Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Filistinli kardeşlerimizi ne kadar çok seviyoruz.


Hagii

Öne çıkan mesajlar

AKP Kartepe Kadın Kolları’nın, Filistin’e yardım amacıyla düzenlediği çay partisinde ilginç görüntüler ortaya çıktı

EMİNE HANIM AĞLADI ONLAR GÖBEK ATTI
Emine Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı Gazze katliamı, Ak Parti kadın kollarını da harekete geçirdi. Ak Partili kadınlar Türkiye'nin dört bir yanında Filistin için yardım topluyor. Ancak Kartepe Kadın Kolları'nın yardım toplantısı eğlenceye dönüşünce tepkileri de beraberinde getirdi

http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/180598/filistine-destek-icin-gobek-attilar.html

açıldıysa özür dilerim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:
başka siteadresi koymak yasak mı bilmiyorum. eğer yasak sa silinsin.

filistinli çocuklar neden ölüyor

işte cevap:

http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=17550



yoo yanlış ki bu. hamas kafalarına sıkıyor o çocukların. eksik paylaşım (td)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani photoshop o resimler buyse ? hamas arkasına çocukları alıp çatışmaya girmez, sivillerin oturduğu binalarda sığınıp orda çatışmaz. Bunların hiçbiri israil in yaptığı katliamı haklı göstermiyor. ama anlaşılan bazı gerçekleri göremeyen ümmetçi gençler var burda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50 kere yazılıyor yine millet hala kendi bildigini okuyor. Ulan savaş adamların sokaklarında evlerinde zaten napcaklar. Takmışşınız ümmetçilik, müslüman kardeşlerimiz diye böyle diyorlar hede hödö. O mantıkla müslüman olmayan hiçbir halkın Filistin'de olanlara tepki göstermemesi lazımdı. Onu geçtim, oradaki insanlar satanist de olsa aynı sekilde tepki gösterirdim. Anladık umrunuzda degil orada olanlar, size bir halt yapın diyen de yok, tepki gösteren insanları asagilamak icin bir yerinizi yırtmayın. Her tepki gösterene ÜMMETÇİ, YOBAZ EHEHHEHEHE diye tepki gösterip parlak zekanızı belli etmeyin yani özetle.

Not: Buradaki haberde göbek atanların nasıl insanlar oldugunu soylemeye gerek yok, bu yazdıklarımı konuya ozel degil, genel olarak yazdım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nasıl anlıyosun öyle? Ben Müslümanların Müslüman olmayanlara yaptıkları eziyetten bahsetmiyorum. Olay da tam olarak bu herşeye din çerçevesinde bakılması. Delikanlı gibi çıksın Tayyip desin "Müslümanlar diye bu kadar umrumuzda ondan takıyoruz, diğerleri beter olsunlar!" eyvallah, ama yok insanlık, yok barış falan hikaye bunlar. Afrika'da yıllardır elmas çıkarsın diye köle gibi çalıştırılıp genellikle 14-15 yaşlarında ölenler insan değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Zaten olay Müslüman olmayan halkların buna tepki göstermemesi değil, Müslüman halkların Müslüman olmayan halklara yıllardır en az bu kadar insanlıkdışı eziyetler yapılırken tepki göstermemesi..

ben buna hitaben yazdım
ayrıca evet barış ve insanlık hikaye burda sorun yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...