Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben de pasta yaptım ^^ http://img355.imageshack.us/img355/9069/pastach4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 adamınbiri said: hoca fransız bide burnu kalkık hiç bişi beğenmiyo tam uyuz. ekmek bulamadık pasta getirdik de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 benimki de fransız uyuz olsun pasta yaptırsın razıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben film çektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ulan sırf finalde yapılan pastaları yemek için kalırdım o dersten yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly said: o nası final ya, ev hanımlığı mı okuyon. eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 "şok şok! pastacılık okuyan asi genç finalde yaptığı turtanın fransız hoca tarafından beğenilmemesi üzerine sınıfta kaldı! asi pastacı bunun üzerine 2 hafta boyunca bir tarif hazırladı, planını yaptı ve bir sonraki tarifinde fransız hocayı kesip pastaya koydu. bununla da yetinmeyen asi pastacı, franbuazlı ve fransız hoca içeren pastayı tüm sınıfa yedirdi. hiç bişeyden haberdar olmayan masum sınıf arkadaşları pastayı bitirince pasta tabağının altında "hepinizi yumurta gibi çırpıcam lan! haha hahaha!" şeklinde bir mesaj buldular. az sonra! ama önce; ünlü manken gittiği pastanede nassı firikik verdi!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 frikik haberini merak ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ne guzel lan, adamlarin her finali bi Iron Chef America havasinda geciyor. Herkesin isi kendine zordur da, ben en cok bizim okuldaki bir kisim gorsel sanatcilara dayanamazdim. Ertesi gun stochastic calculus sinavim var ben daha dersin adini bile anlayamamis haldeyim, yandan bi eleman geciyo "off nefret ediyorum artik hep is hep is, suluboya porteyi daha bitirmedim ki hoca yarina el isi kagitlarindan kedi merdiveni yapip geliceksiniz dedi" diye. Insanin bogasi geliyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Patates baskısı finali en kazığıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ÜNLÜ MANKENİN PASTANEDE VERDİĞİ FRİKİK FOTOĞRAFLARI 'nı istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 o değilde bende seneye giricem final olaylarına demekki ben kafayı yerim lan katil falan olmam inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 penth said: Herkesin isi kendine zordur da, ben en cok bizim okuldaki bir kisim gorsel sanatcilara dayanamazdim. bende de şehir planlamacılar ve mimarlar abi.. gerçi kıskanıyorum da lan adamları. zevkli iş hakikaten. bi daha mı girsem öss'ye naapsam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yasasin 30+ sayfalik comp arch sinavlari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 görmeyenlere, kaçıranlara söz konusu turta tarifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 4 soru 4.5 saat mekanik sınavı.. evet ölüm bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 -this is madness... -no... THIS! IS! PHYSIIIIIIIIIIIIIIIICS! *BADAGÜM* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ölümü lexin elinden tadacaksınız nihaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yarın sayısal devre pastası yapıcam, içine sevgimi de katıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ev hanımımısın hemşerim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Elektronik ev hanımı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 @Jahrein ne yaptın abi ne atılması. kaçıncı senen. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ev bağyanlarını severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly said: ... ev hanımlığı mı okuyon. :D sdlfkjsadşflkjdsf X( lan bende kaza atlattın filan zandım dırstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bende kafana silah flan dayadılar diye grdim konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar