Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakiniz ilk kez

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 12 Mayıs 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
sallama...

Ufo diye birşey yoktur abi...

Eğer o ufolar gerçek çıkarsa çıkıp;
said:
Absolut, 26 Nisan 2004 15:05 tarihinde demiş ki:
Demek bizden gizli haltlar çeviriyorsunuz.

denilir :)

zaten bu nedenle konusanlar susturuldu, karalandi, birdenbire sex skandallari cikiverdi bugune kadar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 12 Mayıs 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
eminim onlar da kendi gezegenlerinde 'bir dunyaya gitsek de bizi diskoya goturseler' diye ustlerini baslarini yirta yirta kosusturuyolardir sokaklarda

Tabiki..Ya ne sandın?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
bi defa benim yada bizimkiler hakkinda ole bole dionuz
sorsaniza ne istiyosaniz anlatayim size hem benim hakkimda da : ) nie ugrasiyonuz burda ben varken elalemin meksikali ufolariyla tih tih tih ayipladim sizi..![signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!
the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Mesaj tarihi:
olaydan sonra meksika ordusu alarma geçmiş sanırım.

araştırıyorum videoyu bulursam koyacam linkini. 11 tane birden diyor yazıda ayrıca.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 12 Mayıs 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 17:13 tarihinde demiş ki:
Tamam bende ya gerçekse dedim ya. Yani ya hakkaten geldilerse. Ne yapıcaz?
* Taş toplamaya dışarı koşar :)

Dikiskoya götürür içirip kafayı buldurur sonra kaçarız?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Yok olay uymadığımızı gördüklerinde kızmaları değil zaten, olay kitapları onların yazmış olması :)
Ama 5 vakit demiştiniz, pazarları ayin demiştiniz, üstünsün diğerlerinden demiştiniz ......[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
Yok olay uymadığımızı gördüklerinde kızmaları değil zaten, olay kitapları onların yazmış olması :)
Ama 5 vakit demiştiniz, pazarları ayin demiştiniz, üstünsün diğerlerinden demiştiniz ......

kardesim simdi soyle, yasar nuri ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Yaşar Nuri: Eöö biz bunları hep kitabımızda yazdık... okumuyorsunuz. Ama referans kitabımızı da uzaylılar yazdığına göre.. ben bu yazdığım kitapları kıvırır......[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
ben resimden bişi anlamadım yaw 4 tane yuvarlak ışık var onlar mı ufo?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 12 Mayıs 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
eminim onlar da kendi gezegenlerinde 'bir dunyaya gitsek de bizi diskoya goturseler' diye ustlerini baslarini yirta yirta kosusturuyolardir sokaklarda

kesinlikle, hele CrayTotem götürsün diye çırpınıyorlar da bi türlü söyleyemiyorlar :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
  • Yeni Oluştur...