-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kapak fotoğrafı güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kinkaudonau said: bir ara bir şarkı vardı hatta Veezy internet paketini CDye koyduğunuzda başlayan autorun klibin müziği idi yakın zamanda Korkusuz Kaplan adlı türk yapımı fanmade karate filminin teaser müziği olarak tekrar duydum Şarkının nakaratı şu şekilde ONE TWO THREE FIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Bu şarkının ismini bilen lütfen yazsın yıllardır arıyorum daha yeni gördüm walla. geç kalmadık umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BiTcH_oFBaT said: bende sorucam artık. böyle kızlar çığırtıyor "they called my name" diye. bulamadım kafayı yicem günlerdir thats not my name diyolar orda. bunu da daha yeni gördüm, sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dory said: U2 nun bi şarkisini ariyorum arkada indianlar boyle aie aie aiaaa gibi sarki soyluyolar backde biliyor musunuz? olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 u2 diyo =P @dory; bu mu askus? sarkinin adi U2- Be There, videoda yanlis yazilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 u2 değildir onun aradığı. indianlı bi şarkısı yok benim bildiğim kadariyle. ama olabilir de tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 zurnalı semazenli klipli bir rock şarkısı dönüyor şu sıralarda, şarkının sonuna doğru zurnadan hafif kısa bir soloya giriyor falan, bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bi şarkı vardı reklamda da çalıyodu ince bi erkek sesi burn your eyes, burn your eyes gibi bişey diyodu. arkada da piyano çalıyodu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ilE-gYqr49k şarkının adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MZGReJVzlYg&feature=related arkada çalan offspring şarkısı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gerek kalmadı, the meaning of life'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Reksa said: http://www.youtube.com/watch?v=ilE-gYqr49k şarkının adı ? ennio morricone - for a few dollars more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 90larda savage garden, the cardigans vs ile aynı zamanlarda çıkmış 3 kadın 1 erkekten oluşan bir grup vardı, hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Klibinde el çırpan, hayvan giysileri giymiş elemanların olduğu, bir kadının söylediği şarkıyı arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bir şarkı var yerli rock, geçen gün radyoda duydum yeni de bir şarkı galiba ama aklımdan uçtu gitti. Nakaratın sonunda blabla annesi beni sallar kucağında kalmış aklımda bir tek var mı bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 King of the Hill filmi bittiginde calan sarkinin adini bilen var mi? bi kadin soyluyor. soundtrack diye aratinca su asagidakileri buldum: 1. Travis Tritt with George Thorogood - "Move It On Over" 2. Barenaked Ladies - "Get In Line" 3. The Mavericks - "Down On The Corner" 4. Sheryl Crow - "Straight To The Moon" 5. Brooks And Dunn - "Against The Wind" 6. Faith Hill - "Piece Of My Heart" 7. Trace Adkins - "I Know A Little" 8. The Hill Family Singers - "Mow Against The Grain" 9. Tonic - "East Bound And Down" 10. Deana Carter - "Free Fallin'" 11. Willie Nelson and Mark McGrath - "Angel Flying Too Close To The Ground" 12. Hank Hill - "Teddy Bear" 13. Old 97's - "El Paso" 14. Luanne Platter - "One Tin Soldier" 15. The Refreshments - "King of the Hill Theme" bunlardan biridir heralde ama hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 nokia 2310 da com você adlı bi melodi var.sanırım başka modellerde de var.bu şarkının tamamını bulana ve getirene bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sony digital kameraların reklamının çekildiği hoplamali atlamali bir reklam müziği war hatırladığım replikleri no no no i don't neeeed... gibi bişiydi bu şarkıyı bileniniz warsa ve paylaşırsa :D sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 i love you uno stereo total sölüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Uno değil Ono. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sigisMoNd said: King of the Hill filmi bittiginde calan sarkinin adini bilen var mi? bi kadin soyluyor. soundtrack diye aratinca su asagidakileri buldum: 1. Travis Tritt with George Thorogood - "Move It On Over" 2. Barenaked Ladies - "Get In Line" 3. The Mavericks - "Down On The Corner" 4. Sheryl Crow - "Straight To The Moon" 5. Brooks And Dunn - "Against The Wind" 6. Faith Hill - "Piece Of My Heart" 7. Trace Adkins - "I Know A Little" 8. The Hill Family Singers - "Mow Against The Grain" 9. Tonic - "East Bound And Down" 10. Deana Carter - "Free Fallin'" 11. Willie Nelson and Mark McGrath - "Angel Flying Too Close To The Ground" 12. Hank Hill - "Teddy Bear" 13. Old 97's - "El Paso" 14. Luanne Platter - "One Tin Soldier" 15. The Refreshments - "King of the Hill Theme" bunlardan biridir heralde ama hangisi? kadın sesi ise ya 4 ya 6.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 wildpervert said: i love you uno stereo total sölüo Walla çok teşekkür ederim Çok makbule geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2294&gid=187 Örnek ses kayıtları kısmında yer alan ikinci şarkı nedir bilen var mı? acaip aklımı kurcaladı. Bahrettin Tunc Bozkurt yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aQNd1bkw0KM şu videonun 44. saniyesindeki müziği arıyorum. Küçüklüğümde bi orgumda vardı hala unutamıyorum. Biri bulabilirse acayip sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gloryroad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 millet mrhaba ya ben bu yaz klupteyken çok hos bi parça dinledim ama bi türlü bulamadım o kadar arastırdım ama adını da bilmiyorum, aklımda kalan bi iki sözü de sunlardı yanlıs hatırlamıosam ( say bigy bigy odesa ), eger bu sarkının adını bilen warsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler beyler,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar