Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik.com


irmakseverak

Öne çıkan mesajlar

vakti zamanında türkiyenin en kaliteli forumlarından olan, ancak karakedinin ve ekibinin siteyi bırakmasıyla, bir [b]tarafı kalkık admin ve modlar[/b], gittikçe artan lamer kullanıcılar, ve ortalama kullanıcılar arasında sayısı artan akp seviciler yüzünden artık bir forumtr olamayacak forumdur.

forumtr de en azından bir paylaşım geyigi vardı ona gülüyorduk.
alıntıdır,
http://sozluk.sourtimes.org/
edik altını çiziorm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

# en uzun süre takıldığım kaliteli, kültür birikimli kullanıcılara sahip forum. her daim bir paticik penceresi açıktır operada.

evet, bazı kullanıcıların ego problemleri vardır. evet, bazı hayatta bi bok olamamış ama forumda allahım diye geçinen kullanıcıları vardır. evet, prim toplama amacıyla ortalıkta dolaşan kullanıcıları vardır. ama yine de en kaliteli forumdur paticik.
(dei the wise, 10.11.2008 02:18)
#14358612 !?


# kendine has kültürü olan, hoş bir site. normal forumlarda göremeyeceğiniz kalitede düzgün üyelere sahip olması da cabası. ultima online ile de özdeşleşmiş bir yapısı vardır. hatırlarım da zamanında, o dönemin en hareketli, cıvıl cıvıl serverlarının ownerları paticikte takılırdı. ben de onları görmekten çok mutlu olurum. sonra bu devir kapandı, diğer alanlarına bakmaya başladım. gerçekten, bir forumda seviye aranıyorsa, ilk bakılması, örnek alınması gereken yerdir diye düşünüyorum.

al bunlar da aynı yerden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...