Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iyiki doğdun unity100

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kutlu olsun valla ne diyelim
sende olmasan bizim gibi televizyondan uzak insanlar :P nasıl haber alcak dünyadan dimi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ehehehe bu balon şöyle helalinden en az bir hafta kalmalı bence :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Admin
Mesaj tarihi:
ahaha süper valla cuk oturmuş yani bukadar yakışır :)

zaten geç kaldınız ema hanım en az 1 hafta balon orda duracak
taaaakiiii
unity
*!silin o gorili*

diyene kadar . dimi arkadaşlar imza kampanyası destek pls kenks :P[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
kutlarim dogum gununu :)

zira soyle bisi var su avatarli halinin biri ss'si alsin, ondan sonra unity'nin girdigi her tartismaya isler sarpa sarinca altina img olarak koysun... cok etkili[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Brain Control Where Available
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 13 Mayıs 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
zira soyle bisi var su avatarli halinin biri ss'si alsin, ondan sonra unity'nin girdigi her tartismaya isler sarpa sarinca altina img olarak koysun... cok etkili

bak baaaak. teknoloji demek.

arkadaslar balon malon, gorunus onemli degil. istiyorsaniz ilelebet kalsin ;

Bennn gelmedim balon icin,
Benim isim uyum icin,
Uyumun temeli anlasmaktiirrr,
Konsensuslar yapmaĞa geldim ....[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
eveeet dede korkut gelmiş boy boylamış, soy soylamış, gitmiş...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Mesaj tarihi:
pason da var mı :-P[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Mesaj tarihi:
aa o unity100 ün avatarındaki balon değil mi. ay ne şeker şey o öle ehi ehi..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
geç görmüşüm topic'i biraz ama olsun, kutlayayım ben. :)

kutlu olsun ve hatta vadaa[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
şşt oynamayın balonla, patlarsa yanarsınız!

yuniticim, valla elimden gelse şahane karizmatik bişey koyucam da elde bu var, başka şey upload edemiyorum şimdi.
idare edicen artık valla...

hepibörtdeyini tekrar kutlarım.
Mesaj tarihi:
eheh kalsın balonu
ciddi ciddi bişeyler yazarken balona bakıp "önce balonuna bak öyle konuş" desinler unityde 1-2 saat balonu anlatsın bol bol tartışma olsun bizde okuyalım işte :P

dogum günün kutlu olsun azıcık geç oldu ama anca gördüm
soldatıda ogrensende az dayak yesen benden :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler
  • Yeni Oluştur...