Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 sizin yüzünüzden bütün gün civ IV oynadım, kocam kıl oldu bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 biri bana company of heroes konusunda biraz taktik verebilir mi ahha.o kadar strateji oynadım ama bu company i beceremiyorum.oyuna alısmak için easy koyuyorum karşıya yinede cok fena yapıoolar beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Space empires V oynayan var mı ? Galacticciv ve space empires arasında kaldım. Levelda 100 puan vermişler space empires 5, ama bir kaç site gezdim 6.5 ve 5 puan arası puanlar almış oyun ? Kurcalamaya değer mi sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 benim tavsiyem age of wonders 1'i oyna. homm 3 ü döver. hem çok daha stratejik bir savaş sistemi var. hem de global büyüler ile ciddi anlamda stratejik şeyler yapilinabilir. görsel olarak tabii ki eski kaldı ama zaten bu çağda tur tabanlı oyun istiyorum diyorsan hiç umursama oyna sindire sindire çok çok güzel. aoc 2 shadow magic te iyidir ama 1 deki hava yok. ve birin campaing cidden iyiydi dönemine göre de şimdi için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Front Mission efsanesinin ilk iki oyunu Switch için elden geçirilerek piyasaya sürülecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 15 yıllık başlık ama aramada bu çıktı ilk napayım asdsf Rogue Waters diye korsanlı bir TBS çıkmış geçen gün, yeni gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar