nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Eee? Varsayımların çok olması olasılık dahilinde olduğunu göstermez ki..
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Dünya kontrolünden bahsediyoruz, elbette hayvanları hesaba katmıycaz. Hayvanlar insanlar kadar yaygın, gelişmeci, yerleşmeci ve sömürücü değiller ki, ancak kendi ekosistemleri içerisinde değerlendirebilirsin. HIAA PETROOĞĞL diye savaş açmayacak, PARAAAAĞĞĞ diye gezegenin ebesini bellemeyecek her gelişmiş yaşam formu bizden daha zekidir bence. Hırs düpedüz salaklık göstergesi.Şu halimizle kanserden farksızız mesela. Gezegen ölürse bizim de öleceğimizi hesaba katmadan sömürüp duruyoruz.Uzay teknolojisinde gezegen dışında yaşayabilecek kadar geliştilerse evet sorun değil, istedikleri kadar sömürebilirler istedikleri gezegeni. Hırstan uzak olmaya zeka demesek te mantık deriz, ahlak deriz ne biliyim sonuç olarak bizden daha gelişmiştir. Evet, bunların hepsi varsayım, ama teknoloji geliştirirken kendi türünü yoketmemek zor birşey, her türün altından kalkabileceği birşey değil. Bu yüzden eğer galaksiler arası yolculuk yapabilecek canlılar varsa, büyük ihtimalle insandan daha zekidirler diyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 said: Hayvanlar insanlar kadar yaygın, gelişmeci, yerleşmeci ve sömürücü değiller ki İşte diyorum ki zekayla alakalı değil bu özellikler. İnsanlar daha zeki oldukları için böylelerse, uzaylılar daha zeki olurlarsa daha da kötü olurlar. Yok insanlar yeterince zeki olmadıkları için böylelerse, o zaman da hayvanlar böyle olmaz daha kötü olurlardı. Anlatabildim mi? :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Pek değil. Gelişmişlik ve sömürü arasında doğru orantı grafiği olduğunu iddia etmedim zaten. (Eheh gerçi evet, zekadan ziyade mantık devreye giriyo bu gelişirken sömürmeme konusunda=) Ama daha zeki de olsalar, daha mantıklı da olsalar mentalite olarak insandan gelişmiş olmaları gerektiğini savunuyorum hala)
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Orası öyle. Sadece IQ seviyesi ya da beyin kapasitesi bizimle eş değerde olabilir. Bu engellemez daha gelişmiş olmalarını. Onu söylüyorum :)
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sadece zekayla alakası yok bu konunun malesef. Biz daha binlerce sene devam edip de hala bi yere gelemeyebiliriz. Şu anki durumumuzun tek sebebi insanlardan bilerek saklanılan free energy gibi teknolojilerdir. Bu tür teknolojiler bulunmuş ve kullanılıyor olsaydı dünya çok farklı bir yer olurdu. Ama asıl geliştirmemiz gereken konu spirituality. Birçok insana komik veya alakasız gelebilir ama spirituality'nin hakkaten gerçekle olan alakalarını daha yeni açıklamaya başlıyoruz. Parapsikoloji olsun, quantum mekaniği olsun, psychic kategorisi altında olan bütün hikaye veya araştırmalar falan hepsi spirituality'nin bir parçası ve bilimle olan ilişkileri yeni yeni ortaya çıkıyor. Ben bu ET Concept konusunu araştırırken spirituality'ye yönlendirildim. Onu da araştırmaya başladım ve hayatıma inanılmaz pozitif bir etkisi oldu. Meditasyon olsun, huzur olsun.. bir sene önceki halimden çooooook farklı bir yerdeyim. Herkese de tavsiye ederim, ediyorum da, ama tabiki aldığım tepkiler çok farklı. Ama spirituality'yi benimseyip öğrettikleri unsurları hayatlarında uygulamaya başlayan herhangi birine sorarsanız aynı şeyleri söyleyecektir.
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 http://www.siriusufo.org/tr/?fx=h.oku&id=112 http://www.vimeo.com/5013908 Kumburgaz Yenikent sitesi sakinleri tarafından da gözlemlenen ve şahit olunan, site bekçisi Yalçın Yalman tarafından filme alınan bu cisimler şimdiye kadar Dünya’da çekilmiş ‘en yakın ve en önemli görüntüler’ olma özelliğini taşımaktadır. Tüm Dünya’da büyük yankı uyandıran ve Dünya UFO literatürüne “en önemli UFO görüntüleri” olarak geçen Kumburgaz UFO görüntülerine yeni bir boyut kazandıran ve uzaylıların UFO’larla gezegenimizi ziyaret ettiklerini ‘inkar edilemeyecek’ şekilde gözler önüne seren bu “OLAĞANÜSTÜ” görüntülerde de, UFO’ların fiziksel formları ve metalik yüzeyleri ve maddesel yapıları çok net bir biçimde görülmektedir. Aynı zamanda, bu görüntülerin bazılarında UFO’ların içinde bulunan varlıkların silüetleri de belirgin bir biçimde görülmektedir. http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1103296&Date=06.06.2009&b=Istanbulda%20UFO%20goruntuleri&ver=5749
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yalçın Abi'yi 4 gün boyunca ziyaret etmişler. Ayrıca Yalçın Abi usta bir kameramandır, öküz gibi zoomlar, yine de sarsmaz kamerasını. Kulubesinde her zaman bir tripodu vardır. Böylesine özverili bir fabrikatör, babacan bir avukattır Yalçın Abi.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 SONUNDA TÜRKİYEDE BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Adamların canı sıkılmış dandik kamerayla dandik görüntüler çekmişler.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dünya UFO literatürüne “en önemli UFO görüntüleri" geçen sene olmamışmıydı yaw? yoksa tutmayınca ısıtıp tekrar mı çekmişler :p bana daha çok şunu hatırlattı :)
sinad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ufo 4lüleri yakmış bide şunlara inan insanlar var ya.. bunlar üzerinden para kazanacaksın aslında bişey yapmalı bu sirus gibi parayı vurmalı.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 PEYGAMBER EFENDİMİZ AYI YARDIĞINDA DA İNANMAMIŞTI KAFİRLER.
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 13 ünde beni almaya geldiler 14ünde doğum günümü kutladık jüpiterde sonra 15 inde geri getirdiler korkulcak bişey yok...
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 jupiterde bir gün 9 saat 50 dakika.
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 babamın ufosu var çok iyi ısıtıyo
kazým Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ne kadar sıkıcı hayatınız var lan hiçbişeye inanmadan chaotic neutral yaşıyorsunuz
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kazım said: ne kadar sıkıcı hayatınız var lan hiçbişeye inanmadan chaotic neutral yaşıyorsunuz neverwinter nighttamıydı o chaotic neutral? :)
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Şimdiye kadar çekilmiş en önemli ufo görüntüsünden daha önemli ufo görüntüsü
Öne çıkan mesajlar