Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Adam gidip çeşitli konuları araştırıyor, destekte çıkıyor bazen ama kesiyor desteği belirsizlik devam ederse. Heyecanlanıyor adamcağız :D.

Mesela Jonathan Reed'e de yardım etmişti, sonra Reed elinde ki cihazı açıklamayınca bırakmıştı. Ben Mausan'a sordum Reed olayını, "eğer ciddiyse elinde ki bilekliği açıklaması gerekiyor, yoksa kimse tatmin olmaz" demişti. E hepimizde aynı şeyi demiştik adamın dosyasına baktığımızda.
Sosyal ağlarda paylaş

hürriyet bu "yeni" fbi belgesini bugünkü sayısına roswell manşetleriyle bezeyip harika bir şekilde haber yapmış, spotunu da ilk sayfadan vermiş. artık medya olayı ciddiye almaya başlıyor.

lathspell, haktan akdoğan'ın da zaman zaman maussan gibi fazla gaza geldiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Haktan Akdoğan sürekli gaza gelen biri, bu işin popülaritesinde o. Mesela halkın ilgisini çekmek içinde "aslında bu bilmemne suresinde de vardır" falan gibi kurandan quote'lar yapmaya çalışıyor. Gösterdiği fotoğrafların çoğu ciddiye alınmayacak kadar komik oluyor.

Ama uğraşıyor adamcağız. Kongre falan gördük sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

kumathros said:

hürriyet bu "yeni" fbi belgesini bugünkü sayısına roswell manşetleriyle bezeyip harika bir şekilde haber yapmış, spotunu da ilk sayfadan vermiş. artık medya olayı ciddiye almaya başlıyor.

lathspell, haktan akdoğan'ın da zaman zaman maussan gibi fazla gaza geldiğini düşünüyorum.

ben göremedim nerde yapmış?
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Ben Roswell'in gerçek olduğuna inanıyorum, AREA51'de yapılan gizli "reverse engineering" olayına da inanıyorum. Zaten AREA51'in varlığını kabul ettiler geçen sene, yavaş adımlarla ilerliyoruz ama ilerliyoruz sfs.

asdasd evet aynen ben de bunlara inanıyorum. Yörüngede BSG tadında çatışmalara inanmıyorum ama

bi de haktan akdoğan hakkaten çok saçmalayabiliyor ya uyuz oluyorum baya, eskiden çok severdim sık sık gider konuşurdum da baktım cozuttu, yıllardır uğramam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Haktan Akdoğan işin popülaritesinde değil bence. Adam senelerdir hiçbir eleştiri dinlemeden bu işe kafayı koyup devam etti ve sonunda bi yerlere geliyor.. konuya popülarite kazandırıyor, insanları bilgilendiriyor..

İtin kopuğun dolaştığı forumlardan adama laf yetiştirmek kolay tabi. Öyle bi konuşuyosunuzki sanki adam bunca senedir ünlü olmak için veya para kazanmak için bu işle uğraşıyormuş gibi..

Adam senelerdir Amerika dahil dünyanın her yerindeki kongrelere konuşmacı olarak çağırılıyor. Biraz saygı lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Haktan Akdoğan sürekli gaza gelen biri, bu işin popülaritesinde o. Mesela halkın ilgisini çekmek içinde "aslında bu bilmemne suresinde de vardır" falan gibi kurandan quote'lar yapmaya çalışıyor. Gösterdiği fotoğrafların çoğu ciddiye alınmayacak kadar komik oluyor.

kuran'da klonlama yapmayın da diyor. insanın neresiyle okuduğuna bağlı. doğru olabilir o adamın yaptığı bağlantı. ayrıca akdoğan'ın bu işleri para için yaptığını sanmıyorum. atadan zengindir kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

genel hükümler ne de olsa, isteyen işine göre çeker ama haktan'ın bu işin etiğine pek dikkat ettiğini söyleyemem. seyirciye oynadığı çok oluyor. bir de katıldığı tüm programlarda ya tek başına ya da yanında ömer çelakıl tarzı adamlar var, şöyle iyi muhalefet yapacak bir astronom falan olsa da karşısında görsek sirius'un "bilim merkezi" sıfatını.
Valerius said:

LathspeLL said:

kuran'da klonlama yapmayın da diyor. insanın neresiyle okuduğuna bağlı. doğru olabilir o adamın yaptığı bağlantı. ayrıca akdoğan'ın bu işleri para için yaptığını sanmıyorum. atadan zengindir kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

katıldı daha önce öyle bir programa. bir profesör vardı yanında. bütün program boyunca tartışıp durdular. adam "sen nereden biliyorsun hemşerim?" diyordu, akdoğan da "filan kongrede falan kişinin açıkladığı belgelenmiş olaylara göre" falan diyordu. işin şovbiz kısmı ölü oluyor o zaman. vereceksin bu adama 45 dakika konuşacak. çok yanlış anlaşılıyor bu adam.

ayrıca ne etiği? ufo nerd bunlar. bilim adamı değiller. istediği gibi atar tutar. genel hükümler ne de olsa. isteyen istediği yere çeker.
Sosyal ağlarda paylaş

Haktan delil olarak, yada kaynak olarak UFO camiasında ki insanları örnek gösteriyor tabi, bunların hangisine güveneceğiz onu bilmek zor. Adamın konuşmasından, yüz mimiklerinden, sunduğu belgelerden yola çıkarak "doğruya benziyor" yada "bence absürd" diyoruz.

Bazı güvendiğim adamlarda tamamen rezil belgeleri savunan adamlara destek falan verebiliyor (istemesede) o zaman iyice allak bullak oluyorsun. Mesela Dr. Roger Leir'a inanırım ben, ama adam gidip şu "ayda ki ufolar, bakın renklerle oynayınca krader dediğimiz şey disk gibi oluyor" diyen gerzek adama destek veriyor. "yapma bunu yapma" by little ibo.jpg aklıma geliyor direk.
Sosyal ağlarda paylaş

FBI açıklamadı, FBI dosyalarından birinde Roswell olayından haberdar olan bir FBI ajanının büroya yolladığı mektup ortaya çıktı, mektupta da USAF'in halka uydurduğu cover story değil, bildiğiniz düpedüz gerçekler yazıyor.

Tabi hükümetten basın açıklaması şeklinde gelmedikçe bu konu hakkında çıkan hiçbir haber insanları etkilemez. Bazı insanlar hala en ufak doğru veya ciddi bir delil çıksa ortaya direk her yere yayılır dünyaya haber olur falan sanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Video ile ilgili:

said:
Around one month ago this publication reported on a major UFO event that occurred in the region of Irkutsk in Russia's Siberia. Hundreds of villagers saw a huge object, glowing pink and blue, hurtle towards Earth before loudly impacting the ground in a wooded area . The event received widespread coverage in Russia and was reported by Inter-fax, Russia's government news agency (See article here). In the West the event was completely ignored if not deliberately kept from public view.
An enormous team of government officials, including military personal, secret service agents and science ministry officials made their way to the UFO crash site within hours of the event occurring.
Now it seems a video has been leaked onto the Internet showing a dead Alien (see video below), found in the Republic of Buryatia, not far from the site of the UFO crash. Is the alien seen in this video a survivor of that crash who managed to leave the area only to die as a result of Russia's harsh conditions?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...