viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 o neydi öle ya :/ gözlerimi kapadım avuşturmak için elim gözümdeyken sanki kumsaldaydım böle kuş sesleri dalga sesleri gittim geldim oralara sanki :/ neoluyo bana ya ellerim ayaklarım titriyo şuan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 rakı da içmemişin, ne içtin olum sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 2 saat önce falan 2 tane efes dark içtm ama ne olabilirki yani uyuşturucumu yoksa lan dark falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Darkların içine şırıngayla tuz ruhu enjekte ediyomuş bazı bakkallar ve bunu sırf cansıkıntısından yapıyolarmış. Flash tv de haberlere çıkmıştı bi ara asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 anevrizmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 YOKSA?! :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 darkların içine şap atıyorlar. ondan böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 keşke hep kafam güzel dolaşsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 haplanmayın diyorum dinlemisonuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Efes Light Jedi fln içmen lazım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar