CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Böyle bir topic var mı tam bilemiyorum açıkcası fazla aramadan açtım direk ama.. Her tür oyunu severek oynarım fakat şunu fark ettim ki en çok haz aldığım oyun tipi turn based mış. Ve turn based oyun konusunda bilgimin az olduğuna inanıyoruum.Yani oralarda bir yerlerde bilmediğim ama bilsem çok zevk alacağım oyunlar olduğuna inanıyorum. Diyorum ki şu konuda bilgi sahibi olan birileri bana biraz tavsiye verse. Mesala Fallout gibi, JA gibi, Breath of fire gibi, Final Fantasy gibi gibi oyunları bilenler bir paylaşsa ne şahane olur. Turn based + birde mümkünse RPG öğeside olursa ayrıca şahane olur ama similasyon tarzı brutal turn based da kabulümüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 tam strateji sayılmaz ama heroes of might and magic oyna, neşen yerine gelsin. ya da ille de strateji diyorsan oyunların kralı civilisation II oyna. her ikisi de turn based, her ikisi de nuh-u nebiden kalma, her ikisini de hala açar açar oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben Jagged Alliance2 fanıyım:D o yüzden onu önericem sana ama yeni çıkan 1.13 moduyla oynaman gerek, yoksa eski orjinal hali AI ve grafik yönünden biraz geri kalmış durumda. önce JA2nin en son yani 1.12 patchli veya gold denen versiyonunu bulup kurman gerek sonra şu linkten "1.13 modu indir" modu çektikten sonra onuda kuruyosun yama kurar gibi ve oyuna giriyosun. değişiklikleri acıkcası burada uzun uzun anlatamam, cok uzun sürer cünkü nette veya burda forumda araştırman gerekli, ama en basitinden AI ve grafikler gelişmiş durumda, ki buda yeterli bu turn-based kıtlığında:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Age of Wonders 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sid Meier's Alpha Centauri bence gelmiş geçmiş en iyi oyun türdeki. Galactic Civilizations II var. O da bunun gibi bilim kurgu. Heroes of Might and Magic III mükemmeldir. Aynı havadan Fantasy Wars var. Age of Wonders: Shadow Magic'de aynı havada. Bir de Civilization IV var. Bunlardan sonra bir de Close Combat III: The Russian Front'a, Etherlords II'ye bakabilirsin. Bunların havası daha bir farklı. Bu var bir de: Dominions 3: The Awakening. Aralarında en kompleks ve zor olanı. Mükemmel bir fantazi evreninde geçiyor, eper zor. Bunu bilim-kurgu olan benzeri de (komplekslik ve zorluk açısından) Space Empires V. Benim tavsiyem Etherlords II, Shadow Magic ya da Civilization IV ile başlaman. En kolay içine girilen oyunlar onlardır bence türe yabancı biri için. Dominions falan oynayayim demen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 oynamadiysan baldur's gate 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Planescape: Torment Bu oyunun adı her geçtiğinde emin ol ki kesin bir yerlerde birileri tekrar kurmaya başlar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Medievel Total War I, II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Shogun Total War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Yok ben bu türe ve bu oyunlara yabancı değilim aslen. 98 den beri duyduklarımın hepsini oynamaya çalıştım ama mutlaka bilmediklerim yada arada kaynıyanlar vardır diye açtım bu topiği. Yani doğal olarak Heroes, Civilization, Buldurs gate gibi efsaneler elimden geçti tabiki, ve buraya yazılanların çoğu.. ama işte mesala Age of Wonders: Shadow Magic , Etherlords II , Dominions elimden geçmemişti.Onlara bakacağım. Birde yıllar önce arkadaşımda görüp sonrada cd çizik diye yükleyemediğim ve sonrada unuttuğum Planescape: Torment ı hatırlamam iyi oldu. JA ın 1.13 ünüde deniyeceğim. Tavsieyeler içinde herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben taa zamanında alpha century oynamaya çalışmıştım baktım bi ton menü var bi yere tıklayınca 10tane zamazingo açılıyor başedemedim bu yakınlarda da civ4 oynamaya kalktım yine bi ton menü birsürü ayrıntı ı-ıh yine oynayamadım. anladım ki benim için en üst turn-based kotordur :) harbi yetenek ve özveri işi bunları oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Fallout dedin de bak Arcanum'u düşünebilirsin.Falloutun aynısı sayılır,üstelik teknolojinin yanında büyü sistemi de var,kurgusu konusu da süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 turn Based strateji dediğin vakit HOMM 3,4,5 (az biraz rpg öğesi de vardır içinde) Disciplines II ve Expansionları JA2 neden olmasın Fallout 1-2 bitir sonra bide 3'e bak Civizilation serisi çok karmaşık bi şekilde oynanabildiği gibi istediğin kadar sadeleştirip oynuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Grafiklerine dayanabilirsen Wizardry 8 tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hearts of iron var. hiç beceremedim oynayamadım ama güzel oyun çok fazla ayrıntılı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 RPG ögesi de istemişsin . Disciples arıyorsun sen . Disciples II Gold torrent linki atarım sana bir ara, PMleşelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Git Level al. O oyunu veriyor bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dasaaa said: muzzy lane'den making history tavsiye ederim. bayağı güzel oyundur bi sürü de modu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Evet evet Disciples şart.Zamanında unuttuğum oyunlardandı oda. muzzy lane de ilginçmiş. Güzel opsiyonlar birikti valla şimdi. Herkese teşekkürler arkadaşlar. Yazmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kartan said: Fallout dedin de bak Arcanum'u düşünebilirsin.Falloutun aynısı sayılır,üstelik teknolojinin yanında büyü sistemi de var,kurgusu konusu da süperdir. Bunuda kurcalamak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Hirozofmaytenmecik yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 M.A.X diye bi oyun olcaktı 2.side çıkmış olabilir eski grafiklere dayanabiliyorsan bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konsolları da dAhil edersek FRONT MISSION serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Farinal said: Age of Wonders 2 Mutluluktan ağlıcam şimdi (tu) Birincisi daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Disciples Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar