Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Son zamanlarda çekilen birkaç video:

Türkiye'de

7. dakkasına fast forward pls

bunda da farklı zamanlarda renk değiştiriyorlar

Bunlar da son zamanlarda çıkan FAKE ÖRNEKLERİ, bazı insanlar malesef hakkaten zaman harcamaktalar böyle videolar yaratmak için:

faaaaaaaaake

bu da antonio urzi'nin videolarını alıp bişey yapmaya çalışmış

kendini akıllı sanmış orjinal audio'yu keserek, arkaya mal mal identity'lerini korumak için fln bahane uydurmuş

Mesaj tarihi:
son video ne öyle ya.havada yuvarlak bişiyi döndürüp kameraya cekmişler

türklerin videosunada inanmadım.ufo kameraya çekcek hiç ses cıkarmıyıp yorum yapmıcak
Mesaj tarihi:
evet o hatta ilk çektiği an kameraya videoda görülüyor, nefes nefese kalmış adam.

böyle bişi bulmussa dünya ayağa kalkmazmıydı ne blim ben cesedi sarar bi kanala gider alın size uzaylı aq diyip canlı yayına cıkıp konusurdum ya ondan sonra karışsın ortalık....

fake bariz bu asfdsd
Mesaj tarihi:
bence amip veya bakteri bile yeterince heycan verici. ben uzayda en azından amip bakteri gibi canlılar olmasını bekliyorum. hatta onlar bulunduğu an benim için uzayda hayat var mı sorusu cevaplanmış olur. ama bazı arkadaşlar illa bizden süper üstün aliminyum folyo giyen koca kafalı uzaylılarla karşılaşmak istiyor bakteri görseler çok ilgilenmezler bence sdf
Mesaj tarihi:
abi o zaman önce alüminyum folyosunu bulurlardı bence.

bakteri gibi bişiler bulduk derlerse über über bakar gözlerim. sevinçle evde takla atarım falan..

sonra bana ne ya. der ve hayatıma geri dönerim...

nerde buldular acaba?

ya lütfen göktaşı demesinler!
Mesaj tarihi:
bilmiyorum hep öyle yapıyolar. ya da onları öldürmek yerine iki elimizle şakaklarından tutmak suretiyle alınlarından öpebiliriz

http://www.gonewiththetwins.com/pages/features/2009/images/toptenmonstersvsaliens/alienresurrection.jpg
Mesaj tarihi:
Gelişmiş bir E.T. açıklaması olmadığı kesin zaten. Olsaydı NASA başkanı falanda katılırdı toplantıya. Hatta Obama "Amerika için büyük bir gün" şeklinde açıklama yapardı meydanda.

Bakteridir bakteri. sdfs
Mesaj tarihi:
Şunla ilgili bir açıklama olabilir deniliyor:

http://www.astronomy.com/en/News-Observing/News/2010/11/Cassini%20reveals%20oxygen%20atmosphere%20of%20Saturn%20moon%20Rhea.aspx

Saturn'ün uydusu Rhea'da yaşam bulunmuş olabilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...