Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 şimdiii, takas başlıkları filan var ancak bende takas edecek bir durum yyok, takası da sevmem olsa bile, arşivci apolitik özel dombilisinin tekiyim.. bodrum'da oturuyorum ve kargoyla gönderilmesi gerekmekte bunların. cd ya da dvd her neye çekiyorsanız tanesi başına nasıl bir fiyat düşünürsünüz yazabilirseniz sevinirim.. zira kazaa'dan tek bir rurouni kenshin bölümünü dial-up'la indirene kadar ödediğim telefon parasıyla bütün seriyi orijinal alabiliyorum neredeyse, tak etti canıma.. ha elinizde başka neler varsa onlara da talip olabilirim ayrıca, liste varsa zaten copy&paste olayına alışıksınızdır, bir zahmet.. :) ha ayrıca, "noolcak olum sen gülüsün forumun çekeriz sana kyoto arc'ı beleş, yan gel ökkeş" demeyin, tonla alıcam böyle, özene özene bir hal oldum be. o kadar umutsuzum ki uydudan fransızca izliyorum anasını satim..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Walla ben cekerim gonderirim ama son bi solonora iyilik yapip cekiyim demistim ve is baya uzadi gondermesi filan.. neyse bu liste http://emrevideos.free.fr/emreanime.htm bos dvdr parasi+posta masrafini yollarsan cekerim memnuniyetle.. listede ghost in the shell stand alone complex ve tokyo underground harici hepsi dvdrip + eng jap dual audio + eng subtitle ve kaliteler super.. [Bu mesaj Ytse tarafından 12 Mayıs 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 8-D~ *drool*[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sam,istediğini söylüyorsun PM den, Ghost in the shell ve Akira var bende sadece şu an itibari ile :P Kazaa listesini açıp arıyorsun,isimlerini not ediyorsun, Listeye atıyorum hepsini... Açık bırakıyorum bilgisayarı... 10-15 günden iniyor indiği kadarı.CD ye çekilip elinde oluyor..Para mara gerek yok mirim ;) Bi tek Kargo parasını alıcıya ait veririm,3-5 kaat neyse artık,evine geldiklerinde verirsin ;) Hat boş kalıyor diye üzülüyorum ben..hehe :) Vaktiyle bende dayal-aptım :p (hey gidi...Hemen nostalji yapayım heh) PM geçesin..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sizin peti bör bisküvi endüstrisi şehrin altyapısına bak bir de türkiye'nin turizm merkezine.. :) mumi'cim sağol da öyle kabul edemem zaten, uğraşısını geçtik hadi disk parası en azından, içime oturur yani.. ha öte taraftan ytse arkadaşımızın listesi de şekerci dükkanı gibi, ben bir toparlayayım neler lazım hele, acelem yok nasılsa.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Akira ,Berserk ,Hack.Sign ,Cowbow bebop movie ,Vampir Hunter D 1-2 ,Ninja Scroll Tv ve Movie Manga olarakda Berserkin mangası var. İstediğin varsa birşey burda seve seve gönderebilirim paraya filan gerek yok.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 12 Mayıs 2004 08:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 elımde kenshın ın tuö TV bolumlerı OAV ları ve movie si var yaklasık bı 23 CD edıyolar :)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ama "para gerekli değil" sözlerini kabul etmem mümkün değil, hani 3-5 kenshin cd'si birşey değil tamam ama başka anime'ler de almayı düşünüyorum, herşeyi geçelim ortada bir uğraş var, boş medya parası da zaten birşey değil benim için.. yazdıklarınızı, listelerinizi de inceliyorum, kendi aradıklarıma da bakıp en uygun bulduğum arkadaşla temasa geçeceğim. çok teşekkür ederim önerileriniz ve harcadığınız vakit için.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kardeşim her turlu herseyi yollarım ne demek elbet bodruma ayagımız düser :p[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 gunun birinde yolun Izmir`e duserse ( hani bodrum izmir yakin.. ) soyle bir 100 CD falan al ve bana paticik`ten mesaj at.. ya da [email protected] a mail at. Alirim seni koyarim bilgisayarin basina, istedigini cekersin :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yada ankaraya[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yok oralara yolum düşmez maalesef, :) rahat düşkünü apolitik özal dombilisi olduğumdan ayağıma gelsin istiyorum. :-p zaten o nedenle satın alma tabirini kullandım, sevaba girilmesine gerek yok.. :) şöyle belli başlı meşhur animeleri toparlamak istiyorum, yıllardır hastasıyız ama tv'lere mahkum kaldık bağlantı sağolsun. göre göre biz de imreniyoruz, horace'ın dediği gibi "bir insanın şeyiyle bu kadar oynanmaz ki, haysiyetiyle mesela".. :-p ytse arkadaşımız dvd'ye çekiyormuş o yüzden onunla bir görüşüyorum ama halledemezsek sizler de aklımdasınız, sağolun varolun tekrardan.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 adresini yolla bana istersen bi deniim ben elimdekileri bide yazı bekle bodruma gelicem ben getirrim her turlu :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Rei-Ayanami Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bendede cok fazla var istersen icqmu vereyim istedigin animeyi soyle aninda bulurum sana 500 taneye yakin cd sadece anime var bende istediginide bulurum sana
Rei-Ayanami Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ahah icqyi vermeyi unutmusum 887605
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 aa rei ayanami gelmiş. hastanım senin rei! :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Öne çıkan mesajlar