Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 116 kişinin kaldığı 12 kişinin geçtiği iletişim biliminden geçmişim,fakültenin en çok kalınan 2. dersiydi ilk seneler için ve geçtim,ilk sınav 30 bundan 65 almam gerekiyordu aldım,nasıl aldım bilmiyorum, Şuan Hiro gibi sevinçliyim,yatta bile diye bağırdım telekom müdürlüğünde,gözlerimden yaşlar bile geldi o derece mutluyum, ders bırakmadım lan,sınıfta bir tek ben varim ders bırakmayan şuan itibariyle açıklanacak 5 sınav daha var ama hepsinden kesin geçtim, LAN ÇOK MUTLUYUM,KOYDUM ÇOCUĞU LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu tarz şeyleri eğitim bölümüne acsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Vayasını. Benim 3 sınavım açıklandı, 2 si kaldı şu an. rst ne lan, meslek mi? 4 senelik mi sizin bölüm? 2 yazılı bi sözlü oluyomuşsunuz doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 lan caner,ben okulu bırakıyorum asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bitircen de nolacak. hiç iyi yapmamışsın. (td) gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Benim de matematikten ilk sınavım 20. Eğer geçersem hepinize benden rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 benim 30'du,geçtim inanırsan herşey olur dostum,inanırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gz ben alttan aldığım dersleri bile bırakıyorum sanırım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Greeny'e okutsun biri şu topağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 inek gibi çalışmışsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi sorun o,2 saat falan göz attım baktım olmayacak FM'ye geri döndüm,tüm final haftası FM ile geçmesine rağmen hepsini veriyorum sadfsda roket bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 helal ossun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sivs sivs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar