Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Arkadaşımızın açtığı anket sonucu bu acı durumu fark etmiş bulunduk. Bu yüzde %42'nin tamamının babasının bok gibi parası olması gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Öyleyse bile, yine iyi değil durum. Neredeyse oy verenlerinin yarısının işsiz güçsüz olması ve durumla ilgili bir şey hissetmemesi veya bir şey yapmak istememesi gerçekten çok acıklı. Hayat böyle geçmez sevgili camışlar, durumunuz böyle biliyorsunuz, işaretlemeye de mi utanmıyorsunuz? Nedir yani hayat görüşürünüz? Nereye kadar oturacaksınız kıçınızın üzerinde sorarım size? Anneniz babanız "ne zaman defolup gideceksin de rahat rahat evimizde oturacağız?" diye sormuyor mu, onlarla yaşamıyorsanız usanmıyorlar mı para göndermekten. Kendinizi boş hissetmiyor musunuz? Kendinize olan bir güveniniz nasıl olabiliyor böyle bir durum içerisinde? Kendinize bir çeki düzen verin lütfen arkadaşlar, bu böyle olmaz. Titreyin ve kendinize gelin, bir işin ucundan tutun, bir işe yarayın. Paticiğin yarısı bi işe yaramaz insanlardan oluşuyor dedirtmeyin kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bence ordaki çogu kişi benim gibi çalışmıyorum üniversitedeyim anlamında onu işaretlediginden o kadar yüksek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Manyak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 insan anket görünce bi şıkkı seçmezse rahat etmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 said: Paticiğin yarısı bi işe yaramaz insanlardan oluşuyor dedirtmeyin kendinize. ama bu bi gerçek: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Luriel said: bence ordaki çogu kişi benim gibi çalışmıyorum üniversitedeyim anlamında onu işaretlediginden o kadar yüksek :P oraya bööle bi seçenek koymalıydı anket yapan... bende aynı durumdayım... üni de okuyorum ve şu an iş ihtiyacım yok... rahatım... seçeneini seçerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu gençlik nereye gıdıyor gnclı ise sinemaya oraya buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hehe adam hayat tarzı verecem derken fail olmuş . şaka bi yana , ben herkesin luriel'in düşüncesinde olduğuna inanmıyorum . hatta bence alexi terazi burcu , o boşum rahatım sallamıyorumcular da balık burcu . astroloji servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aa anket var dur katılayım!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ne yazıkki bende terazi burcuyum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 öğrenci şıkkı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 "Baba parası yiorm, özel ünide okuorm, kızlar, porşe kayen falan, üstüme yani, takılıoz. Raatım kanks." modunda insan çok burda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 alexi çok kıskanmış belli ki %42 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi para yoksa verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 lan 1 sene olcak nerdeyse iş arıroum sürekli bulamadım 2 gündür yeni bi işe başladım parası güzel bi iş ama sakat bi iş çalışmıyorum rahat diyenler garibime gitti demekki babası zengin ihtiyacı yok ama pederden baya senelerdir para istemediğim için benim mecburiyetim vardı işsizken oh rahat ne güzel çalışmıyorum diyemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Aslında forumun yarısı ya gizli birer ceo ya da ceo danısmanı yardımcı falan... so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 50 kişilik anketten de ne kadar analiz yapılabilirse artık, boşuna gaza gelinmiş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ulan okadar mesajınız var, hangi kullanıcı nasıl mesaj atar, ne kadar ciddidir vs çözemediniz. hayır topic ismi bile buram buram yavşaklık kokuyor, ciddiye almayın herşeyi abi. yolda valla görsem sizi espri yapmaya çekinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 zenginiz belki çok paramız var altımda araba cebimde para geziyorum kızlar geliyo gidiyo gece çıktım mı 300-500 harcıyorum, gelecek kaygım yok,rahatım güveniyorum durumumuza. ve can alıcı soruya geliyorum sana ne ? nedir bu gaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bir üstündeki mesajı oku gözünü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 okumamıştım,okudum.tanımadığım insanın şaka yaptığını nerden anlayabilirim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Greeny said: ulan okadar mesajınız var, hangi kullanıcı nasıl mesaj atar, ne kadar ciddidir vs çözemediniz. hayır topic ismi bile buram buram yavşaklık kokuyor, ciddiye almayın herşeyi abi. yolda valla görsem sizi espri yapmaya çekinirim. uhmm ben orada dalga geçmiştim ama /beni kastediyorsan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ulan ben içiyorum size yarıyor yeminle. muhabbete gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Letsgetthesunshine said: Greeny said: ulan okadar mesajınız var, hangi kullanıcı nasıl mesaj atar, ne kadar ciddidir vs çözemediniz. hayır topic ismi bile buram buram yavşaklık kokuyor, ciddiye almayın herşeyi abi. yolda valla görsem sizi espri yapmaya çekinirim. uhmm ben orada dalga geçmiştim ama /beni kastediyorsan ^^ yok abi sana dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 pillardo oyniyiler, pillardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar