sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 said: Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in genelgesi doğrultusunda, İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu hayatını kaybeden özellikle öğrenci ve çocuklar için saat 11.00'de 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Bakan Çelik, dün yayımladığı genelgede, ''Saygı duruşu ile Filistin'de yaşanan zulüm telin edilirken Filistin halkı ile dayanışma sergilenecektir. Ayrıca ilk ve ortaöğretim kurumlarında 'Filistin'de insanlık dramı'' konulu bir resim ve kompozisyon yarışması düzenlenecek, dereceye girenler ülkemizde ve yurt dışında çeşitli platformlarda sergilenerek, kamuoyunda gerekli duyarlılığın sağlanmasına katkıda bulunulacaktır'' demişti. http://www.timeturk.com/Okullarda-Filistinlilere-saygi-durusu-46140-haberi.html Ekşi'de rastladım, bundan başka da kaynak bulamadım. İlginç bir olay, ekşi'de bugün bunun gerçekleştirildiğini yazmışlar, maruz kalanlar olmuş, aramızda bunu yaşayan var mı? Ha bi de yardım kampanyası var, hüseyin çelik imzalı: said: saygıdeğer veli; filistin'de israil'in saldırıları sonucunda yüzlerce sivil ve çocuk hayatını kaybetmiş, binlercesi yaralanmış, insanlar işgal ve abluka sonucu en zaruri ihtiyaçlarını gideremez duruma düşmüşlerdir. filistin'deki insanlık dramının mağdurlarıyla dayanışma içerisinde olmak ve oradaki çocuklara destek vermek üzere milli eğitim bakanlığı olarak bir yardım kampanyası açmış bulunuyoruz. gerekli duyarlılığı göstereceğiniz inancı ile selam ve saygılarımı sunarım." doç. dr. hüseyin çelik milli eğitim bakanı Eğer doğruysa şaşkınlık içerisindeyim, hadi protestoyu felanı fıstığı geçtim, yedi yaşındaki bebelere bizden kilometrelerce uzaktaki bi mevzunun nasıl izah edilip de orada saygı duruşunda durdurulduğunu anlamış değilim. Üstüne bir de olmazsa olmaz yardım kampanyası tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bu gün sabah 11:00'da oldu bu olay, o sırada okuldaydım, biliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bağlantı noktası insanlıksa hergün afrikada olanlar içinde saygı duruşunda bulunulması gerekiyo.Olay basit bir islamcılık anlayışına indirgenmiş olmasaydı dünyada her sabah saygı duruşunda bulunulacak kadar acı var merak etmesin kimse.. Ayrıca 7 yaşındaki çocuğu saygı duruşunda bulunduracağına japonlar gibi "çalışın yoksa sizde o çocuklar gibi olursunuz" diyebilirlerdi.İşin diğer bir yanı 2-3 ümmetçi hamasa sempati besliyor diye başımıza gelenlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bravo dogrusu takdir ettim,bakanım huseyin celik cok dogru dusunmus,cocuklara bu yasta asılamak lazım küresel olaylara karsı toplumsal tepki koyma bilincini,kıçını annesine sildircek yaştaki cocugun beynine bu gibi konuları sokmak zihinsel ve duygusal gelisimine buyuk katkı saglayacak,bravo gercek bi egitimci,egitim aşıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bizim okulda yaşandı herkez tören alanına falan dendi bi arama korkusu sardı bütün sınıfı sakladık zulaları telefonları indik aşağı saygı duruşu falan istiklal marşı okuyup geri yolladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 biz sadece 11de ayaga kalktık bitti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Snefru said: İşin diğer bir yanı 2-3 ümmetçi hamasa sempati besliyor diye başımıza gelenlere bak. ümmetçi değilim hamasa sempatim yok ama bu olayı takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 garip ve saçma geldi bu olay bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Rahan said: garip ve saçma geldi bu olay bana. +1... eğer böyle oluosa her gün doğuda verdiğimiz şehirler için saygı duruşuna geçmemiz lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bizdede yapıldı. apar topar topladılar bizi filistin için saygı duruşunda bulunucaz dediler hiçbi açıklama falan yok. durduk. uyuyodum tam hadi yürüyün saygı duruşuna derken :P bitti geri döndük uykuya devam. ama gerçekten anlamsız yani biz burda saygı duruşu yapınca noluyo ki. anca göz boyama pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Fransuxa said: uyuyodum tam hadi yürüyün saygı duruşuna derken :P bitti geri döndük uykuya devam. ama gerçekten anlamsız yani biz burda saygı duruşu yapınca noluyo ki. anca göz boyama pff. tabii cnm, okulda uyumak çok daha önemli topluca yapılan bi olaya katılmaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Saygı durşu yerine "hamas'a selam direnişe devam" dedirtselermiş. Büyüdüklerinde de çocukları Türkiye yerlerde sürünürken filistin halkına yardım olsun diye asker gönderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: Fransuxa said: uyuyodum tam hadi yürüyün saygı duruşuna derken :P bitti geri döndük uykuya devam. ama gerçekten anlamsız yani biz burda saygı duruşu yapınca noluyo ki. anca göz boyama pff. tabii cnm, okulda uyumak çok daha önemli topluca yapılan bi olaya katılmaktan :) olaydan olaya farkeder. bu olayda bence uyumak çok daha değerli bir olay. keşke lisede olsaydım da tepkimi uyuyarak da olsa gösterebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 burtonesk said: olaydan olaya farkeder. bu olayda bence uyumak çok daha değerli bir olay. keşke lisede olsaydım da tepkimi uyuyarak da olsa gösterebilseydim. tamam, olay senin görüşlerine göre saçma ya da yersiz olabilir, tepki göstermek isteyebilirsin gösterirsin vs. vs. ama bana okulda uyumayı savunma plx ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sg-1 said: Eğer doğruysa şaşkınlık içerisindeyim, hadi protestoyu felanı fıstığı geçtim, yedi yaşındaki bebelere bizden kilometrelerce uzaktaki bi mevzunun nasıl izah edilip de orada saygı duruşunda durdurulduğunu anlamış değilim. Üstüne bir de olmazsa olmaz yardım kampanyası tabi. olen insan'nın kilometrelerce uzakta olmasıyla, yan sokakta olması arasında bir fark yok. cocuklara once bunu anlatmak gerek. umarım anlatmışlardır, umarım cocuklardan bu dusunceyi benımsemiştirde, odun olmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben ilkokuldaki saygı duruşuna neden durduğumu lisede öğrenmiştim. bunlar filistin olayını ilkokuldayken mi çözecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Olay temelden bozuk. Çocuklara "filistin de insanlık dramı" diye resim bilmemne yarışması açmışlar, orada neler çizileceğini tahmin ediyorum şimdiden. Geleceğin "hitler toptan bitirseydi abi keşke" cileri yetişiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Türkiye terör nedeniyle 30.000'den fazla vatandaşını kaybetti. Kaç müslüman devlet kaç saygı duruşunda bulundu kaç aileye bırak yardım yapmayı taziyelerini ilettiler ? O köpeklerin eğitim yuvaları yıllarca kendi sınırları içinde yer aldı. Finans kaynakları saklandı beslenildi bakıldı gerektiğinde finansal destek sağlandı. Hiçbir müslüman devlet hiçbir müslüman devletin arkasını kollamazken bu takunyacı zihniyetin bu takıntısı beni öldürüyor. Madem o kadar insancıl yanınız kuvvetli Tsunami felaketinde 2005 yılında Michael Schumacher 10 milyon dolar bağış yaparken ''koca'' Türkiye Cumhuriyeti neden 1 milyon dolar bağış yaptı ? Okullarda zarf verdiniz mi onlar içinde ? Aa yok orada müslüman yok dimi ölsünler tabi... Bedava cihad zaten senden olmayanların ölmesi. Gelelim işin eğitim boyutuna; bizde bu tip duyarlılık örneklerini göremezsiniz, psikolojide neymiş... Oldukça ufakken bosnaya yardım zarflarını eve götürdüğümü hatırlıyorum zihniyet 20 yıla yakın sürede değişmemiş hala aynı zihniyet olarak kalmış, ne acı... Hamas hala zafer çok yakın falan diyor böyle hasarlı böyle hastalıklı bir zihniyet işte bunların zihniyeti bırak teknolojin yok imkanın yok paran yok insani gücün yok hiçbirşeyin yok hala aklınca karşı koyma mücadelesini veriyorsun kendi insanlarını öldürmekten başka işe yaramayan bir mücadele. Bu zihniyet orta doğuda kalmaya devam ettiği sürece bu tip zarf olaylarını ve saygı duruşunu daha çok görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Morona yönetim vermişler, herkesi ayağa kaldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Terore saygi durusu be, helal olsun. Filistin terorist bir orgut tarafindan idare ediliyor. Biz saygi duyuyoruz, sadece muslumanlar diye ve karsilarinda yahudiler var diye. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Penthesilea said: Terore saygi durusu be, helal olsun. Filistin terorist bir orgut tarafindan idare ediliyor. Biz saygi duyuyoruz, sadece muslumanlar diye ve karsilarinda yahudiler var diye. Helal. seni çok sığ gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Öldürülen onlarca çocuk mu Hamas örgütü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 henüz öldürülmemiş bir çocuğun elinde taş tutmuş, sinirli bakışlı vaziyetteki close up fotoğrafı istanbul metrosunda duruyor. hakikaten hiç terörist değiller. öldürülsün filan gibi anlam çıkmasın da, kimse masum değil gayet. o çocukları da yetiştiriyorlar sonuçta. en azından benim yanında geçtiğim fotoğraf ve sergideki diğer fotoğraflar ona yönelikti. başka da bir şey düşündürmüyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 said: Terore saygi durusu be, helal olsun. Filistin terorist bir orgut tarafindan idare ediliyor. Biz saygi duyuyoruz, sadece muslumanlar diye ve karsilarinda yahudiler var diye. Helal. Katılıyorum tamamen. Ayrıca 7 yaşındaki çocuğu dersinden alıp devletin dış politikasına alet etmek nasıl bir zihniyettir, eğitim bakanının buna nasıl hakkı olur sormak lazım. Benim çocuğuma böyle birşey yaptırsalar cıngar çıkartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar