Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK:Galatasaray - Malatyaspor

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

galatasaray çıkmayı garantledi

Stadyum: Ali Sami Yen
Tarih: 17 Ocak 2009 / 19:00
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Mehmet Cem Hanoğlu
Hava Durumu: Maç günü İstanbul'da sıcaklık 7 C civarında olacak.
TV: Lig TV
İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray
Aykut, Sabri, Emre Aşık, Meira, Hakan, Aydın, Mehmet Topal, Arda, Ayhan, Lincoln, Ümit Karan

Malatyaspor
Emrah, Alper, Mustafa, Fatih, Eren, Güngör, Turgay, Celil, Selim, Ergün, Olcaytu
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha bu yaser büyük adam olucak ya.eglencelik bi maçtı.malatya zayıf malum.baros hakkaten sıkılömıs garibim

ben adnan sezginle haldun a hastayım ya.sürekli makara yapıoolar gülüolar tribunde :)

celil bi yamuk yaptı herhalde cıkarken onu göremedik
Sosyal ağlarda paylaş

celil niye yuhalandı bilmiorm. baros baya baya sıkıldı fln sürekli pf lıyo en son kalktı ısınma falan yapıyo :) semih kaya (Y) kalecinin kurtarıcağı tuttu ne güzel gol atıcaktı çocuk. yaser i takdir ettim, ayhan la ümit te 40 yılda 1 doğru iş yapıp penaltıyı yaser e bıraktılar çocuk penaltı atmış oldu, bence ümit gene baya kötüydü kim ne derse desin.

neyse garip bi maçtı emre güngör den 1 dakika sora güngör ün atılması ayrı ilginçti.
Sosyal ağlarda paylaş

Aydın bence Arda'dan da iyi olabilecek bir oyuncu 2-3 yıla, eğer kendini mahvetmezse ya da yedek kulübesine mahkum olmazsa.

Çok çok daha hızlı, birebirlerde Arda kadar yetenekli. Tek eksiği son hamlelerde eksiklik o da tecrübeyle oturacak.

Zaten hızlı bir kanat oyuncusu için uygun saç stili de var. Go Aydın Go. xD

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Aydın bence Arda'dan da iyi olabilecek bir oyuncu 2-3 yıla, eğer kendini mahvetmezse ya da yedek kulübesine mahkum olmazsa.

Çok çok daha hızlı, birebirlerde Arda kadar yetenekli. Tek eksiği son hamlelerde eksiklik o da tecrübeyle oturacak.

Zaten hızlı bir kanat oyuncusu için uygun saç stili de var. Go Aydın Go. xD

edit: typo

+1 uzun süredir söylüyorum bunları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...