DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ilk açıldığında -geçen sene- bir kez gidip saçımı kestirmiştim adamcağıza. böyle tam bir aile babası, hafif karizmatik yufka tipli bir adam. tabii ki beğenmedim her kuaför sonrası sendromum gibi. iyi kesemediğini düşündüm. adamla da güzel muhabbet kurmuştum halbuki. sonra eski adamıma geri döndüm, fena kesmiyordu o da ama ben yine memnun değilim tabii. hemen her dışarı çıktığımda bu adamcağızla göz göze geliyorum, dükkanı bomboş genelde, saçımı yeni kestirdiğim belli olduğu zamanlarda bana "şerefsiz, niye gidiyon başka berbere, beğenemedin mi lan" der gibi bakışlar atıyor. acıyorum sürekli adama. günlerden bir gün bizim kuaför kapanıyor, yerine trafik sigorta takip dükkanı açılıyor. ben de ilk günü kafama esiyor giriyorum dükkana, koltukları, sakallı abiyi ve benim saçı kesen elemanı arıyor gözlerim, yok ama. pardon yanlış gelmişim diyorum. atlayıp başka yerlere gitmeye üşendiğimden yine evimin dibindeki berbere gidiyorum. adam yapabileceğinin en iyisini yapıyor bu sefer, çok beğendim valla helal olsun. buradan çok kusra bakmayasın abi diyorum kendisine, keşke hep sana kestirseymişim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yeni bir aşk başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 eski adamıma geri döndü lafına hayran kaldım. erotik hikaye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ummadıgın tas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 En güzel berber, dededen kalma berber. Mos ve türevleri falan hikaye :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 berber tükkanı temalı bi film vardı biz lisedeyken, pek meşhurdu, elden ele gezerdi cd'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 fede said: eski adamıma geri döndü lafına hayran kaldım. erotik hikaye gibi sonra recep abi birden memelerime yapıştı. çıldırmışçasına sıktırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 O sırada odaya aniden babam girdi, kızacak sanmama rağmen bir anda çırılçıplak kalmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 babam 1.70 boylarında esmer, etine dolgun bir istanbul beyefendisiydi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ginaly said: yeni bir aşk başlıyor. fede said: babam 1.70 boylarında esmer, etine dolgun bir istanbul beyefendisiydi..... of hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oha herkes erotik hikaye okuyomuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yiğit özgür hikayesi lan bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 spoiler vermeyin lan ben anlatçaktım gerisini!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sen öyle zannet. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben berberime canım sıkıldığımda gider çay içer muhabbet ederim adamların muhabbeti ayrı oluyo hele çıraklarla muhabbeti ayrı komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aynen gökalp ahahaha çıraklar ufak bi de benden, enseye şaplak jkahgfafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Aynen oyle. Hatta simdi kahvaltiya gidiyorum berberime. Sabah muhabbeti hazirdir simdi onlarin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 insanlar berberleriyle duygusal bağ kuruyor. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 8 aydir trasa gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben berberi susturdum lan adamlar ilk başlarda muabbet açmaya çalışıyorlardı, sonradan kendimi kabul ettirdim bi tek nasıl keselim diye soruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Duygusal olmuş.Ama karekterler yanlış, yer yanlış, yaş yanlış, tercih yanlış. Seni Chris Crocker mıdı ona havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aquila said: 8 aydir trasa gitmedim. saç traşıysa normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 la bizimde evin önünde berber var ama ben gidiyom iki sokak ötedekine oluyorum :D hatta yakında isim yapmış bi yere gitmeyi düşünüyorum model değiştiremiyorum lan bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kermit said: aquila said: 8 aydir trasa gitmedim. saç traşıysa normaldir etek sarı, sen etekten sarısan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar