roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Selam gençler. Not listesini vereyim öncelikle: Gördüğünüz gibi 2 tane bütüm var. MAT101 ve FIZ101 den saçmalamışım. Şimdii, sizce bütlerde, bunların hangilerinden geçebilirim. a) Hepsinden b) MAT101 c) FIZ101 d) SıçGeçme şartları: Vize x yüzde 40 + Final x yüzde 60 > 50 Final > 50 Buna göre mat bütünden 70, fizikten de 50 almam lazım en az. Hadi bakalım tahminleri göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 anam! kocaeli üniversitesinin not listesi bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ayrıca sana teşekkür ederim, daha o okulun bende yarattığı zihinsel hasarın izleri yeni yeni kapanmaya başlamışken, o lanetli ekranı buraya yapıştırıp tekrar beni o günlere götürdün ya, alacağın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bu arada türk dili vizesi de 20 imiş. Onu da ekleyebiliriz isterseniz :) Hayırlısı bakalım. Hepsinden geçersem heykelimi diktiricem bölümüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ARHADAŞLAR. Vizesi 20 olan dersten geçmişim, MAT101 i geçtim, bana güvenen arkadaşlara tşk. Sanırım bu not ortalamasına rağmen geçiyorum hepsini fsdkljgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ey bi si, di i ef, ci eyç ay cey key el em, en o pi kü ar es ti, u vi dabılyu, eks vay zet. düdüdüdüüüü dürüttüttürü, düüüü düüü DÜÜÜÜĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 cevap a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 HEPSİNDEN GEÇTİM YLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 GREAT COMEBACK. Şu an şu çocuklar gibi oynuyorum http://forum.paticik.com/thumbnails/432/83b/556/f5b/43f/4f4/607/0a6/b08/9e1/0f_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 pard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ulan tam yazıyodum bence baban notlarını görür topuklara sıkar diye.Geçmişin hepsinden kutluyorum seni dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 agalaytning gz. merak ettim hangi okuldasın? ilginç bir not almışın E gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kocaelinin listesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 girme büte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Teşekkürler arkadaşlar. Kocaeli evet. Bir sürü insan büte girme dedi, kimi daha gençsin okulu bırak össye gir dedi, kimisi tornacıda iş aramaya başla dedi... Umudu kırmamak lazım. Dram yaptım sdfsgs. Bütlere neredeyse 0 çalışmayla girdim hep finallerin birikimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 uplamayın şu başlığı fena oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 dün gece saat 1:30da otobüse binilir. langır lungur zonguldağa gidilir, sabah 6da inilir. otobüste uyunmaya çalışıldığı için ve sahil şehri olduğu için ve direkt kuzeye baktığı için it gibi üşürsün. sonra eve çıkana kadar terminalde 30 dk otururum, sora okulun oraya gidip kahvaltı eder biraz daha bakarım derse denir. plan aynen uygulanır, 9:30da sınava girilir. sınav kafayı bi milyon yapan cinstendir. zaten aslında kalmamış olmanız gerekmektedir, ama hoca "50ye yatırmamıştır." 1:30 civarı sınavdan çıkılır, bi cafede takılınır. 12:45te otobüse binilir ve akşam 18:30 civarı evde odana girmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar