InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Nasi atladi herkes ama ahahaha allah yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bence kaz yandı ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ben de cevir kazi yazcaktim bu durumda kaza noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Absolut said: Orda 1 tanecik askerimizin kılına zarar gelirse yazıklar olsun onları oaraya yollayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hep akpnin oyunu bunlar dtp kışkırtıyo sonra bi bakmışsın ergenekon ülküdaşlarım oynlarınızı chpye atın ki kahrolsun faşizim liseli kızlar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kaz afiyet oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 beni yollarlarsa döner müslüman vururum.(ff açıksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ff açık değil. sis yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bende döner istiyorum. müslüman olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 saka bi yana ben musluman olmaktansa samanist olmayi tercih ederim hic olmazsa kadina saygisi vardi eski turklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 inner chaos "introduction to serious topics of life" yazı dizisinin "the cliches" isimli ilk bölümünün örneklerinden birer alıntı gibi son yazdığın postlar hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Jadelith said: bende döner istiyorum. müslüman olmasın ama.et döner, tavuk döner, gün gelir devran döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dear Utopia; I have not had the chance to read the book you just mentioned but I see what you meant. I'm not a fascist or a nomadic savage but I hate all the religions with a passion. Hope you'll understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Cons said: et döner, tavuk döner, gün gelir devran döner. it tamer, tavuk tamer, gün gelir dragon tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Inner Chaos talks like utopia! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 InneR_ChaoS said: Dear Utopia; I have not had the chance to read the book you just mentioned but I see what you meant. I'm not a fascist or a nomadic savage but I hate all the religions with a passion. Hope you'll understand. another one baby. sdf. @joker, döverim seni çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 tarzanca eğitimin ülkemizi getirdiği son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 InneR_ChaoS said: Dear Utopia; I have not had the chance to read the book you just mentioned but I see what you meant. I'm not a fascist or a nomadic savage but I hate all the religions with a passion. Hope you'll understand. http://uploads.neowin.net/forum/post-7103-1204801350_thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ama siz sakadan hic anlamiyosunuz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 asdasd gercekten editliycektim o the'yi ama usendim, son anda farkettim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 utopia said: @joker, döverim seni çocuk. İsimlerden cümle kurdum ne kızıyosun bea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Filistin için bu bir şeref , bizim için de bir onur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 balon said: Filistin için bu bir şeref , bizim için de bir onur . Önden alalım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Anlamıyorum ki madem bu kadar duyarlıydık insanlıktan yanaydıkta balkanlarda ölen 10.000 Boşnak için niye yürüyüş yapmadık? Çeçenya'da ölen binlerce Türk boşuna mı öldü? Müslüman Türk askeri gelsin demişler bir de devletin dini olmaz diye biliyorduk ama malesef hükümet politikalarına dini alet etmeye bayılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 halkından kopuk devleti değil de halkından kopuk vatandaşı görmüşüz bu başlıkta. 'şehit' kavramı dini bir kavramdır, amerikan ordusunun dini yok belki ama türk ordusunun var. benim beğenip beğenmememle alakasız, şehit lafını KIA'in türkçe çevirisi neyse ona çevirdikleri zaman o zaman dini olmaz ordumuzun. işine gelince dini var, işine gelmeyince yok olmaz. ayrıca siz hamas'ın ne dediğine bakmayın, önemli olan türkiye için taş atıp kolu yorulmadan uluslararası prestijini yükseltmesi. o laf ettiğiniz kore şehitlerimiz sayesinde sovyetler canımıza okumadı. burada ise can tehlikesi olacak bir durum yok, sadece gözlemcilik sözkonusu. fütursuzluk deyip sonra örnek teşkil etmeyelim katmerlisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar