Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Şimdi doğruyu söylediklerine inanıyorlar ama hepsi manyak dediniz. Bunun sektörü var çok iyi para yapıyorlar dediniz. Bakalım bu videoya açıklama getirebilecek misiniz? http://video.google.com/videoplay?docid=7156609620162039706&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 videoyu göremeyenler, bu da youtube linki: watch?v=ARjOisk0uSU Buraya şimdiye kadar koyduğum en iyi video bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 No offense yanliş anlama ama çok dizi izliyorsun bence,fazla kaptırmışsın kendini. Son koyduğum video bomba diyorsun falan ama komedi bir video,bu kadar komiği olamaz hatta, holywood stüdyosunun ne seviyede olduğunu düşündükten sonra böyle senaryolarla insanları kafalamak kadar kolay birşey olamaz. Nedeni niçinini bilemiycem bu işleri yapanlar bir gün gelip itiraf ederler elbet,veya biryerlerden paçayı verirler. Allah varsa ufolarda vardır son olarak , aynı düzlemde inceleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 video gerçekten de diğer ufo videolarından çok farklı değil. tek farklı noktası işin içinde oldukça tanınan bir profesör olması ama tabi bilim dünyasında ne insanlar var oldukça tanınan günahımı vermem o ayrı sdf. ama bu adamı da karakter olarak tanımıyorum o ayrı mesele bir yorumum yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 videoya açıklama çocuk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 siz şaka mı yapıyosunuz ya? 62 tane çocuk aynı şeyi görmüş anlatıyorlar cevap - 1: holywood'un seviyesini düşünürsek gülünç bi video.. cevap - 2: başka videolardan farkı yok, profesör var içinde cevap - 3: çocuk işte. Hayır yani ciddi bi şekilde mi yazıyosunuz bu cevapları yoksa mesaj sayısı kasmak için konuya girip laf atıp kaçmak için mi yazıyorsunuz hakkaten anlamıyorum. Nasıl gülünç bi video? Sen bu videoya nasıl gülünç diyebiliyosun? Neresi komik bunun? Başka video mu izledin sen bana kalkıp farkı yok diyorsun? 62 tane çocuğun aynı şeyi gördüğü ve aynı şeyleri anlattığı videoda profesör var tanınmış diyo. çocuk işte. buna cevap bile vermiyorum. Kimin çocuk olup kimin olmadığı belli oluyor gelen cevaplarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Kusura bakma yazım stilinden de anlaşıldığı üzere bazı şeylere kendini çok kaptırmışsın. Bırak 62 çocuğu 262 çocuğu bile aynı anda bunu gördüğünü sanmalarını sağlayabilecek çok yöntem var. Eğer sana senin konuşma üslubun ile cevap vermek gerekirse ; Beyni çalıştır birazcık :) Bu verilen, aktarılan gösterilen uzaylı, zuzaylı videolarının benim şahsımdaki görünüşleri bir illüzyonistin yaptığından farklı değildir, ortada somut delil olmaması ise buna en açık örnektir. Duyuların manipule edilmesi kısaca... edit: sovereign said: Hayır yani ciddi bi şekilde mi yazıyosunuz bu cevapları yoksa mesaj sayısı kasmak için konuya girip laf atıp kaçmak için mi yazıyorsunuz hakkaten anlamıyorum. 2001 den beri sen bu konuyu açsanda bende 5k madalyası için eksik olan 1000 postumu tamamlasam diye bekliyordum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Gedcim, canım benim. Sen gidip vizyon bölümünde binlerce sayfa süren Heroes gibi dizilerin tartışma bölümlerine girip siz çok kaptırmışsınız diyor musun? Futbol bölümüne girip hergün bıkmadan usanmadan takım taraftarları arası birbirlerine laf atmaları görüp, çok kaptırmışsını diyor musun? Tabiki demiyorsun. Gelip burda papağan gibi bana fazla kaptırmış diyorsun ama.. Neden? Çünkü bu konu sana GÜLÜNÇ geliyor. Kendini normal bir insan, bir toplum, bu konuda ne düşünüyorsa aynı şekilde düşünmeye alıştırmışsın. Konu "uzaylılar" veya "UFO'lardan" açılınca hiçbirşeyi ciddiye alamıyorsunuz. Bu konuya bu gözle bakmasını bilip, gidip eski CIA çalışanlarının CIA'nin işkence uçakları falan gibi yaptığı işleri ispitlemelerine inanıyorsunuz mesela. Nerde kanıt? Bu konuyu niye herhangi başka bir konu kadar ciddiye alamıyorsunz? Böyle "kendini fazla kaptırmışsın", "çocuk işte" gibi gülünç cevaplar vermek zorunda hissediyorsunuz kendinizi? Kaptırırım tabiki size mi sorucam, kaptırmak en doğal hakkım. Konuştuğum şeyler hakkaten gerçek oldukları ortaya çıksa Dünya yer yerinden oynar, TABİKİ KAPTIRIRIM KARDEŞİM. Konu üzerinde ciddi araştırma yapıyorum araştıralım diyorum.. milletin tek yaptığı şey taşak geçmek. Hadi o zaman: ged said: Bırak 62 çocuğu 262 çocuğu bile aynı anda bunu gördüğünü sanmalarını sağlayabilecek çok yöntem var. Say bakalım yöntemleri. Çok yöntem varsa en azından 3-5 tanesini biliyor olman lazım değil mi? Aydınlat bizi. ged said: 2001 den beri sen bu konuyu açsanda bende 5k madalyası için eksik olan 1000 postumu tamamlasam diye bekliyordum Peki. O zaman senin konuşma üslubunla cevap vermek gerekirse: "Amerikan hükümeti / sıkılmış manyaklar / insert your fantasy here" Afrikaya gitsek de bir okuldaki profesörleri ve bütün çocukları kandırabilecek inanılmaz komplike ve pahalı bir düzenek hazırlasak da sonra insanlar bunun hakkında okuyup kek gibi salak şeylere inansalar; diye düşünüyorlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sovereign said: Başka video mu izledin sen bana kalkıp farkı yok diyorsun? 62 tane çocuğun aynı şeyi gördüğü ve aynı şeyleri anlattığı videoda profesör var tanınmış diyo. ben de çocuklar yalan söylüyor demiyorum zaten ama çocukları öyle bir şey gördüğüne inandırmanın bir sürü yolu var. en basidinden gecenin bir yarısı öyle bir düzenek bile yeter. ve evet bu tarz videoları senelerdir şuralarda buralarda belgessellerde görüyorum bütün bir kasabanın falan böyle ifadeler verdiği videolar gördüm şaşırtıcı gelmedi bu, bu da unutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kusura bakma da kim niye öyle bir düzenek yapsın? Sırf öyle birşey olmamış veya olamaz hipotezini doğrulamak için binbir türlü şey uyduruyorsunuz kafanızdan. Daha ne getireyim önünüze? kanıt buldum kanıt buldum ! diye gemi parçası getirsem holywoodda yapmışlar diyeceksiniz. Youtube'da gördüğü HER videoya fake diyen averaj insandan farkınız yok. said: "UFO skeptics" often offer and publicize explanations that contradict the available evidence or descriptions of what happened. When I discovered that "UFO skeptics" accept explanations that are found through analysis to be invalid, I became skeptical of the "UFO skeptics". A certain ilk of skeptics (the "debunkers") will attack whenever they feel their paradigms and the status quo are questioned. You can lead a horse to water, but you can't make it drink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 @Sov: Binlerce yıldır görülen UFO'lar fikrini destekleyecek birkaç belge gönderirseniz çok sevinirim. Von Daniken gibi şarlatanlığı ortaya çıkmış insanlardan alıntı yapmazsanız daha da sevinirim (Giza dediğiniz için diyorum tabii ki bunu). Ben gösterdiğiniz videoda şu anki teknoloji ile şaşırtıcı diyebileceğimiz bile bir hareket görmedim. Bildiğimiz, hatta PKK'ya karşı kullandığımız, insansız hava uçağına benziyor. Bunlar günümüzde sürüyle kullanılıyor. Ne inanılmaz bir hıza sahip, ne yapılamayacak bir hareket yapıyor. Bunun uzaylı teknolojisi olduğunu öne sürecek şey nedir; çok ani hareketler, inanılmaz hızlar...vb, bunların hiçbiri ilk videoda yok. İkinci videoyu izledim, internette biraz araştırdım, Skeptic dergisinin forumunda şunu buldum(ilk postları geçin, en son post): [hr] " "aabram08 wrote:Ok, my friend