaten ilk sözlerinden belli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu laf nedir gözünüzü seveyim. bu adam TC nin başbakanı. mahalle kabadayısı, fatih terim falan değil.

"başını istediğin kadar salla. bizim ülkemizde güzel bir laf var da buraya uymaz. yakışmaz buraya, çok güzel bir laf var. tam oturuyor buraya da"

bu ne demek lan?!?!?1 bunu bir başbakan nasıl söyleyebilir. Sen birine ders vereceksen adam gibi vereceksin. orda herkezin anlayabileceği bir şekilde, kendi terbiyeni bozmadan o adamı utandıracaksın.

Kimse kusura bakmasın ama kasımpaşalılığı bu ülkeye çok zarar veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam kendisine yapılan hareket yüzünden bu kadar gerilip lf koymaya kasmış bence, bu kadam ülkesini düşünen adam olsa ekonomiyi kurtarmak için ülkesini satmaz. Yalan dolan şov biznıs başka bişey değil. Orada kalayı verir, arkada kim bilir ne ödünler verir. Yalanını yiyim Tayyip.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhatap olduğu adam dağdan taştan bayrak çalıp oraya buraya gönderen bi tip.

Hala aramızda o rumu "seviyeli" olarak gören birileri olması çok garip.

Tayyip bence başarısız. Ama yanlış olması, bu durumda lafı iyi koyduğu gerçeğini değiştirmiyor.

ha lafı hakedene koyacak tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...