unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Halfmumi, 12 Mayıs 2004 16:49 tarihinde demiş ki: sallama... Ufo diye birşey yoktur abi... Eğer o ufolar gerçek çıkarsa çıkıp; said: Absolut, 26 Nisan 2004 15:05 tarihinde demiş ki: Demek bizden gizli haltlar çeviriyorsunuz. denilir :) zaten bu nedenle konusanlar susturuldu, karalandi, birdenbire sex skandallari cikiverdi bugune kadar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Unity hakkında sex skandalı çıkartmamızı istiyorsan ÖMden söylemen yeterli :) Hemen çıkarayım. Unity çok seksidir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: unity100, 12 Mayıs 2004 16:06 tarihinde demiş ki: eminim onlar da kendi gezegenlerinde 'bir dunyaya gitsek de bizi diskoya goturseler' diye ustlerini baslarini yirta yirta kosusturuyolardir sokaklarda Tabiki..Ya ne sandın?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bi defa benim yada bizimkiler hakkinda ole bole dionuz sorsaniza ne istiyosaniz anlatayim size hem benim hakkimda da : ) nie ugrasiyonuz burda ben varken elalemin meksikali ufolariyla tih tih tih ayipladim sizi..![signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ya gerçekse?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya degilse ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ya patatesse ?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya gercekse ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya rüyaysa ?[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Tamam bende ya gerçekse dedim ya. Yani ya hakkaten geldilerse. Ne yapıcaz? * Taş toplamaya dışarı koşar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 napicaz bakicaz gorucez elbette.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Kedidir kedi.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 olaydan sonra meksika ordusu alarma geçmiş sanırım. araştırıyorum videoyu bulursam koyacam linkini. 11 tane birden diyor yazıda ayrıca.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 12 Mayıs 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 50 lerde bi donem de beyaz saray uzerinde epey bi gorunup kaybolmus tanimlanamayan cisimler. dakka basi askeri ucak gelip gidiyormus. ucaklar gelince gidiyormus cisimler, gidince yine geliyormus.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Aslında gelipte size verdiğimiz kitaplara uydunuz mu deseler varyaaaa işte o zaman seyret sen eğlenceyi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 17:13 tarihinde demiş ki: Tamam bende ya gerçekse dedim ya. Yani ya hakkaten geldilerse. Ne yapıcaz? * Taş toplamaya dışarı koşar :) Dikiskoya götürür içirip kafayı buldurur sonra kaçarız?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 17:17 tarihinde demiş ki: Aslında gelipte size verdiğimiz kitaplara uydunuz mu deseler varyaaaa işte o zaman seyret sen eğlenceyi :) size ne ulan ozgurlugumuze karisamazsiniz deriz. biz sintoistiz deriz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Abso lol :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yok olay uymadığımızı gördüklerinde kızmaları değil zaten, olay kitapları onların yazmış olması :) Ama 5 vakit demiştiniz, pazarları ayin demiştiniz, üstünsün diğerlerinden demiştiniz ......[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 aha. bende tırmık felan stoklayayım eve neme lazım..[signature][hline][b] son 38 gün.. [b]
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Yok olay uymadığımızı gördüklerinde kızmaları değil zaten, olay kitapları onların yazmış olması :) Ama 5 vakit demiştiniz, pazarları ayin demiştiniz, üstünsün diğerlerinden demiştiniz ...... kardesim simdi soyle, yasar nuri ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yaşar Nuri: Eöö biz bunları hep kitabımızda yazdık... okumuyorsunuz. Ama referans kitabımızı da uzaylılar yazdığına göre.. ben bu yazdığım kitapları kıvırır......[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben resimden bişi anlamadım yaw 4 tane yuvarlak ışık var onlar mı ufo?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: unity100, 12 Mayıs 2004 16:06 tarihinde demiş ki: eminim onlar da kendi gezegenlerinde 'bir dunyaya gitsek de bizi diskoya goturseler' diye ustlerini baslarini yirta yirta kosusturuyolardir sokaklarda kesinlikle, hele CrayTotem götürsün diye çırpınıyorlar da bi türlü söyleyemiyorlar :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Öne çıkan mesajlar