Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK:Galatasaray - Malatyaspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
galatasaray çıkmayı garantledi

Stadyum: Ali Sami Yen
Tarih: 17 Ocak 2009 / 19:00
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Mehmet Cem Hanoğlu
Hava Durumu: Maç günü İstanbul'da sıcaklık 7 C civarında olacak.
TV: Lig TV
İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray
Aykut, Sabri, Emre Aşık, Meira, Hakan, Aydın, Mehmet Topal, Arda, Ayhan, Lincoln, Ümit Karan

Malatyaspor
Emrah, Alper, Mustafa, Fatih, Eren, Güngör, Turgay, Celil, Selim, Ergün, Olcaytu
Mesaj tarihi:
ahaha bu yaser büyük adam olucak ya.eglencelik bi maçtı.malatya zayıf malum.baros hakkaten sıkılömıs garibim

ben adnan sezginle haldun a hastayım ya.sürekli makara yapıoolar gülüolar tribunde :)

celil bi yamuk yaptı herhalde cıkarken onu göremedik
Mesaj tarihi:
celil niye yuhalandı bilmiorm. baros baya baya sıkıldı fln sürekli pf lıyo en son kalktı ısınma falan yapıyo :) semih kaya (Y) kalecinin kurtarıcağı tuttu ne güzel gol atıcaktı çocuk. yaser i takdir ettim, ayhan la ümit te 40 yılda 1 doğru iş yapıp penaltıyı yaser e bıraktılar çocuk penaltı atmış oldu, bence ümit gene baya kötüydü kim ne derse desin.

neyse garip bi maçtı emre güngör den 1 dakika sora güngör ün atılması ayrı ilginçti.
Mesaj tarihi:
zayıf bir maçta bile hata yapan savunma ve başta yedekimiz, olmayasıcamız aykut'u gene beğenmedim.ümit karan artık küçük geliyor bu takıma.hakem de çok kötüydü.
Mesaj tarihi:
barosun bir sahnesi vardı baya güldüm:)

ayakta kulübede ağzını o yaparak buhar çıkardı, sonra buhara baktı ve güldü herif. baya sıkılmıştı anladığım kadarıyla
Mesaj tarihi:
Aydın bence Arda'dan da iyi olabilecek bir oyuncu 2-3 yıla, eğer kendini mahvetmezse ya da yedek kulübesine mahkum olmazsa.

Çok çok daha hızlı, birebirlerde Arda kadar yetenekli. Tek eksiği son hamlelerde eksiklik o da tecrübeyle oturacak.

Zaten hızlı bir kanat oyuncusu için uygun saç stili de var. Go Aydın Go. xD

edit: typo
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Aydın bence Arda'dan da iyi olabilecek bir oyuncu 2-3 yıla, eğer kendini mahvetmezse ya da yedek kulübesine mahkum olmazsa.

Çok çok daha hızlı, birebirlerde Arda kadar yetenekli. Tek eksiği son hamlelerde eksiklik o da tecrübeyle oturacak.

Zaten hızlı bir kanat oyuncusu için uygun saç stili de var. Go Aydın Go. xD

edit: typo

+1 uzun süredir söylüyorum bunları
Mesaj tarihi:
İşte insanlar at gözlügü ile bakıyorlar.

bjk macında herkes farkına varmıştır. Aydının oyuna girmesi gerektigini ama Skibbe bir türlü farkına varamadı
Mesaj tarihi:
fb macınada aydın ile cıkması lazımdı. tek forvete donmesi gerekiyordu takım zaten yorgunken kosmayan adamı oyuna aldı : )

inş bazı şeyler değişirde farkına varır
Mesaj tarihi:
yahu iyi hoş.hızlı tekniği var.ama aydın suan banko oynicak adam değil.duygusal yaklaşmayın.pas atamıyo aydın.ortada yapamıo.biraz daha var banko oynamasına.
Mesaj tarihi:
Red said:
yahu iyi hoş.hızlı tekniği var.ama aydın suan banko oynicak adam değil.duygusal yaklaşmayın.pas atamıyo aydın.ortada yapamıo.biraz daha var banko oynamasına.

Oynamadan bunların hiç birisi olmaz :)
  • Yeni Oluştur...