Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evimizin dibindeki berber


DoruK

Öne çıkan mesajlar

ilk açıldığında -geçen sene- bir kez gidip saçımı kestirmiştim adamcağıza. böyle tam bir aile babası, hafif karizmatik yufka tipli bir adam. tabii ki beğenmedim her kuaför sonrası sendromum gibi. iyi kesemediğini düşündüm. adamla da güzel muhabbet kurmuştum halbuki. sonra eski adamıma geri döndüm, fena kesmiyordu o da ama ben yine memnun değilim tabii.

hemen her dışarı çıktığımda bu adamcağızla göz göze geliyorum, dükkanı bomboş genelde, saçımı yeni kestirdiğim belli olduğu zamanlarda bana "şerefsiz, niye gidiyon başka berbere, beğenemedin mi lan" der gibi bakışlar atıyor. acıyorum sürekli adama.

günlerden bir gün bizim kuaför kapanıyor, yerine trafik sigorta takip dükkanı açılıyor. ben de ilk günü kafama esiyor giriyorum dükkana, koltukları, sakallı abiyi ve benim saçı kesen elemanı arıyor gözlerim, yok ama. pardon yanlış gelmişim diyorum.

atlayıp başka yerlere gitmeye üşendiğimden yine evimin dibindeki berbere gidiyorum. adam yapabileceğinin en iyisini yapıyor bu sefer, çok beğendim valla helal olsun. buradan çok kusra bakmayasın abi diyorum kendisine, keşke hep sana kestirseymişim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...