Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flassh said:

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=102883533087828&ref=mf

bu şarkı neydi?

Marilyn Manson-Tainted Love

Bende bi sarki soracam Anger Management filminde bunlar Boston'dan donerken, hatta küçükken tam kizi opecekken bunun sortunu indiren adamin yanina giderken çalan çok hos bi sarki var hatta Aerosmith'in Pink sarkisina çok benziyor link aradimda bulamadim sarki için ha bide o tarz sarkilar ariyorum mizikali vs... ne deniyo bu tarza country mi ney?
Mesaj tarihi:
Godfather I deki düğün müziğini çok merak etmekteyim.
ilk şarkı italyan folk tarzı bişey olan.

bir de Mask ta jim carrey ile cameron diaz ın deli gibi dans ettiği şarkı nedir?
bu ilk başta davulun girdiği jazz parça?
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=o-xypYgi9YI

hangi şarkıdır bu ya. içime huzur doldu resmen. hani böyle filmlerde olur ya, fon müziği girer, flashback olur falan. öyle oldum.

edit: şarkının adından ziyade; 中島みゆき/糸 nedir? ;D

hankı grup? kim?
Mesaj tarihi:
bi şarkı var. pop şarkısı, ama baya reggae ağırlıklı. "it's beatiful" diye bi nakaratı var. reggae gitar ritmi yürüyo arkada, efektler falan da var. sakin ve güzel bi şarkı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
michael jackson'ın bi şarkısı var. bardak kırılması gibi bi sesle başlıyo.

bi şarkısı daha var; böyle akustik sitar tarzı minör bi melodisi var (mor ve ötesi cambaz'ın başındaki çalgıya benziyo). duyunca türk şarkısı sanmıştım hatta.

bende youtube açılmıyo, adını verirseniz daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
yahu eski bir parça böyle "cant you see, you belong to me" gibi bir sözü vardı sanırım kestiremedim bir türlü melodiyi biliyorum ama sözler oturmuyor... :(

Taylor swift demeyin o değil en kolay anlatabileceğim klibi normal başlayıp kara kalem çalışması gibi bir hal alıyordu böyle beyaz tenli kıvırcık saçlı bir eleman söylüyor evde falan takılıyordu sokağa çıkıyordu hani. böyle nakaratı elektronik bir klavye sesiyle başlıyordu eğlenceği bir parça lütfen beynim ağrıdı hatırlayamıyorum.
Mesaj tarihi:
soulberry said:

michael jackson'ın bi şarkısı var. bardak kırılması gibi bi sesle başlıyo.

bi şarkısı daha var; böyle akustik sitar tarzı minör bi melodisi var (mor ve ötesi cambaz'ın başındaki çalgıya benziyo). duyunca türk şarkısı sanmıştım hatta.

bende youtube açılmıyo, adını verirseniz daha iyi olur.

MJ in şarkısı in the closet
diğerini bilemedim
Mesaj tarihi:
bu sene eurovision'da birinci olan şarkıya benzer bir şarkı çalıyor şu sıralar fenomende ,powerfm'de. ama sitelerinde listelere incelediğimde bu şarkıyı bulamıyorum bilen var mı ?
  • Yeni Oluştur...