Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ain't no sunshine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Cokomantis said: ain't no sunshine? veya I 'm so exited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whyko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 aint no sunshinedegil hareketli bir parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whyko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 paspatur said: Cokomantis said: ain't no sunshine? veya I 'm so exited yep 4-5 günlük çıldırmamı sonlandırdın teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi şuradaki müzik reklamın bizdeki versiyonunda nakaratları vardı şarkının, orijinalinden iyi coverlara girer bu. sağda solda "capitaine plouf" coverlamış diye geçiyor ancak hiçbir yerde bulamıyorum parçayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 alın daha uzun bi versiyon, bizdeki reklam da buydu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1I-fgxBnH1g&feature=related hangi şarkı bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 The Cranberries - Promises http://www.youtube.com/watch?v=hUFPooqKllA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Selam Arkadaşlar http://www.nespresso.com.tr/ şu sitenin ana sayfasında çalan kimindir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ya hiç bir sözünü bilmediğim bi rşarkı var . Şöyle bir şey, hemen söyliyeyim. Bi kız söylüyor. Pop gibi bi şey ama hani yavaş bir ritmi var. Hani Coldplay-Clocks tadında bi şey gibi. Ağza dolanan cinsten. Şöyle bir nakaratı var : Whaaaaaaaay , cant hold you falan diye ama sözlerini bilmiyorum dediğim gibi. O why kalından ince tona doğru bir whaaay şeklinde. Sonra şarkının devamında uuuuuuuuu diye nakarat var. Yine why'ın söylendiği gibi kalından inceye gidiyor. Nedir bu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya böyle tarifi zor eski bi parça vardı, sözü yok pek elektronik gibi ama değil, grup adında punk var "daft punk gibi" ama daft punk değil. akıl hastanesi gibi bi yerde geçiyo, belirgin olarak kaval-flüt benzeri bişi çalıyolar aralarda yıl 98 99 bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 "planet funk"a bak tam çıkaramdım ama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Beyler bayanlar http://www.youtube.com/watch?v=iAMLn-cpbco 0:34'deki şarkının adını bilin, ödülü siz seçin safasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 paspatur said: "planet funk"a bak tam çıkaramdım ama olabilir. aha terazini kırdım aga iyi hatırlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 [video]http://www.trilulilu.ro/jifil/6cf491bed23078?feature=oembed" width="459"> youtubeda orjinal video yok. Linkteki orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 buraya biri başlığını açmıştı birşeyboy muydu unuttum adını da youtube dan koymuştu bir video. videoda sadece bir adam resmi vardı şarkı üzerine çalıyordu işte. resim siyah beyaz önden çekilmiş birşeydi adamın boynunda şu eski fransızların taktığı pileli gibi kıvır kıvır kocaman beyaz halka şeylerden vardı melankolik bir şarkıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Selam 1997-1999 yılları arasında çıkmış r&b bir parca arıyorum. Parçanın klibinde astronot filan vardı aya çıkmış dünyaya bakıyordu falan böle bişeydi işte. Bulana kucak dolusu rep var ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 birşey daha anımsadım, bulgar mıydı neydi bu grup mu insan mı kimse balkan diye kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bu videodaki şarkının adını bilen var mı? kardeşim çok merak etti saygılar efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 videoya tiklayinca yaziyo youtube sayfasinda hangi sarki oldugu. ^^ http://www.youtube.com/watch?v=zs_O-Wi4cTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 nerde yazıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 vidyoya tikla, youtube sayfasi aciliyo. orda yaziyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 valla ben şahsen aramadım kardeşim bulamadım abi diyince buraya açtım. ama şimdi sen tıkladığında aradım da göremedim. nerde yazıyor harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar