Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Size sesleniyorum ey serseriler, kendinize gelin

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşımızın açtığı anket sonucu bu acı durumu fark etmiş bulunduk.
Bu yüzde %42'nin tamamının babasının bok gibi parası olması gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Öyleyse bile, yine iyi değil durum.

Neredeyse oy verenlerinin yarısının işsiz güçsüz olması ve durumla ilgili bir şey hissetmemesi veya bir şey yapmak istememesi gerçekten çok acıklı.

Hayat böyle geçmez sevgili camışlar, durumunuz böyle biliyorsunuz, işaretlemeye de mi utanmıyorsunuz? Nedir yani hayat görüşürünüz? Nereye kadar oturacaksınız kıçınızın üzerinde sorarım size?

Anneniz babanız "ne zaman defolup gideceksin de rahat rahat evimizde oturacağız?" diye sormuyor mu, onlarla yaşamıyorsanız usanmıyorlar mı para göndermekten. Kendinizi boş hissetmiyor musunuz? Kendinize olan bir güveniniz nasıl olabiliyor böyle bir durum içerisinde?

Kendinize bir çeki düzen verin lütfen arkadaşlar, bu böyle olmaz. Titreyin ve kendinize gelin, bir işin ucundan tutun, bir işe yarayın. Paticiğin yarısı bi işe yaramaz insanlardan oluşuyor dedirtmeyin kendinize.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
bence ordaki çogu kişi benim gibi çalışmıyorum üniversitedeyim anlamında onu işaretlediginden o kadar yüksek :P

oraya bööle bi seçenek koymalıydı anket yapan... bende aynı durumdayım... üni de okuyorum ve şu an iş ihtiyacım yok... rahatım... seçeneini seçerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

lan 1 sene olcak nerdeyse iş arıroum sürekli
bulamadım
2 gündür yeni bi işe başladım
parası güzel bi iş ama sakat bi iş
çalışmıyorum rahat diyenler garibime gitti
demekki babası zengin ihtiyacı yok
ama pederden baya senelerdir para istemediğim için benim mecburiyetim vardı
işsizken oh rahat ne güzel çalışmıyorum diyemiyodum.
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
ulan okadar mesajınız var, hangi kullanıcı nasıl mesaj atar, ne kadar ciddidir vs çözemediniz. hayır topic ismi bile buram buram yavşaklık kokuyor, ciddiye almayın herşeyi abi. yolda valla görsem sizi espri yapmaya çekinirim.

uhmm ben orada dalga geçmiştim ama /beni kastediyorsan ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Greeny said:
ulan okadar mesajınız var, hangi kullanıcı nasıl mesaj atar, ne kadar ciddidir vs çözemediniz. hayır topic ismi bile buram buram yavşaklık kokuyor, ciddiye almayın herşeyi abi. yolda valla görsem sizi espri yapmaya çekinirim.

uhmm ben orada dalga geçmiştim ama /beni kastediyorsan ^^

yok abi sana dğeil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...