escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ameros peros dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ingilizceden evvel fransızca örendiydim ingilizce 3. aslen:p şimdide ispanyolca öreniorm efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ispanyolca akar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefermu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Tabiki Çinceyi Seçerdim. 15 sene sonra super güç Çin. Ayrıca daha şimdiden bazı okullarda seçmeli olarak veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 3.dilim fransizca 4. icin cince ve rusca arasinda gidip geliyorum karari verince derslere baslicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Rusça, bad companyden dolayı gaza geldim. Bir çay içip sakinleşirsem. Belki ispanyolca diyebilirim. Demo derse girmiştim. Öyle çok kasıntı bir grameri yok gibi gözükmüştü. Bu dediğim bir saatlik ders sonucu bende oluşan izlenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 türkiyede 3. dil olarak almanca okutulmasına acayip uyuzum kim niye böyle bir sisteme girişmiş bilemiyorum. zamanında almanlarla ilişki çok iyi olduğu için 1 asırlık bir kalıntı mı bilmiyorum ama hala devam etmesi hoş değil bence dünyada almanca konuşan ülke kaç tane var ki. konuşanlar da hep gelişmiş ülkeler ve her türlü kaynakları ingilizce olarak da bulunuyor, adamlar da ingilizce biliyor bence işe yarar diller rusça, ispanyolca, fransızca ve ilerisi için çince olabilir dünyadaki bölgelere göre değişerek tabi zevk için öğrenmeyi kenara bırakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben ingilizce almanca biliyorum ve gayet de memnunum.. 4. bir dil secseydim bu heralde ispanyolca falan olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 türkiye'de 3. dil olarak okutulan almancadan bi hayır geldiğini daha görmedim. 1. dili almanca olan, bizzat alman hükümeti tarafından desteklenen anadolu liselerinde bile mezunların çoğu adam gibi konuşamıyor. değil 2. dil 3. dil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 valla roket adam bu kisinin tercihi.. egitimin kalitesizligi vs. degil.. eger bi dili ogrenip konusmak istersen ogrenir ve konusursun ya da sadece yazarak okulu bitirirsin.. her ingilizce egitim verilen okulda herkes deli gibi ingilizce konusuyor sanıyorsan da baya yanılıyorsun.. Neyse sonucta aynı yere donuyo ogrenmek istersen ogrenirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ben valla konusuyorum ama yazamıyorum dfgh almancayı ki bahsettigin okullardan birindeyim (en überinde hatta zhe) konusmada sıkıntım yok kelime dagarcıgı az o da zaten senin kendi emegine baglı bişey kimse oturup sana zorla kelime ögretemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ki okulda alman gibi konusan da var, almancası 5 yılda sadece ya ve nayn gibi 2 kelimeden ibaret olan insanlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 türkçe arapça farsça ibranice ingilizce çat pat. 5. dile kasıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sen sus şeker köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 benim almanca öğrenmeye calısıyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 eng ve tr dil olarak saymıyorum. rusca japonca/çince bunun yanında birde ispanyolca derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 valla sırf meraktan ispanyolca olayına girişicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 screwy said: valla roket adam bu kisinin tercihi.. egitimin kalitesizligi vs. degil.. eger bi dili ogrenip konusmak istersen ogrenir ve konusursun ya da sadece yazarak okulu bitirirsin.. her ingilizce egitim verilen okulda herkes deli gibi ingilizce konusuyor sanıyorsan da baya yanılıyorsun.. Neyse sonucta aynı yere donuyo ogrenmek istersen ogrenirsin.. bi yanlış anlama olmuş sanırım. hani anadolu liseleri var ya. 1. yabancı dil olarak ingilizce okutan. sonra 2. yabancı dil de olsun diye haftada 4 saat falan almanca okutan. heh işte o 2. yabancı dil olarak haftada 4 saat okutulan almancadan bir şey olması mümkün değil yani. bir kişi bile görmedim farklı liselerden, 2. yabancı dil olarak haftada 4 saat almanca görsün de 2 kelime konuşabilsin. aynı şekilde 2. yabancı dil olarak ingilizce de öyle. yani 2. yabancı dilin, anadolu liselerinde ders saati az. o yüzden diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Deutsche Einheit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ShadowFury said: japoncayı seçerdim heralde ama bu konuda herhangi bi çalışmam yok olucağını da zannetmiyorum tembelliğim yüzünden hocam ses tabanlı dillere girmeyi düşünme bence ben kastım çok zor cidden örn ; tayca yayın : glai uzak : glâi sessiz: glaî 2 tane daha var tonlaması ama ben bilmiyorum çok kasık çooook geçen gün güzelsin demek isterken bufalosun dedim birine.. off fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Coder said: geçen gün güzelsin demek isterken bufalosun dedim birine.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ibranice ogren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Coder said: ShadowFury said: japoncayı seçerdim heralde ama bu konuda herhangi bi çalışmam yok olucağını da zannetmiyorum tembelliğim yüzünden hocam ses tabanlı dillere girmeyi düşünme bence ben kastım çok zor cidden örn ; tayca yayın : glai uzak : glâi sessiz: glaî 2 tane daha var tonlaması ama ben bilmiyorum çok kasık çooook geçen gün güzelsin demek isterken bufalosun dedim birine.. off fail japonca ses tabanlı dil deil zaten çince öle, japoncada sorun yok çatır çatır okuosun normal hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 benim 2. dilim almanca, 3. dilim ingilizce. 4. olarak fransizca da var ama daha cok gelistirmeyi düsünüyorum. ingilizcem mesela iyi ama almancam kadar iyi degil, onu da o seviyeye getirmeye calisiyorum her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 anadilden sonra başlamıyor muyuz dilleri saymaya ? ne anladım ben bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar