Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deep Purple - 20.07.2009 - Istanbul Konseri

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Laorx said:

possible setlist koyim ozmn merak etmeyin ne çalıcaklar:P

said:
Pictures of home
Things i never said
Into the fire
Strange kind of woman
Rapture of the Deep
The Battle rages on
Demon’s eye
The well dressed guitar
Contact lost
Perfect strangers
Space truckin
Highway star
Smoke on the water
Hush
Black night

WTF ? Burn ?
Sosyal ağlarda paylaş

9 temmuz isviçre ve 13 temmuz danimarka konserlerinde şu setlist çalınmış değiştirilmeden.

1. Highway Star
2. Things I Never Said
3. Wrong Man
4. Strange Kind Of Woman
5. Rapture Of The Deep
6. Fireball
7. Contact Lost
8. Sometimes I Feel Like Screaming
9. The Well Dressed Guitar
10. Wring That Neck
11. The Battle Rages On
12. Keyboard Solo
13. Perfect Strangers
14. Space Truckin'
15. Smoke On The Water
16. Hush (Billy Joe Royal cover)
17. Black Night
Sosyal ağlarda paylaş

Burn ve Soldier of Fortune çalmamaları üzücü. Ama hiç farketmez yahu, kanlı canlı Deep Purple izleyeceğiz lan ! 19.50'de motor var Üsküdar'dan, direk Kuruçeşme'ye götürüyormuş ona atlıyorum ben. 21.00 diyor biletin üzerinde ama biraz daha geçe kalır gibime geliyor çıkışları. Orada paticik diye bağırın, buluşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyiydi konser bence. gayet iyi sahne performansları vardı o yaşlara göre.

steve morse biraz fazla öne çıktı hehehe. ama kimsenin de şikayet ettiği yoktu açıkcası.

bir de Don Airey'nin üsküdara giderken'e geçmesini hiç beklemiyodum komik bir supriz oldu.

canlı kanlı deep purple izledik harbiden gidenler olarak. iyiki de gitmişim diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dream Theater ve Rock'n Coke için yazdığım yazıların ardından Deep Purple için de birkaç sayfa bir şey yazıcam lan diyordum konser dönüşü eve gelirken birkaç saat önce, ama yazacak bir şey yok. Adamlar kral. Tapacaksın bu adamlara. Başka yolu yok. Sen bu yaşa gelmişsin, hala bu performansı gösterebiliyorsan, hala Highway Star'ı, Strange Kind of Woman'ı, Hush'ı, Smoke On the Water'ı, Perfect Strangers'ı, Rapture of the Deep'i, Black Night'ı sanki 25 yaşındaymışsın gibi çalıp seyirciyi coşturuyorsan sana ancak tanrı ya da kral derler bu dünyada sevgili Deep Purple, sevgili Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse, Ian Paice ve Don Airey. Daha ne diyeyim ben. Rock'n Coke sonrası yorgun olurum, coşamam belki diye üzülüyordum ama Highway Star başlar başlamaz...
Sosyal ağlarda paylaş

mutluluktan kusabilirim.
bağırmaktan çenem çıkıcaktı resmen.
tek kelimeyle mükemmeldi.

steve nası bi insansın sen?
smt i feel like screaminge öyle mi girilir.nirvanaya ulaştığım andı.
zaten daha mutlu olamam şuan çılgıncasına mutluyum.

ps:bunlar genel.ayrıntılı yazıcam sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet guzeldi, jon lord yok blackmore yok diye mirin kirin etmek pek mantikli degil acikasi, setlist'i de begendim sayilir da, senelerdir adamlarin calmadigi sarkilari da insanin duyasi geliyor ehah.

Gillan dedenin suratinin kipkirmizi oldugunu gorunce icim daha bir oynasti, Morse disinda adamlar dupeduz DEDE, hala yorulmaksizin devam ediyorlar, cok hos.

Bence tek sikinti, konserin baslarinda, ozellikle highway star'da roger glover'in basslar steve morse'un gitarlari bastiriyordu, gitarlari adamakilli duyamadim ilk 2-3 parca boyunca, ki arkada 6-7 tane kabin vardi, nasil oldu anlamadim orasini. Gillan da cok net duyamadim baslarda, muhtemelen ya benim kulagimda ariza var ya da bulundugum yerden kaynaklaniyordu.

Dayilarin yaptigi jam sessionlarda Airey kesinlikle superdi ama.

Uzun lafin kisasi gayet memnun oldum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...