Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben kadın gördüm ilk 2 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 lan öyle kadın mı olur. deli etmeyin adamı. kadın görmesek yutturacanız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kafam durdu lan.. yine baktım yine lamba görüyom sadece.. damn neresi kadın olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi sağda gözleri var işte yeşil, ortada siyah uzun burnu var saçları beyaz falan. görmüyonuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 dasaaa said: kafam durdu lan.. yine baktım yine lamba görüyom sadece.. damn neresi kadın olm? lambanın ışığına odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oha ben direkt baktım kadın gördüm. hatta lambayı bayaa bi süre göremedim, bunun esprisi nerde lan falan demiştim. bu posterin aslında its a woman yazmıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya kalırsın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kitlendim bi an. nerde lan göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yeşil olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ahahahahahah yuh fede kaç saat oldu lol. biri gaytest posterini kosun buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 olm dellendirmeyin. ben bişey görüyorum ama sizin gördüğünüz iddia ettiğiniz şey değil. ya da beni yiyosunuz ve sapık hissedicem kendimi. ama zaten onu da görmek için kasıyorum. kafayı yedim lan bi resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 gotume benzemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 saç göz filan değil ya tam lambanın dibine odaklan görürsün kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 http://shhac.info/x/b/gay_test.jpg http://mirror.servut.us/kuvat/motivation/gaytest_imac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 arkadaki atkı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Yok abi bunlar değil, bi tane de ok atan kız vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 BEN KENDİME GEY DEDİRTMEM ULAN. soldaki estetik abi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 roket adam said: Yok abi bunlar değil, bi tane de ok atan kız vardı :) baktım ama kız o kadar güzel değildi koymadım. gay test posterlerindeki kızların hepsi kötüymüş iyi bi tane yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesela if you first noticed the sign on top, I have got bad news for you. gerçi bu da çok güzel değil ama posterdekilerden oldukça daha güzel heh http://forum.paticik.com/thumbnails/7fa/084/549/3a6/708/d51/cff/cd6/aab/651/d2_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu imkansız, gayler bile önce dilimlenmiş karpuzu görür burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi burada tabela değil karpuzları karşılaştır sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Cons said: can yine başladın sıkmaya. ne yalancı adamsın sen ya. baban hiç sıkmasaydı şimdi bunla uğraşıyor olmıcaktım. nikosalpha hatta adam önce yazısız koydu ama bi yerlerde kullanmışlar bunu diye journal ına yazdı vs vs. hatta internete o kadar yayıldı ki yıllardır orda duran o fotoğrafa dünkü bebeler gelip sen bunu çalmışsın hede hödö diyolar adama. diğer fotolarına da göz atarsanız adamın kötü bir fotoğrafçı veya yalancı olmadığını anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 dur can daha önemli işlerimiz var şimdi. gay miyim değil miyim onu çözmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tanıdığım dediği deviantart tanışıklığıymış demek ki havan buraya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar