kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bum bum bum mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gloryroad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hayır birader o degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 öbür topike de yazdım buraya bakmadan Whizzkidz ft. Inusa Dawuda - Rumours (Digi Digi) http://www.youtube.com/watch?v=5Toq72rtCqY&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 peki ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 garbageda sordu onu ya :P sevmek bin defaa ölmek demekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 proggorp said: nokia 2310 da com você adlı bi melodi var.sanırım başka modellerde de var.bu şarkının tamamını bulana ve getirene bira. kimse sallamamış bunu (dead skin mask hariç.o benim canımdan öte candır bundan sonra) ama ben hedefe bir adım daha yaklaştım. http://www.youtube.com/watch?v=wlBPDSimH28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 -- - Youtube da filan vidyo ara ara bulamadım kusruma bakmayın. FX kanalındaki Brotherhood dizisinin reklamında çalan klasik müzik, opera vari parçanın adını arıyorum. bulanın repine abanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zULvZRThXAA abi kızları gösterirken arkada medieval tarzı bi müzik çalıyo bileniniz duyanınız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Fly said: zurnalı semazenli klipli bir rock şarkısı dönüyor şu sıralarda, şarkının sonuna doğru zurnadan hafif kısa bir soloya giriyor falan, bilen var mı ? slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 şimdik benim sorum biraz kazık :P discovery channelda yeni bi araba modifiyecilerinin reklamı dönüyor (orance conty mi sew coast customs mı ne hanireklamında bi ara snoop dogg görünüyo) neyse orda yaptıkları tam bir şaheser dediğinde opera gibi birşey çıkıyor klasik müzi tarzında orda çalan şarkıyı bilene benden bi sıkımlık diş macunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Reksa said: abi kızları gösterirken arkada medieval tarzı bi müzik çalıyo bileniniz duyanınız varmı ? Adiemus - Dies Irae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://rapidshare.com/files/270564200/Ses.wma.html bu şarkıyı bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ucanadam said: http://rapidshare.com/files/270564200/Ses.wma.html bu şarkıyı bilen var mı ? üstteki linkten dosya silinmiş http://www.mediafire.com/?wwmntwjiv12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Başlığa tam uygun değil ama, şu şarkının 15-19. 29-33. saniyeleri arasındaki melodiyi çok bilindik başka şarkının melodisine benzetiyorum kaç zamandır bir türlü çıkartamadım. Evet zor bir şey istedim biliyorum ama bulabilen olursa süper olur. http://www.youtube.com/watch?v=SqWV6WAFJr4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 vaniLLe said: Reksa said: abi kızları gösterirken arkada medieval tarzı bi müzik çalıyo bileniniz duyanınız varmı ? Adiemus - Dies Irae sağol ciğerim. sdfss şaka bi yana gerçektende çok tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Dizimax'te mi foxlife'ta mı ikisinden birinde MENTAL diye bir dizi var. ama MENTALIST değil. onun tanıtım programında çalan şarkıyı arıyorum. çok placebo kokuyor ama olmayadabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dynun said: -- - Youtube da filan vidyo ara ara bulamadım kusruma bakmayın. FX kanalındaki Brotherhood dizisinin reklamında çalan klasik müzik, opera vari parçanın adını arıyorum. bulanın repine abanıcam bi kişi şu parçayı söylesin, bende çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 proggorp said: nokia 2310 da com você adlı bi melodi var.sanırım başka modellerde de var.bu şarkının tamamını bulana ve getirene bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ispanyolca 1 sarkiyi ariyorum, max 3 4 yıllık olması lazım. Sarki Johann Pachelbel - Canon in D Major ile basliyordu ve bir adam gitar caliyordu. Bilene 100 rep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 carnivale dizisinin 1inci sezonunun 4üncü bölümünün sonunda çalan müziği arıyorum, bulamadım bi türlü =( bulabilen olursa çok süper ötesi bişey olur =D aha adını buldum şarkıyı bulamıyorum ama hiçbiyerde, yardımcı olabilirmisiniz acep: Le Mystere Des Voix Bulgares - Mir Stanke Le (Harvest Chant From Thrace) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 şarkıyı buldum, DeadSkinMask'e teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Son zamanlarda gördüğüm MasterCard reklamı var, "Kanka" diye 3 tane velet dansederek yürüyolar. Ordaki parça ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 We Want the Funk imiş şarkının adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ya bi şarkı vardı baya eski bi şarkı hafif balık etli türk bi kadın ve sevgilisi olduğunu tahmin ettiğim ispanyol bi eleman söylüyodu.. türkçe başlıyo filan sonra eleman ispanyolca devam ediyo filandı.. tarz olarak pop bi şarkıydı.. kafama takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 TNT'de eylül ayındaki filmleri tanıtırken arkada yabancı bi şarkı çalıyo bilen duyan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar