dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Orda burda amca oldum der durursun Sorsam neden, yamulur kalırsın. Madem amca degilsin neden yalan soylersin Asma yapragindan sarma yapsam yer misin? Nalet olsun icimdeki osman sevgisine siir yazdim, umarim begenirsin sevgili arkadasim osman. bu siiri yazmamda bana ilham veren, yuce kişilik orcun'a burdna cok tesekkur ediyorum. Lutfen olumsuz elestri yapmayin, oyle icimden geliverdi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 başyapıt ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dory said: Orda burda amca oldum der durursun Sorsam neden, yamulur kalırsın. Madem amca degilsin neden yalan soylersin Asma yapragindan sarma yapsam yer misin? Nalet olsun icimdeki osman sevgisine siir yazdim, umarim begenirsin sevgili arkadasim osman. bu siiri yazmamda bana ilham veren, yuce kişilik orcun'a burdna cok tesekkur ediyorum. Lutfen olumsuz elestri yapmayin, oyle icimden geliverdi birden. şairin söylemek istediği son sözde gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sarma yapmayı biliyor musun?Ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 werewolf +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 demek dory wa osman ga suki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 izzet için de bi şiir yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yok oyle bişe secildim ben orc secti didi seni seciyorum pikachu, git siir yaz. basti ilhami, verdik coskuyu. izzet icin yazarim ama ayni ilhamin gelmesi lazim, aklimda yani merak edilmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Werewolf said: Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar