Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yeni bir kamera almak istiyorum ama pek bir bilgim yok.1500ytl-2000ytl arasında birşeyler bakıyorum.Tavsiye ettiğiniz kameraları nedenleri ile birlikte yazarsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Osman sende dslr var mıydı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sony A200 nasıldır yeni başlayan birine idare etmesi için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Sony DSLR alanın yüzüne bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sadfsdf peki böyle ucuz,yeni başlayanlar için ideal,4-5 ay kullanıp atılacak kamera önerisi var mı :) ikinci dönem ders var kamera zorunlu da böylelikle giriş yaparım,yaza doğru da değiştiririm aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hiç bir kamera 4-5 ay kullanılıp atılmaz. İleride de uğraşacaksan al bir D80 falan kıyıp paraya. Fotoğraf makinesi bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya kullanıp atacağım derken işte değiştirebilirim,kenarda bırakabilirim vs. d80 bakıyorum şuan zaten ama daha ucuza birşeyler arıyorum doğruyu söylemek gerekirse,almam gereken bir ton şey varda acil fotoğraf makinesiyle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sonye bok atmak adet olmuş. canon 350d nikon d80 ile karşılaştırdım hepsini kullandım, sony döver derim. tek sorunu yüksek iso fazla noise. o da a300'de giderilmiş durumda baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya başlangıç için idare eder mi peki abi,böyle çok iyi bir şey aramıyorum sadece öğreneyim,basit çekimler yapayım vs. A300 iyi diyorsan onu da bir araştırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 eder tabi niye etmesin. giriş seviyesi makinalar, her türlü destekleri var. sony gümbür gümbür geliyor piyasaya. kaldı ki adamlar yıllardır kamera yapıyorlar, optik teknolojisi onlar için yeni bir sektör değil. şöyle birşey var. canon 350d(önermem alacaksan 400d fln al) nikon d80, sony a100(a300) bunların hepsi her işini görür senin. al dene hisset, hangisini daha çok seversin onu al. çünkü aldığın makineyi sevmen gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 D90 nasıldır peki.Lütfen şunların artılarını eksilerini de belirterek yazın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Abi paticikten de ayrıntılı kamera incelemesi bekleme yani. http://www.dpreview.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Sony a300'de karar kıldım fiyatının ucuzluğundan,kullanan arkadaş vardı sanırım memnun mu peki ? En fazla o da ynai zorlasam 1.5-2 sene falan kullanacağım, D80 birinci el hiçbir yerde bulamıyorum büyük mağazalarda daha doğrusu,bulursam D80'de yoksa a300 iyi midir başlangıç için şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yeni başlayanlara Nikon D40x'i tavsiye ederim hem ufak bir body e sahip hemde öğretmen makinedir D40 ve D40x. bir araştırın derim. ayrıca 1000-2000 tl ye güzel makineler bulabiliriz mesela.. D80 D60 bu ikiside seni uzun süre götürebilecek bir makine. ben 3 senedir d70'i kullanıyorum body halen değişmedi sürekli lens alıyorum. düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 d40 ya da d60 alma da ne alırsan al içinde lens motoru yok doğru düzgün lens bulamazsın motorun lensin içinde olması lazım bunun için ekstra para ödersin vs çok ağlarsın. ben a100 kullanıyorum, yüksek isoda fazla gren haricinde bir sıkıntım yok. geçen gün teknosada a300 denedim, gren olayını çok byük ölçüde halletmişler, 3200isoda çektim ama yüzüne bakılabilir bi foto çıkarttı, iyiydi baya. tavsiye ederim. abdden getirecek tanıdığın varsa b&h'de indirimde şu an 1000ytl'ye bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 TR'de de 1200ytl sanırım,A300 alayım ben en iyisi birinci el d80 bulursam büyük ihtimal onu alacağımda,neyse :) A300 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fastreloader said: d40 ya da d60 alma da ne alırsan al içinde lens motoru yok doğru düzgün lens bulamazsın motorun lensin içinde olması lazım bunun için ekstra para ödersin vs çok ağlarsın. Lens motoru nedir abi, arattım bulamadım. Bildiğim kadarıyla odaklama mekanizması şeysi artık neyse o motor gövdede değil, lens üzerindeymiş D60, D40x, D40 gibi modellerde. Dolayısıyla lens alırken, gidip te AF lens almazsan, otomatik netleme yapamıyor makine, manuel olarak yapmak gerekiyor. E satılan lenslerde af var zaten çoğunda, ayrıca 3-4 ay kullanmalık makina isteyen adam gidip te lens mi alacak. Ben D60 diyorum. Git Mediamarkt tan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o önemli muhabbet cidden. istediğin özelliklerde bir lens buluyorsun ama kullanamıyorsun sonra çok koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Fotoğrafçılığa yeni başlayacak, dslr lar hakkında bilgisi minimum olan bir arkadaşmış gibi düşünürsek ben kısa vadede lens değiştireceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 çok param yok. çok büyük hedeflerim de yok. http://www.hepsiburada.com/kodak-easyshare-c1013-10.3mp-2.4-lcd-dijital-fotograf-makinesi1gb-hafiza-karti-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd982000 şu nasıl sizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 roket adam said: Lens motoru nedir abi, arattım bulamadım. Bildiğim kadarıyla odaklama mekanizması şeysi artık neyse o motor gövdede değil, lens üzerindeymiş D60, D40x, D40 gibi modellerde. Dolayısıyla lens alırken, gidip te AF lens almazsan, otomatik netleme yapamıyor makine, manuel olarak yapmak gerekiyor. E satılan lenslerde af var zaten çoğunda, ayrıca 3-4 ay kullanmalık makina isteyen adam gidip te lens mi alacak. Ben D60 diyorum. Git Mediamarkt tan al. AF değil AF-S olması gerekiyor lensin içinde motor barındırması için. Normal lensler içinde motor barındırmıyor, barındıran da doğal olarak biraz daha pahalı oluyor. O sebeple arkadaş önermemiş d40 d60' ı, aynı şekilde ben de öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yeni başlıyorsan analog slr de alabilirsin. hem neyin ne olduğunu, ayarlar falan öğrenirsin, hem de 100-150 ytl'ye başlangıç işini çözmüş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 2000 TL'yi zorlayabilecek arkadaşlar için D300 öneririm. Shutter'ı 10.000'in altında 1000-1250 dolar civarı rahat bulunabiliyor. Yanına başlangıç için 18-70 + 50mm 1.8 alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 lens motoru olayi cidden cok sacma bisey Ne alirsan al ondan alma, 2. Elde de satamazsin onu Zira tercih edilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 D40 filan normalde baya iyi gidiyor aslında, genel olarak şu an satılamıyor kriz mriz nedeniyle. Eğer fotoğraf konusunda tecrübeli değilsen ginaly' nin analog slr önerisini de düşünebilirsin bence. Analog slr kullanmak da ayrı bir zevk çünkü :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar