dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Orda burda amca oldum der durursun Sorsam neden, yamulur kalırsın. Madem amca degilsin neden yalan soylersin Asma yapragindan sarma yapsam yer misin? Nalet olsun icimdeki osman sevgisine siir yazdim, umarim begenirsin sevgili arkadasim osman. bu siiri yazmamda bana ilham veren, yuce kişilik orcun'a burdna cok tesekkur ediyorum. Lutfen olumsuz elestri yapmayin, oyle icimden geliverdi birden.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dory said: Orda burda amca oldum der durursun Sorsam neden, yamulur kalırsın. Madem amca degilsin neden yalan soylersin Asma yapragindan sarma yapsam yer misin? Nalet olsun icimdeki osman sevgisine siir yazdim, umarim begenirsin sevgili arkadasim osman. bu siiri yazmamda bana ilham veren, yuce kişilik orcun'a burdna cok tesekkur ediyorum. Lutfen olumsuz elestri yapmayin, oyle icimden geliverdi birden. şairin söylemek istediği son sözde gizli
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sarma yapmayı biliyor musun?Ne güzel.
dory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yok oyle bişe secildim ben orc secti didi seni seciyorum pikachu, git siir yaz. basti ilhami, verdik coskuyu. izzet icin yazarim ama ayni ilhamin gelmesi lazim, aklimda yani merak edilmeye.
Öne çıkan mesajlar