progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Gemisi dünyaya çakılan Kainan kendini bir viking savaşının ortasında bulur ama gemiden aynı zamanda tehlikeli bir ayratık çıkar. Kainan'Da kendi teknolojisi ve vikinglerin silahlarını kullanarak gemisinden çıkan öbür yaratığı öldürmeye çalışır. Filmin başrollerinde John Hurt, Ron Perlman, Jim Cavaziel var. Ayrıca prodüktörüde LOTR nin prodüktörüymüş. Ayrıca bayağı kanlı bir film. IMDB ye göre 24 Ekim 2008 de ülkemizde vizyona girmiş ama ben hatırlamıyorum böyle bir filmi ^^. Trailerlar: http://www.traileraddict.com/trailer/outlander/trailer http://www.traileraddict.com/trailer/outlander/trailer-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 The 13th Warrior'ı anımsattı. Alyen çok çakma duruyor. Öte yandan John Hurt ve Ron Perlman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 peki ya Jim Cavaziel. sağlam olur işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 pathfinder faciasından sonra iyi gibi durdu, valhalla'dan inen bu savaşcıyı vikingler ne yapıcaklar acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 rica ediyorum güzel bir film olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 cok kofti olacak gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 evet ya biraz uyduruk olacak gibi duruyo ama izlenir yine de vikinglerin hatrına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 w00t! http://www.traileraddict.com/trailer/outlander/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 indirip izledim. 13. savaşçının uzaylı versiyonu :P kötü bir film değil süper bir film de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ben severim böyle filmleri ya gelsin izleyecem hemen.Konusu ilginç bi kere uzaylı ile vikinglerin ingilizce konuşup anlaşıp diğer uzaylı yaratığa sırf ingilizce bilmiyor diye saldırması.Umarım yaratık ölmeden şöyle güzel bi katliam yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ve viking outler alışveriş meerkezine gier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 zaman geçirtiyor ama biraz dandik bi film olmuş. başroldeki kız çok hoştu onun hatrına ileri sara sara bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 lol bende şimdi bitirdim filmi. çok kötü bir filmde sadece kızı hatrına izledim bende, özellikle indiridigim versiyonda bişi vardı galiba son 15dk filmin görüntüsü igrencti : ) sadece zaman gecsin diye izliyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 dün gece izledim de vasat bir film. bol bol klişe öğe var, uzaylı abimiz bi anda 600lı yıllara ayak uyduruyor orası garibime gitti. Gerçi tonla mantık hatası var filmde de görmezden geldik hepsini. böyle can sıkıntısında oturulup izlenir ama, izlenirken sıkmıyor en azından insanı. başrol kızını da beğenemedim pek bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 oha çok kötü, vasat? tamam baya klişe şeyler var ama, gayet eğlendim izlerken. thumbs up bile yapıcam. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çerezlik film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 orta şeker işte izledim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 orta şekeri falan yok direk atışş bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Laorx said: oha çok kötü, vasat? tamam baya klişe şeyler var ama, gayet eğlendim izlerken. thumbs up bile yapıcam. (tu) çok kötü demedim yaf. vasat işte orta bi film yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 http://zip.4chan.org/tv/src/1233567246314.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 o gider, orası doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 indirmiştim.bi bakar silerim yorumlar kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aaaz önce bitti. çok boş vakit varsa izlenir, yoksa izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 veletin saçları çok güzeldi =p son çeyreğine kadar sardı, sonra baydı malesef beni iyi ama kötü değil. birde afişe bakınca insan viking gemi hede hödö bekliyor da, yok filmde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Titanium 2handed sword (tu) Gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar