Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abiiii! sabah said: "Le Cercle Gaulois Restoran'da Avrupa'nın Dostları (Friends of Europe) tarafından verilen akşam yemeğine katılan Erdoğan, 2005 yılında Kuzey Kıbrıs'a girip Türk Bayrağı'nı direkten çalmasıyla tanınan Avrupa Parlamentosu üyesi Rum milletvekili Marios Matsakis'le tartıştı. Konuşması sırasında, Matsakis'in, "İşgalci Türk askeri Kıbrıs'tan ne zaman çekilecek?" sorusuna muhatap olan Erdoğan, Kıbrıs'taki süreci anlattı. El kol hareketleri yapan ve başını sallayan Matsakis'e sertleşen Erdoğan şunları söyledi: "AB'yi aldatan Güney Kıbrıs olmuştur. Çok ilginç bir şey daha olmuştur. Ne yazık ki 1 Mayıs referandumundan sonra Güney Kıbrıs, AB'ye alınmıştır. Şansölye Merkel ne demiştir; Güney Kıbrıs'ın AB'ye alınması yanlış olmuştur demiştir. Başını istediğin kadar salla. Bizim ülkemizde güzel bir laf var da buraya uymaz. Yakışmaz bize. Çok güzel bir laf var tam oturuyor buraya da..." Erdoğan'ın bu sözleri salonda bulunanlar tarafından alkışlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bıçak çekseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Abi ben izlerken ölüyordum ya çok manyaktı :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bicak yok caki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Başını ne kadar sallarsan salla, ama devamını söylemek yakışmaz bize. Ananı al da dicem ama yakışmaz bana, anlayan anladı haydeee. Başbakanım lan ben it dicem ama yakıştırmazlar bana ülkemde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ahahaha türkiye yetmedi, adam dünya tarihine kazımak istiyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 adam kanlı canlı fıkra gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Artık yabancılar sorarlar, sizin meşhur bir tayyip varmış diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dunyaya acilsin artik BM e gitsin "baslarim barisgucunuzeeee" diye masa devirsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 buda video bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tayyibin rakı masasına oturmadığına inanmamak güç adamla NEVZADE!!!... yapsak baya eğleniriz gibime geliyo, içmeden sarhoş herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 nedir o laf bi tek ben mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Adam işgalci türk askeri kıbrıstan ne zaman çekilecek diye sormuş, Tayyip de açıklamış işte şöyle böyle diye. Adam orda kafasını sallıyor, terbiyesizlik yapıyor, senin ülkeni temsil eden kisiye saygı göstermiyor. Buna bağlı olarak gayet de güzel cevap vermiş Tayyip. Hani yani dogru yerde beraber sonuna kadar eleştirelim de, burada eleştirilecek ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Çok milliyetçi gördüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dennis said: Adam işgalci türk askeri kıbrıstan ne zaman çekilecek diye sormuş, Tayyip de açıklamış işte şöyle böyle diye. Adam orda kafasını sallıyor, terbiyesizlik yapıyor, senin ülkeni temsil eden kisiye saygı göstermiyor. Buna bağlı olarak gayet de güzel cevap vermiş Tayyip. Hani yani dogru yerde beraber sonuna kadar eleştirelim de, burada eleştirilecek ne var? ben beğendim açıkçası olayı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kafa sallaması onaylıyorum anlamında olamaz mı veya seni dinliyorum kulağım sende anlamında olamaz mı? hiç mi biri size bir şey anlatırken kafa sallamadınız.kafa sallamak terbiyesizlik mi? dünyanın neresinde görüşmüş bir başbakanın kendini dinleyen kişilere bizim ülkede bir şey denirdi ama şimdi demiyorum şeklinde konuşması? bize yakışanı türkiyeyi yöneten kişilerin biraz daha diplomatik nezaketli olması gerektiğini beklemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 valla burada söylediği laf oturmamış ama söylediyiş şekli diğer herife tam oturmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kafa sallamak var kafa sallamak var. adam da orda hee hee anlat sen biçimde salladı büyük ihtimalle kafayı. tayyip daha seviyeli daha oturaklı bir cevap vermeliydi orda. kavgaya başlamadan önceki konuşmalar gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 @Joker, herhalde "çok milliyetçi" denilebilecek en son kişilerden biri benimdir, ülkedeki her yanlış olayı, eğitim sisteminden tut da askerliğe kadar sonuna kadar eleştiririm çevremde, kesinlikle gözleri kapalı milliyetçilik yapmam, dip not olarak da milliyetçiliği kullanarak oy toplamaya çalışan su malum partiyi de sevmem. @odiflame, "İşgalci Türk askeri" diye giriş yapan biri eminim kafasını evet dinliyorum manasında sallıyordur. Adamın amacı zaten ilk sözlerinden belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Koru bizi ülkesini düşünen, herkese hak ettiği ağzının payını veren Tayyip. Çok seviyoz seni. Yalnız aklıma geldi birden, ampul yandı, Ergenekon çıkmasın lan bu da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu adamın bir tek şu atar huyunu takdir ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi şu laf nedir gözünüzü seveyim. bu adam TC nin başbakanı. mahalle kabadayısı, fatih terim falan değil. "başını istediğin kadar salla. bizim ülkemizde güzel bir laf var da buraya uymaz. yakışmaz buraya, çok güzel bir laf var. tam oturuyor buraya da" bu ne demek lan?!?!?1 bunu bir başbakan nasıl söyleyebilir. Sen birine ders vereceksen adam gibi vereceksin. orda herkezin anlayabileceği bir şekilde, kendi terbiyeni bozmadan o adamı utandıracaksın. Kimse kusura bakmasın ama kasımpaşalılığı bu ülkeye çok zarar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 RTE nin az olayi hosuma gitmistir. Bence iyi demis. Ayrica bence ne kadar sallarsan salla, dona duser son damla demeye calisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bu adam kendisine yapılan hareket yüzünden bu kadar gerilip lf koymaya kasmış bence, bu kadam ülkesini düşünen adam olsa ekonomiyi kurtarmak için ülkesini satmaz. Yalan dolan şov biznıs başka bişey değil. Orada kalayı verir, arkada kim bilir ne ödünler verir. Yalanını yiyim Tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Muhatap olduğu adam dağdan taştan bayrak çalıp oraya buraya gönderen bi tip. Hala aramızda o rumu "seviyeli" olarak gören birileri olması çok garip. Tayyip bence başarısız. Ama yanlış olması, bu durumda lafı iyi koyduğu gerçeğini değiştirmiyor. ha lafı hakedene koyacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar