Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Evey aynen öyle. Uogamerde oynayan pati squadron güçlerimizi birleştirelim bi taverna açalım müzikli yemekli içkili mekan olsun insan söğüşleyelim para kıralım istiyorum. Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bekleyin yaw gerek yok bence böle bişiye :D:D ahah güzel olur valla her serverda tavern olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 biri tavernamı dedi *hemen cromex sakalını takar ve ortaya atlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oyuna giriym kuralım bi tane zaten craft olucam sadece ben ilgilenirim muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 server ip sini versene rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ya şimdi şöyle bişe var bide =) Bivripin serveri mi bekliyoruz yoksa uogamerde mi acıyoruz? @irmak =) ip:uogamer.net port:2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 takılın siz benim dediğime daha biraz var sonra tercihinizi yaparsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Evet Paticik Inn temellerini attık az önce =) Luna W de FUİ SİN TEKMESİ adlı inşaat taban patiye ait sdf. Fri almak isteyenler Niphredili bulsun asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 uğricam bi ara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar