Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision yarı final..

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Ah evet..
Kötü oldu...
Çok kötü bir ikilemdi ztn Müzikmi açsam Vizyonmu derken pati hayatımdaki ilk topic hatamı yaparak ilk defa açılmış topic açtım utandım =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

walla bravo!! bööle bi organizasyon beklemiodum... dekor,ses düzeni süfer... elimize yüzümüze bulaştırırız die bekliodum ama şimdilik bişii olmadı, hayırlısı...
:tebrikz:[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 12 Mayıs 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

televizyondan oldu, bu arada israil,yunanistan,ukrayna,danimarka,sırbistan kesin finale çıkar diom ben.hollanda'yı seerederken de aklıma extreme'in more than words parçasının klini geldi hatırlayan varsa...bosna'ya da kısaca ohaa diom :D
[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 12 Mayıs 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 12 Mayıs 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dedim TRT herhalde gene sık sık yayını keser :)

ama süüper yaptılar.
Ülkelerin şarkıları çok kötüydü bence
Dekoru ben pek beğenmedim.Geçen seferkiiyle aynı gibi.

Neyse athenaya başarılar.

Bu arada athena sertab konserinde coştu resmen konser çok zevkliydi ilk defa tv den konser i bu kadar eğlenceli izledim...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sahne olarak şu ana kadar yapılan en dehşet örevizyon sahnesi yok böle bişi.. Bu arada bişli sorucam:
SIRBİSTANIN ŞARKISI BİZDEN BİR TÜRKÇE ŞARKIYO ÇOOK BENZİO.. Girişinde falan da ney var ve ayrıca giriş SEN GELMEZ olduna benzio ve devamıda da (atraksiyonlar dahil) yine bir türk şarkısısna benzio dinleyin hak vericeksiniz.. epğğer bu böle bişi ise nasıl buna tepki gösteririz acebağ?[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu topik birden fazla yerde açılmış olduundan ben karıştırmaya başladım nerde ne var...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

Ya o sarkıların cogunda Sertabın gecen sene fınalde kullandıgı haraketler var.Bırı ıpler cıkardı.Bir kadını ayaklarından havaya kaldırdılar gecen senekının aynısı.Bide bi sarkı bızım gecen senekının bı yerdekı melodısıne acaıp benzıodu[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

eeurovision cular bizim burda polat otelde fln kalıorlar hep görüorum bgn böle kalabalık bi grup geldi bizim bi pizzacı var, süper kızlar var ben böle şiyler görmedim abazalık gibi olmasın ama çok güzeller, erkekler ise tersine hepsi gay kardeşim bi normal olan yunanlı kardeşimiz var bide bikaç asistani vokal fln normal hepsi gay bu nedir avrupa bu mu yani?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra modernleşme denilen şeyin erkeğin topaçlaşması olduğunu uzun uzun ama daha diplomatik dilde yazınca bik bik ediyorsunuz.

Kafanıza eurovizyon kadar topaç düşsün emi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 13 Mayıs 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...