Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aclik hissetmeme/Vucut gelistirme

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

170 isen 60 kg olman lazım normal kilon. hafif kaslı ve adam gibi durayım diyorsan 70 kg %5-%10 arası yağ oranı.
normal bir insan için yılda 5 kg kas kütlesi alınması başarılı olarak görülür. onun için acele etme haftada 3 gün spor yap. kilo almaya çalışanlar için yüzme gibi efor harcatan sporlar önerilmez. vücut geliştirme yada günde 1 saati geçmiyecek sporlar yapabilirsin. vücut şeklin iyi sadece birazcık kas kütlesiyle kalınlaştırman lazım. bide yaşını yazarsan sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
eisenheim said:
Fly said:
eisenheim said:
ben şimdi kilo almak için body yapıyorum ve karbonhidrat kullanıyorum..

yarışmaya katılcak body cilerin acıkmak için insülin (şeker hastalarının kullandığı iğne) kullandığını duydum..iğneyi yaptıktan sonra 40 tane filan yumurta yediklerini duydum hatta..

doktora danışıp iştah açıcı bi iğne filan varsa yaptırılabilir aslında..

40 yumurta
wat

evet evet yannış duymadınız 40 yumurta

Bunlar sarıyerli bodycilerin yalanları, araba falan kaldırarak çalışan insanlardan falan da bahseder onlar. Nasıl bir insan 40 tane yumurta yiyebilir? Sağlıklı bişey değil ki yani bir kere o kadar fazla yumurta.

walla uluslararası yarışmalara katılcak adamların yaptığı bişey bu..
arabayla ilgili bişey duymadım..
okadar yumurta sana fazla olabilir ama insülin yapmış bi bodyci için normal olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
calimero, said:
selam. önce troll mroll değil de içine bişi mi (cin falan) kaçtı abi senin, ya da ben senin muhabbetlerini farklı mı hatırlıyorum? onun da dışında ne bileyim "böhüüüüüüü kilo almam gerek" falan diyen birine göre fazla cool takılıyosun. "5 kilo alsam yeter" diyosun. bütün komplimanları "yok abi nalakası var,baya zayıfım" falan yerine "o kadar da iyi değilim canım, bu kadar iyiyim" diye karşılıyosun ve de ben senin yanında iskeletor klırım öle diim artı bi de 1.77 ve 60 kiloyum. sende bence kilo problemi değil ilgi eksikliği var ki sanırım yeterince giderildi bu başlıkta

diyerek önce kendi düşüncelerimi yazıyorum.

yukarıda dediklerim doğru olsa bile olabilir. yani tukaka demek için söylemiyorum bunları. bana öyle geldi. onun dışında son yazdığın için kaç kilo olduğun önemli değil. günlük kalori ihtiyacını yalnızca yüksek kolesterollü yiyeceklerden karşılıyosan bu kolesterolune tavan yaptıracaktır. keşke daha önce görseydim başlığı diyebilirim eğer bu "zilyon tane yumurta ye" diyenlere uyup yumurta yiyor isen geçmiş olsun bir an önce bırak çünkü yumurta sarısı yüksek ve kötü kolesterol (LDL) kaynağıdır. bunların dışında, kümes hayvanlarının derisinden uzak dur yemek sofrasında. sonra efendim katı yağlar, kırmızı et, trans yağlar ve bunları barındıran çikolata vb. den uzak dur. umarım kısa zamanda düşürürsün kolesterolünü zira abartı derecede yüksek...
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:
Yeni konu acmak istemedim, bunu bumpluyorum.

Kan tahlili falan yaptirdim gecen check-up icin ve 199 mu ne kolesterol cikti.

Kafayi yiycem 1 deri 1 kemigim yemek yemiyorum babamdan fazla kolesterol nasil cikar?

sen kompleks yapmışsın birader..resimlerdeki durum fena diil..yani normal denebilir..senin çevrendekiler şişman olmasın ! onlara göre zayıfsındır tabi :D sdf
yada tip olarak zayıf göstermeye müsait bi tipin var..beyaz tenlisin ölü gibi duruyosun :D sdfkj arkadaşlarında seni zayıf sanıyo.. bi soyun arkadaşlarının yanında ozaman görürler :D sdf

bende vücut geliştirme yapıyorum bende zayıfım..milletin dediğini çok sallamıyorum ama..çünki askerde evlenince filan kendiliğinden alıcan kiloyu..yinede çaba göster tabiki..
Sosyal ağlarda paylaş

fotograflarından gördügüm kadarıyla konusiyim.
pek bi deri bi kemik durmuyosun, bence hos gözüküyo gayet.
ama boyuna göre kilon düşükmüş biraz cidden.
yemek yiyemiyorum ne demek ya.
işte bunu anlayamıyorum.
ya da çekemiyorum^^
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:

Kafayi yiycem 1 deri 1 kemigim yemek yemiyorum babamdan fazla kolesterol nasil cikar?

dengesiz ve kalitesiz beslenme.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:
calimero, said:
selam. önce troll mroll değil de içine bişi mi (cin falan) kaçtı abi senin, ya da ben senin muhabbetlerini farklı mı hatırlıyorum? onun da dışında ne bileyim "böhüüüüüüü kilo almam gerek" falan diyen birine göre fazla cool takılıyosun. "5 kilo alsam yeter" diyosun. bütün komplimanları "yok abi nalakası var,baya zayıfım" falan yerine "o kadar da iyi değilim canım, bu kadar iyiyim" diye karşılıyosun ve de ben senin yanında iskeletor klırım öle diim artı bi de 1.77 ve 60 kiloyum. sende bence kilo problemi değil ilgi eksikliği var ki sanırım yeterince giderildi bu başlıkta

diyerek önce kendi düşüncelerimi yazıyorum.

yukarıda dediklerim doğru olsa bile olabilir. yani tukaka demek için söylemiyorum bunları. bana öyle geldi. onun dışında son yazdığın için kaç kilo olduğun önemli değil. günlük kalori ihtiyacını yalnızca yüksek kolesterollü yiyeceklerden karşılıyosan bu kolesterolune tavan yaptıracaktır. keşke daha önce görseydim başlığı diyebilirim eğer bu "zilyon tane yumurta ye" diyenlere uyup yumurta yiyor isen geçmiş olsun bir an önce bırak çünkü yumurta sarısı yüksek ve kötü kolesterol (LDL) kaynağıdır. bunların dışında, kümes hayvanlarının derisinden uzak dur yemek sofrasında. sonra efendim katı yağlar, kırmızı et, trans yağlar ve bunları barındıran çikolata vb. den uzak dur. umarım kısa zamanda düşürürsün kolesterolünü zira abartı derecede yüksek...

ya hep cevremdekilerin konusmalarindan etkilendigim icin oluyo bunlar.aile bi yandan arkadaslar 1 yandan yeyeyeyeyeye diyince dedim bari gunde 1 ogun hayvan gibi yiyim hem tam acikinca yerim hem de bi daha acikmam hesabi.

Neyse yediklerim hep paket servis pizzadir kebaptir lahmacundur fast food tarzi seyler.

Yani meyve yok, sebze yok sadece gunde 1 ogun fast food yiyorum.

Ama bu kadar cikmasi cok sasirtti beni, ben sadece kilolu olanlarda kolesterol cikar saniyodum
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
InneR_ChaoS said:

dengesiz ve kalitesiz beslenme.

+1

yazın programlı/temiz bir şekilde günde 4000 kaloriden fazla alıyordum ve kolestrolüm oldukça düşük çıkmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadım vücut geliştirmek istiyorsan supplement falan kullanacaksın, zaten spor+supplement ile iştahsız kalmak gibi bişey söz konusu olamaz.

hardline pro gainer karbonhidrat takviyesi alıyorum ben bir de ek olarak arı poleni yerim her gün 2 kaşık. ilk başladığım dönem haftada 1 kilo aldığım olmuştu. 51 kiloydum (boy 180) tabii sonra durdu bu hızlı artış, ardından ben sporu bırakıp takviyeyi kestim.

şimdi tekrar başladım bakalım.
hedef 65-70 kilo, bu düzende gidersem 8-10 ayda yaparım diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...