is into "researching" (and i use that term lightly) ufos and all that nonsense. So one case which interests me is the 62 children who have claimed to see aliens... All 62 have the same story. According to my research on this topic i could not find any explanations. Can someone please guide in retrieving an answer." From a quick look on Google, there are clips from paranormal-friendly TV shows, such as this one: http://video.google.com/videoplay?docid=-7626239830874428882 A description of the case by the first UFO investigator, Cynthia Hind is here, along with drawings made by the children: http://www.ufoevidence.org/Cases/case127.htm And some discussions on other forums, that don't ever get beyond asking "why would 62 such innocent African children lie?", and patronizing speculations that they wouldn't be exposed to media's depictions of UFOs because Africans don't have TVs. It appears that some number of children (only a few are presented in the videos) reported a sighting at their school playground on September 16th 1994 that was immediately reported in the local media. In response, Cynthia Hind, a UFO investigator went to interview the children four days later. According to her report, she interviewed "about 10 or 12 older children and this was recorded for BBC television". So we don't have access to the stories of 62 children, but only about a dozen. Saying that "all 62 have the same story" is not supported by the evidence. Here is the description of the encounter as stitched together by Hind from her 10-12 interviews: "Hind wrote:The reports were similar although some children were more observant than others. The consensus of opinion was that an object came down in the area where they indicated, about 100 metres from where they were at the edge of the school playing field. Then a small man (approx 1 metre in height) appeared on top of the object. He walked a little way across the rough ground, became aware of the children and disappeared. He, or someone very like him, then reappeared at the back of the object. The object took off very rapidly and disappeared. The little man was dressed in a tight-fitting black suit which was 'shiny' according to one observant girl (11 years of age). He had a long scrawny neck and huge eyes like rugby balls. He had a pale face with long black hair coming below his shoulders." The pictures included on the web page do not look similar at all to me, except that they all show stereotypical disk-saucers of varying shapes and colors, and stereotypical aliens of varying shapes and colors. Some drawings of the alien show it as hairless and others take pains to point out the long black hair of Hind's description. Based on this, it appears to me that Hind harmonized the discordant tales of her interviewees to come up with their "consensus" for them. The area that the children indicated that the object landed was an out-of-bounds area for them due to dangerous terrain and creatures. This taboo could have invited storytelling among the children, but that's just speculation on my part. Hind described the area this way: Hind wrote:I found no place where some object could have landed and pressed down the foliage. In fact, I should think the bamboo stumps would have been a deterrent. This may be the source for her earlier statement in the piece that "[t]here is also some controversy as to whether the object _landed_ on the ground or hovered above it." Some of the children's drawings show that the object is on the ground. Two even show landing legs. Did the "hovering" possibility come from the children, or is it something that Hind made up to allow some reconciliation with the physical evidence? So that's what I can see from this story. I hope it helps you. --James" [hr] Şimdi burada da belirtildiği gibi, videoda da yer alan kadın esasen sadece 10-12 çocukla görüşmüş, 62 çocuk söylüyor kısmı konusunda bir kanıt yok. Videonun yayınlandığı programın zaten UFO programı olduğuna değinmeme gerek bile yok sanırım. Çocukların bir konsensüse vardığı(hepsinin aynı şeyi söylediği) söyleniyor ama hakikaten de resimlerin herbirinin farklı farklı olduğunu görüyoruz, klasik bir UFO resmi ve çeşit çeşit uzaylılar. Bir kısmı uzaylının dazlak olduğunu söylerken diğer bir kısmı ise uzun siyah saçlarından bahsediyor. Hind'in(UFO araştırmacısı) de itiraf ettiği gibi, herhangi bir aracın o bölgede inebileceği bir nokta yok. Forumda James'in önerdiği olası açıklama ise şu: UFO'nun görüldüğü bölge, tehlikeli hayvanlar ve kayalıklar olduğu için çocukların gitmesi yasak olan bir yer, bu çocukların kendi arasında bölge hakkında hikayeler uydurmuş olabileceğini gösteriyor. Hayaletli ev hikayeleri gibi, hani kasabanın en yıkık-dökük evi hayaletli olur ya. Hatta insanlar oradan geçerken uğultular duyduğunu yahut beyaz elbiseler içinde bir kadını gördüklerini filan söyler. Bazıları hayaletin ona gelip birşeyler söylediğini iddia eder. Bu tarz hikayeleri duymuşsunuzdur. Avrupa'da özellikle pek yaygındır, hatta sonra turist çekmek için kullanlar bile olmuştur, evi yenileyip otel yapanlar gibi. İşte bu tür sebeplerden dolayı anektodlara dayalı kanıtların hiçbir geçerliliği yok, o yüzden bir tarafımı yırttım bir sürü insan bile görse fiziksel kanıt lazım diye. Burada görüldüğü gibi, hatta UFO araştırmacısının itiraf ettiği gibi herhangi bir cismin inebileceği bir yer yok. Fiziksel somut kanıt, benim istediğim şey bu ve eğer UFO parçası filan getirirseniz tabii ki inanırım, tek eleştirilen nokta gösterdiğiniz kanıtların esasen kanıt olmaması. Sadece böyle birşeye inanmak isteyen bir insanın inanabileceği "kanıtlar". Siz milyar dolarlar dönen bir endüstride(UFO conventionlar, oyuncaklar...vs) benim Google'dan 5 dakikada yaptığım bu araştırmayı, besbelli yapmayarak böylesi bir iddiaya inanabiliyorsunuz. Sonra da şüphecilere kızıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sovereign said: kusura bakma da kim niye öyle bir düzenek yapsın? Sırf öyle birşey olmamış veya olamaz hipotezini doğrulamak için binbir türlü şey uyduruyorsunuz kafanızdan. Daha ne getireyim önünüze? kanıt buldum kanıt buldum ! diye gemi parçası getirsem holywoodda yapmışlar diyeceksiniz. Youtube'da gördüğü HER videoya fake diyen averaj insandan farkınız yok. "Açık fikirli insanlar baksın" derken sen ev sahibi olmanın verdiği avantajı kullanarak girdin sanırım, bu kuraldan sıyrıldın. UFO işi büyük bir piyasadır. Oyuncağı vardır, medyaya malzemedir, şudur budur. O çocukları kim eğittiyse/düzenek vb. ile kandırdıysa bunun için yapmış olabilir belki? Bir tane uzaylı, UFO, dünya dışı madde, dünyaya inen veya dünyadan kalkan gerçek video falan bulun mesela, güzel bir kanıt olabilir? Var mı, yok. Nedir bugüne kadarki kanıt(!)lar peki? Afrika'nın bilmemneresinde UFO gördük diyen n tane küçücük çocuk, uçaktan düşen donmuş boku UFO YAKITI zanneden köylüler, Hollywood filmlerinin Area 51 geyikleri, amatör kameraların orasından burasından geçen drone'lar / montajlar. İnanmayanlara "averaj insan" diyerek kendi yüceliğini ortaya koyduğun için ve açık fikirliliğin için tekrardan teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bunun yücelikle alakası yok baggio. Sen öyle algılamak istiyorsan veya beni "kendini herkesten üstün görmeye çalışan bir kişilik" olarak görmek istiyorsan gör. Ama öyle biri değilim. Averaj insan dediğim zaman genel olarak normal bir insan demek istedim. İçindeki negatif yorum ise önünüze sunulan ve size doğru diye yutturulan herşeyi kabul etmeniz. Hiçbir şeyi sorgulamamanız. Herhangi bir haber kanalında ortaya bi "expert" çıkarsalar (Profesör Doktor Aydın Güneş mesela.. bilmem nerde doktorası var falan filan), adam 2-3 kelime konuşsa anında doğru olarak kabul edersiniz. Nerden biliyorsunuz mesela bu adamın hakkaten söylenildiği kadar saygın bir bilim adamı olduğunu? Nerden biliyorsunuz adama söyledikleri şeyler için para verilmediğini? Nerden biliyorsunuz adamın sizi düpedüz kandırmadığını? Öyle monoton, düz bir insan uygarlığı olduk ki artık insanların tek amacı para kazanmak, televizyonlardaki haber kanallarında söylenen şeyleri kabul edip kendi çapında yorum yapmak falan filan. Averaj insan dediğim zaman normal günümüz insanı demek istiyorum. Ve bunu EN iyi anlatan, deşifre edip bütün doğruluğuyla önümüze koyan prezentasyon "Network" isimli filmdir (1976). http://www.youtube.com/watch?v=tDWtZ3xRMb0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sovereign said: Herhangi bir haber kanalında ortaya bi "expert" çıkarsalar (Profesör Doktor Aydın Güneş mesela.. bilmem nerde doktorası var falan filan), adam 2-3 kelime konuşsa anında doğru olarak kabul edersiniz. Nerden biliyorsunuz mesela bu adamın hakkaten söylenildiği kadar saygın bir bilim adamı olduğunu? Nerden biliyorsunuz adama söyledikleri şeyler için para verilmediğini? Nerden biliyorsunuz adamın sizi düpedüz kandırmadığını? Bir iki sayfa önce o çocuklarla beraber videoda bir de profesör var diye "kanıt" ilan ediyordun sanırım, yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 dri: Yaptığın araştırmaya saygı duyuyorum. En azından bu forumun %90'ı gibi kulaktan dolma bilgilerle gelip saygısızlık yapmıyorsun burda. Teşekkür ediyorum. Sen bir skeptiksin. Buraya gelip de yazı yazan çoğu insandan farkın var. Onlar skeptik değil, ingilizce deyimiyle "debunker". Debunker'ın Türkçe anlamı: yanlış hareketlerini ortaya çıkararak birinin itibarını bozma veya kirli çamaşırlarını ortaya çıkarma Güzel bir örnek vermek gerekirse, saygı duyulan bir adam çıkıp da insanların %99'unun inanmadığı bir konuda açıklama yapıp doğru olduğuna dair kanıt çıkarırsa, bu gerçeğe inanmak istemeyen insanların bazıları ortaya bir takım yalanlar atarlar: Bu adam bilmem kaç sene önce 5 yaşındaki kızlara yavşamaktan hapse atılmış. Veya birinin "Sovereign 35 yaşında üniversiteden bile mezun olamamış, Burger King'de çalışan salağın tekiymiş" demesi gibi. Skeptik'in anlamı ise: "A skeptic is one who adheres to the conviction that true knowledge may be uncertain, who suspends judgement, and who is willing to examine new evidence." -- Astrophysicist Bernard Haisch, PhD Genel olarak bilinen bir maddenin/değerin aslında yanlış olabileceği gerçeğini ciddiye alan, insanı direk yargılamadan yeni kanıtları incelemeye açık olan insan. Ama malesefki orda yazdığın bütün bilgiler spekülasyondan başka birşey değil. Kanıt yok. Ama yine de konuya ters bir görüş açısı getirip zenginlik kazandırdığın için teşekkür ediyorum. Video'nun anlatmaya çalıştığı şey, orda sadece 4 tane çocuğa soru sormuş olsalar da, bütün çocukların ortak olarak gördüğü bir olayı yalanlamak biraz cahillik bence. Öyle gülünç açıklamalar yazmışsınız ki.. ciddiye almak zor geliyor insana. Sizin bakış açınızla aya hiç ayak basmış olmayabiliriz, veya Mars'a durmadan gönderdiğimiz insansız araçların hiçbirini göndermemiş olabiliriz, hepsi birer CGI yapımı olabilir. Gazetelerde, haber kanallarında söyledikleri çoğu şeye inanıyorsunuz da birkaç daha yalan söylemesini bile doğru düzgün öğrenememiş çocuğun anlatmaya çalıştığı konsepte mi inanamıyorsunuz. Videoyu izledikten sonra "yaw hakkaten garip böyle şeyler söylemeleri açıklayamıyorum açıkçası.. yani bi yandan anlattıkları şeylere inanmak zor, öte yandan çocukların yalan söyleme ihtimalleri sıfıra yakın." gibi düzgün bir cevap verebileceğiniz yerine gidip kafanızdan cahilce açıklamalar uydurmaya çalışan arkadaşlar lütfen bu konuya bir daha yazı yazmasın. (Dri, bu söz sana geçerli değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Baggio said: Sovereign said: Herhangi bir haber kanalında ortaya bi "expert" çıkarsalar (Profesör Doktor Aydın Güneş mesela.. bilmem nerde doktorası var falan filan), adam 2-3 kelime konuşsa anında doğru olarak kabul edersiniz. Nerden biliyorsunuz mesela bu adamın hakkaten söylenildiği kadar saygın bir bilim adamı olduğunu? Nerden biliyorsunuz adama söyledikleri şeyler için para verilmediğini? Nerden biliyorsunuz adamın sizi düpedüz kandırmadığını? Bir iki sayfa önce o çocuklarla beraber videoda bir de profesör var diye "kanıt" ilan ediyordun sanırım, yanılıyor muyum? Yanılıyorsun. O ben değildim, Ardeth'ti. Benim videodaki paradigma olarak gördüğüm olay bu kadar çok çocuğun böyle bir olayı ayrı ayrı olarak anlatmaları. Ve çocukların yalan söyleme ihtimalinin sıfır yakın olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Valla ne yazıkki bir UFO Taksim meydanına inmedikçe veya bir devlet çıkıp "Evet, kesin var!" demedikçe bu konu devam edecek. İnsanlar artık çağımızda kesin kanıt istiyor. Sadece şahitler yada bulanık, yarım yamalak videolar değil. Kesin kanıt dediğimiz şeyide bulmak ve açıklamak zor. Eğer varlarsa zaten hala anlamam neden bir kafalarını çıkarıp: "Merhaba, nasıl gidiyor?" demezler? Sonuçta artık bizde uzaya çıkacak noktaya eriştik. Yada devletler saklar biliyorlarsa birşeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 said: Valla ne yazıkki bir UFO Taksim meydanına inmedikçe veya bir devlet çıkıp "Evet, kesin var!" demedikçe bu konu devam edecek. İnsanlar artık çağımızda kesin kanıt istiyor. Kesinlikle doğru. Ama bu cümlelerden sonra asıl sorulması gereken soru NEDEN? Neden insanlar kesin kanıt istiyor? Kendi araştıramıyor mu? Gidip gerçekleri, varolan kanıtları, olayları ve tarihi inceleyemiyor mu? "Devlet ne derse doğrudur" gibi bir ilüzyona inanıyorsunuz hepiniz arkadaşlar. Birşeyin doğruluğuna inanmak için akşam haberlerde çıkıp çıkmadığına bakıyorsunuz. Televizyonda söylenenlere yarısı yalan diye geçiştirseniz de bilinçltında söylenenlerin çoğunu doğru olarak kabul ediyorsunuz. Bir konuyu halk genel olarak kabul etse siz de kabul ediyorsunuz. Çıkıp kendi araştırmanızı yapmıyorsunuz, "dur bakalım belki bunca senedir inandığımız bu gerçek tamamen yalan çıkabilir" DİYEMİYORSUNUZ. Herşeyi sonuna kadar araştırıp, bir olayın her yanını görüp kendi aklınızda KENDİ KARARINIZI kılma hakkınız var ve bunu kullanmıyorsunuz. Aslında "UFO Taksim meydanına inmedikçe veya bir devlet çıkıp "Evet, kesin var!" demedikçe bu konu devam edecek" demek biraz yanlış olarak da algılanabilir.. neden mi? Çünkü ufo taksim meydanına inse sabahın 5inde, 10dk durup kalkıp gitse daha televizyon kameraları olay yerine gelmeden, diyelim 60 kişi gördü. Hiçbir şey değişmeyecek, o 60 kişiyle dalga geçilecek, karanlıkta ufo zannetmişsindir denecek, her farklı UFO olayı gibi gülünüp geçilecek. KALIBIMI BASARIM kandırmışlar sizi diye dalga geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Evet evet :p Hatta hiç ATM kamerası, MOBESE kamerası, güvenlik kamerası falan olmayacaktır kesin UFO'nun indiği yerde bu devirde bile, TESADÜFEN de 5-10 kişiden fazlası görmeyecektir, görüyorsa bunlar mutlaka çocuk olacaktır biz de inanmayacağızdır. Geçelim efenim bunları. Şurada kanıt diye sunduğunuz şeyler ya 12x9 benzeri çözünürlükte, orjinalliğini kanıtlamaya imkan olmayan videolar, kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde bişeyler gördüğünü iddia eden insanlar ve meşhur olmaya çalışan, dünya bilimcilerinin sayıca %0.005'ini bile oluşturmayacak profesörler falan yani, kusura bakma. Sırf çoğunluğun dışında birşeye inandığınız için kendinizinkini araştırma, gerçekleri görme, herşeyin farkında olma zannediyorsunuz. Diğer herkesinki ezbercilik, mallık, koyunluk sizin gözünüzde. Bir insanın bu gösterdiklerinize veya daha fazlasına bakarak bunların kolpa olduğunu düşünebilmesi sizin için dine hakaret etmek gibi birşey olduğundan, hemen "araştırsanız inanacaksınız" lafını sokuyorsunuz araya. Araştırıp inanmamış olamaz mıyız, bkz. Dri, ben falan? Bu saydıklarımı toparlarsak sonuç şu ki; aslında inanmayan insanlardan çok daha fazla önyargılısınız ve kendinizi süper araştırmacı, zeki, marjinal insanlar olarak görüyorsunuz, burnunuz havada. (Daha önce de söyledim bunu evet, "hayır değilim sen öyle san" gibi süper bir savunmayla bile ikna olmadım hem de, işe bak sen yav.) Biz ise "averaj moronik peazantlar" falanız işte, sizin terminoloji ve üstün İngilizce'nizi kullanmak gerekirse. Bunların farkına varmadığınız sürece de sizle hiçbirşey tartışılmaz, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 said: Evet evet :p Hatta hiç ATM kamerası, MOBESE kamerası, güvenlik kamerası falan olmayacaktır kesin UFO'nun indiği yerde bu devirde bile, TESADÜFEN de 5-10 kişiden fazlası görmeyecektir, görüyorsa bunlar mutlaka çocuk olacaktır biz de inanmayacağızdır. Geçelim efenim bunları. geçmeyelim. Niye? Çünkü araştırma yapmadığın bu konuda en ufak bir bilgi sahibi olmadığın daha ilk paragrafından belli oluyor. Kulaktan dolma bilgilerle bana birşey kanıtlayabileceğinizi zannetmiyorum. 10'dan fazla kişinin aynı şeyi gördüğü vaka TONLA var. İnsanların bu adamları ciddiye almaları hiçir zaman gerçekleşmiyor. Çünkü devlet yetkilileri çıkıp, kuştur o kuş, keklemişler sizi diyince sizin gibi kuzular bu adamlara inanıyor. Onu geçtim bana güvenlik kamerasının çektiği videoların ne kadar kalitesiz olduğunu biliyosundur heralde. Aslında en hakiki ve fake olmayan videolar kalitesiz olan videolardır ama pek fazla insan bunu bilmez. Fake der insanlar. said: Şurada kanıt diye sunduğunuz şeyler ya 12x9 benzeri çözünürlükte, orjinalliğini kanıtlamaya imkan olmayan videolar, kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde bişeyler gördüğünü iddia eden insanlar ve meşhur olmaya çalışan, dünya bilimcilerinin sayıca %0.005'ini bile oluşturmayacak profesörler falan yani, kusura bakma. Her videonun orjinalliği kanıtlanabilir. Benim bu topic çerçevesinde sizlere sunduğum hiçbir video fake değildir. Ve yine kulaktan dolma bilgilerle devam ediyorsun. Her yıl bu cisimleri gören insanların sayısı 10.000'in üzerinde ve bunlar sadece yetkililere haber verenler. İnsanlar kariyerlerini ve itibarlarını yitirmekten korkup kimseye söylemezken sen çıkıp meşhur olmaya çalışıyorlar diyorsun. Bana Mustafa Topaloğlu haricinde UFO'lar sayesinde ünlü olmuş TEK bir isim ver. Veremezsin. UFO'lar sayesinde zengin olmuş? Para kazanmış insanlar olabilir ama zengin olmuş insan olamaz. Bütün bu videoları para kırmak için yapıyorlar diye bi genelleme ile hala karşıma gelmeniz gülünç. Defalarca çürüttüm hipotezi, hala aynı şeyi savunuyorsunuz. Bu cisimleri gören insanlar ve bütün anlattıklarımın gerçek olduğuna inanan insanlar arasında çok yüksek yerlere gelmiş ZATEN zengin olan, bütün hayatı boyunca çok hassass işlerde uğraşmış (nükleer bomba kontrolü) insanlar. 3-5 tane de değil MİLYONLARCA insan ya. Hala neyi çürütmeye çalışıyorsunuz anlamıyorumki? Milyonlarca insanın size anlatmaya çalıştığı birşey var, adamlar ciddiye alıp olayı incelemek yerine taşak geçiyorsunuz. Yaptığınız nasıl bir saygısızlıktır ya. said: Sırf çoğunluğun dışında birşeye inandığınız için kendinizinkini araştırma, gerçekleri görme, herşeyin farkında olma zannediyorsunuz. Diğer herkesinki ezbercilik, mallık, koyunluk sizin gözünüzde. Bir insanın bu gösterdiklerinize veya daha fazlasına bakarak bunların kolpa olduğunu düşünebilmesi sizin için dine hakaret etmek gibi birşey olduğundan, hemen "araştırsanız inanacaksınız" lafını sokuyorsunuz araya. Araştırıp inanmamış olamaz mıyız, bkz. Dri, ben falan? Zannetmiyorum. Öyle. Hepiniz olmasa da çoğunuz koyun gözümde bu da doğrudur. Bunların kolpa olduğunu düşünebilmeniz bana hakaret değil. Ben bunu bilerek açıyorum bu konuları sizlere kanıtlar ve gerçekleri sunabilmek için. Ama sizin bana karşılık olarak yaptığınız önünüze getirdiğim datayı hiçe sayarak %0.0001 ihtimallik hipotezler üreterek bir olayın normalliğini açıklamak. (Bakınız: Afrika'daki çocuk öğrencilerin önüne düzenekle böyle birşey yapılabilirdi tezi. Aklı başında bir bilim adamı kahkahalarla güler bu teze.) Araştırıp inanmamış olamaz mıyız? Bi kere soruyu soruş şeklinden direk araştırmadığın belli oluyor zaten de Dri'yi biliyorum, kendisi saygılı bir şekilde önünüze getirdiğim bilgilere en azından doğru olma ihtimalini verip inceliyor. said: Bu saydıklarımı toparlarsak sonuç şu ki; aslında inanmayan insanlardan çok daha fazla önyargılısınız ve kendinizi süper araştırmacı, zeki, marjinal insanlar olarak görüyorsunuz, burnunuz havada. (Daha önce de söyledim bunu evet, "hayır değilim sen öyle san" gibi süper bir savunmayla bile ikna olmadım hem de, işe bak sen yav.) Biz ise "averaj moronik peazantlar" falanız işte, sizin terminoloji ve üstün İngilizce'nizi kullanmak gerekirse. Bunların farkına varmadığınız sürece de sizle hiçbirşey tartışılmaz, kusura bakmayın. Niye buraya gelen herkes kendimi herkesten üstün gördüğümü söylemeye çalışıyor? Aramızdaki farkı çok kısa ve komik bir şekilde anlatmak gerekirse: I see the matrix, you don't. Bunda övünülecek birşey yok, ben size yardım etmeye çalışıyorum burda milyonlarca insan aynı şeyi söylüyor ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ diyorum. Tonla video, tonla malzeme var diyorum. Konu herhangi başka bir konu olsa yıllar önce kabul etmiştiniz. Birşeye inanmak istemiyorsan kendi gözlerinle görmediğin halde inanamazsın. Gerçek bu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Sovereign said: ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ Senin hipotez anlayışın da şu cümleden belli eheh, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben deminki sayfadaki mesajı gerçekten attım. ayrıca madem öyle bi haber yapıyosun, inandırıcı yap bari. 62 çocuk gördü diyip 3 tanesini gösteriyolar sadece. onlar da ET de ne gördüyse onu çizmiş. uyuklarken SHOW TV de ET varmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 herşeyimi o hipotez dediğin cümlenin üstüne kurduğumu zannediyorsan ve sayfalarca yazımdan sonra bu mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 iyide sovereign, sundugun soyledıgın herşeye gordugun gıbı şu el kadar forumun el kadar topiğinde cevap verildi. yanı aslında söyledigin "neden olmasın" dah öteye gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bu uzay zaman diliminde 70 seneden beri kafalarda canlandirilan ET ve UFO konseptlerinin gercek olmasi kadar sacma birsey olamaz. saygilarimla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar