irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 vakti zamanında türkiyenin en kaliteli forumlarından olan, ancak karakedinin ve ekibinin siteyi bırakmasıyla, bir [b]tarafı kalkık admin ve modlar[/b], gittikçe artan lamer kullanıcılar, ve ortalama kullanıcılar arasında sayısı artan akp seviciler yüzünden artık bir forumtr olamayacak forumdur. forumtr de en azından bir paylaşım geyigi vardı ona gülüyorduk. alıntıdır, http://sozluk.sourtimes.org/ edik altını çiziorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 # en uzun süre takıldığım kaliteli, kültür birikimli kullanıcılara sahip forum. her daim bir paticik penceresi açıktır operada. evet, bazı kullanıcıların ego problemleri vardır. evet, bazı hayatta bi bok olamamış ama forumda allahım diye geçinen kullanıcıları vardır. evet, prim toplama amacıyla ortalıkta dolaşan kullanıcıları vardır. ama yine de en kaliteli forumdur paticik. (dei the wise, 10.11.2008 02:18) #14358612 !? # kendine has kültürü olan, hoş bir site. normal forumlarda göremeyeceğiniz kalitede düzgün üyelere sahip olması da cabası. ultima online ile de özdeşleşmiş bir yapısı vardır. hatırlarım da zamanında, o dönemin en hareketli, cıvıl cıvıl serverlarının ownerları paticikte takılırdı. ben de onları görmekten çok mutlu olurum. sonra bu devir kapandı, diğer alanlarına bakmaya başladım. gerçekten, bir forumda seviye aranıyorsa, ilk bakılması, örnek alınması gereken yerdir diye düşünüyorum. al bunlar da aynı yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 öylesi de vaaaar, böylesi de. nabarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 2001-2003 de neydi ne oldu demek istedim önemli olan entryler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yatmak lazım.uykum geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bi ara pati sozluk vardikine ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bir zamanlar buralar beeeele yemyeşildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 O olmamış. said: mahzunlar* ve piçler* olmak üzere de ikiye ayrılır forum üyeleri. piçler daha çok egolarını tatmin etmek için kullanırlar forumları. Bu çok iyi ama ehueh, flaming böyle yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abicim ekşisözlük iyi güzel de ordaki yazarlar arasında da o altını çizdiğin şekilde tipler mevcut. takılmayın o kadar, en güsel forum bizimki. bak altını çizerek söylüyorum güsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dogru yazmıs adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar