Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakiniz ilk kez

unity100

Öne çıkan mesajlar

ufo olaylarina bilim ve diplomatik dunyanin bakis acisi dusunuldugunde hicbir ulkenin resmi kurumunun kolay kolay kendisini pazara cikaracak boyle bir faaliyeti yapmaya bi tarafi yemez.

o yuzden zannetmiyorum ki gundem dagitma amaci olsun.

fakat, illa konspirasyonist dusunceksek, soyle diyebiliriz ; bu olayi arzede malezya hava kuvvetleri degil, meksika hava kuvvetleri. meksika abdnin arka bahcesi. abd cok uzun suredir resmi olarak ufo olaylarini yalanladi, ancak son zamanlarda tutumlarini yorum yapmamaya degistirdiler.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

niye yemesin ki hepi topu 6 tane ışıklı bişi, bunlar ufodur demiyoki adamlar. çok üzerine gidilirse de 6 tane meteor yanyana girmiş derler iki de teknik kelime söyledilermi tamamdır zaten.

e tamam da abd nin yorum yapmaması ufoların gerçek olması konusunda çoook silik bir kanıt.

Bu arada beni okuyan uzaylı varsa;

Bakın uzaylı arkadaşlar, diğerlerini bilmem ama ben dost falan değilim. Yakınıma falan da gelirseniz ilk bulduğum sivri cismi kafanıza atarım haberiniz olsun. hatta ağır konuşur kalbinizi kırarım[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

niye yemesini var mi netice itibariyle ;

1 - kendi ulkenin uzerinde ne oldugunu bilmedigin 6 adet ucan cisim gezmis, sen de bir halt yapamamissin, sadece filme almissin

2 - 6 tane meteor hicbir zaman yanyana girmez, hele hele girip de ucaklarla beraber yatay ucmaz.

abdnin yorum yapmamasi bir kanit ya da aksi kanit degil, bir politika degisikligi. 40 larda ufo kelimesini soyleyen ortadan kaybedilirdi, 60 larda karalanmaya basladi, simdi de hicbir sey yapilmiyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm discoveryde gezip duran bir adam vardı..
bir ara gözlem evine gitti, adama uzaylı var mı diye sordu,
"nasa bu konuda konuşmamıza izin vermiyor" dedi..

uzaylılar var demek ki konuşmalarına izin vermiyorlar..

ancan dönerek ışık saçan uçan dairemsi UFO'lara inanmıyorum ben..
eğer öyle bişi olursa tüm hayalim suya düşer..

Starcraft tarzı gemiler, protoss tarzı uzaylılar olmassa off çok kötü.
klasik uzaylı ve uçan daire olayıysa intahar ederim direk (tamam canım abarttım biraz)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

zaten eğer 1. şıkkı ipleselerdi bunu şimdi de açıklamazlardı demi.

Tamam meteor olmasın meteoroloji uydusu olsun, zart olsun zurt olsun uydurcak yalan çok. bulunur bişi veya araştırılıyor denilip unutturulur vs.. vs.. vs...[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 12 Mayıs 2004 15:55 tarihinde demiş ki:
zaten eğer 1. şıkkı ipleselerdi bunu şimdi de açıklamazlardı demi.

Tamam meteor olmasın meteoroloji uydusu olsun, zart olsun zurt olsun uydurcak yalan çok. bulunur bişi veya araştırılıyor denilip unutturulur vs.. vs.. vs...

bu isler ince isler.

yanliz, ates olmayan yerden duman hicbir zaman cikmaz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

6 tane prototip ucak olmaz. prototip 1 tane olur.

bu tur olaylarda onemli olan sey, bu tanimsiz cisimlerin davranis bicimlerinin, dunyada var olan teknolojiyle bagdasip bagdasmadigidir.

su olay icerisinde, 3 bin km hizla giderken anlik 90 derece donusler yapan cisimler olmadigindan, bu olay dunyada su an bulunan teknolojik olanaklara daha yakindir diyebiliriz.

fakat, her halukarda bu bir yakin temas addedilebilir, uzun sure gozlemleme ve filme cekme imkani olmus durumda.

dunyada uretilebilecek, ya da var olan, mumkun mertebe gizli tutulan X teknolojileriyle yapilabilen seylerin dahi belli bir sure incelemeyle tespiti mumkun.

ornegin aurora, abdnin hipersonik ucagi. guya gizli bu ucak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman 6 ayrı prototipi uçurmaya karar vermiştir aynı gün. Veya düşman radarını şaşırtma amaçlı olarak radarda uçak olarak algılanan hatta gözle dahi uçak sanılabilcek yeni Gytorp XZ45 modellerini deniyordur. İsmi uydurdum tabiki.
Yani uzaylıysa da hoşgeldi, başımızın üzerinde yeri var tabi ama ayıp denen birşey var uzaylı bile gelmeden bir tel eder haber verir yani.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

sallama...

Ufo diye birşey yoktur abi...

Eğer o ufolar gerçek çıkarsa çıkıp;
said:
Absolut, 26 Nisan 2004 15:05 tarihinde demiş ki:
Demek bizden gizli haltlar çeviriyorsunuz.

denilir :)

Ardından ufolar
said:
BabacumMostors, 02 Nisan 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
sçarlar

zaten...
Amerikanın eline düştükleri için...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...