Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 En iyi anime: Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 En iyi animasyon/artwork: Sword of the Stranger En iyi hikaye: Ef a tale of melodies ,Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 En iyi erkek oyuncu: Lelouch Lamperouge - Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 En iyi kadın oyuncu: Sheryl Nome - Macross F En iyi villain: Millennium Earl - D.Gray Man En iyi soundtrack: Macross F En iyi op/end: Macross F ps: pati oscarlarını hazırladıgı için Dragonfire teşekkürlerimizi bir borç biliriz efem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kazananları tebrik ederiz Code geass götürdü ödülleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Dragonfire eline sağlık güzel olmuş ödüller. Mecha yılı olmuş bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 2008-2009 mechaların kıtlık yılı oldu Bir Macross F , bir de Gundam , hadi bir de Code Geass o kadar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ödüller açısından dedim ben.8 ödülden 5'i mecha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 code geass neymiş be.. demeden edemiyorum bu arada ilk video macross f'in op si degil, ikinciside ikinci op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 nedense bir antipatim var code geass'a, niye verdiniz yahu bütün oyları şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 eline sağlık dragonfire, süper olmuş. :) yalnız çok az oy verildi maalesef, geçen yılı geçeriz derken gerisinde kaldık. isyanların luluşuna hiç canım çekmese de ilerde bakarım belki, madem böyle deniyor bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yane en iyi erkek luluşa gittiya inanılmaz bir olay:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 _ILuVaTaR_ said: nedense bir antipatim var code geass'a, niye verdiniz yahu bütün oyları şuna. ağzını burnunu kırarım senin 11!!!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 _ILuVaTaR_ said: nedense bir antipatim var code geass'a, niye verdiniz yahu bütün oyları şuna. Benimde vardı,şimdi 1.sezonunsonundayım nerdeyse dün başından kalkamadım aletin o denli kaliteliydi.Şimdi 2. sezonunu görücem oda en az 1. kadar iyidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hayır yani ben de izledim 2 sezonu da hatta iyi vakit de geçirdim ama birinciliği haketmiyo! luluş saks, en iyi erkek oyuncu nere luluş nere yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 2. sezonun bu kadar iyi olmasının tek sebebi çok kötü olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Lopeth duygularıma tercüman oldun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sawer said: yane en iyi erkek luluşa gittiya inanılmaz bir olay:D. hayır erkek oyuncu adayı olmak ıcın once erkek olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 epicwin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 1 Internets goes to.... Lopeth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar