Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tahminen en son kazaa'yı kurduktan sonra gelen wormlerden biri sayesinde internet explorer sapıttı. sapıttı derken, gerçekten sapıttı. bazen kafasına göre tüm explorer pencerelerini kapatıyor, bazen de yeni açılmış explorer pencereleri "not responding" oluyor. bir çözüm önerebilecek var mı? gerçi muhtemelen bu sorunun bir çözümü yok. ve öneriler; "format at", "olm linux kur", "mircosoft sux" şeklinde gelecek muhtemelen. bu önerileri es geçersek, internet explorer'ı silip üzerine tekrar ie kurulumu yapma konusunda bilgisi olan birisi var mı? windows bileşeni ekle/kaldır menüsünden olmuyor. ie 6.0 kurmaya çalışınca da "eskisini sil salak" diyor. not: updateler, service packler tamam[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Trojanı temizlemeyi denedin mi? Ad-aware, SpyBpt Search and Destroy baya başarılı programlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 "Spy Sweeper" da çok iyi bir program 23k küsür spy trojan falan arıyo[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bana da oldu,ad-aware saolsun,halloldu.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 E Mozilla 'nin win32 binarysi de mevcut. Neden halen IE algılabilmiş değilim :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 explorer'ı muhtemelen sildirmez de zira bileşik geliyor. Ancak (sadece aahmin yürütüyorum denemişliğim yok) farklı dilde explorer üstüne yükletebilir. Tabii ki öcelikle ad-aware'i bir dene.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 temizledim bilgisayarı tabii ki. (absolut her başlığa aynı mesajı yolluyor galiba :P baba oldu, yeni mesaj yazmaya vakti yok.) sharkycan, mozilla için bir link verebilir misin rica etsem? malumun zaten bir siteyi açana kadar canım çıkıyor, internette hiçbirşeyi arayamıyorum. ie konusunda ısrar ettiğim yok aslında. daha önce birkaç alternatif denemiştim, ie sade, light ve güzel bence.. bir de microsoft ara ara saçmalamasa..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Rahan, 13 Mayıs 2004 14:52 tarihinde demiş ki: "Spy Sweeper" da çok iyi bir program 23k küsür spy trojan falan arıyo +1 :tebrikz:[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar