BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 afedersin ama juventus mu fenerbahçe mi diye bi adama sorarsan ve onun fb dediği iddia edilirse sesli gülerim. inanmamışsındır umarım o habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Diyorum ya kaynağı Habertürk'tü diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ah so şimdi anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Baggio said: tunch said: appiah > kazım INFIDEL! edik: Bugün bir haber gördüm, "Diego'nun ilk tercihi Fener" diyordu. Fakat gel gör ki kaynak Habertürk'tü. fotomaç'ta manşetti aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 O zaman şöyle bir tribute verelim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 gazetecilikte son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ahahahah geçende fotoşopla diego fener formasıyla tanıştı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 photoshop'un kralını fenerin resmi sitesi yapıyor http://img103.imageshack.us/img103/2074/guizagu1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 "Yok yok bunla gidip topik açmalıyım, kesmedi bu benim küçüklüğümü" demiş birileri galiba 2 dakika sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yalan haber değil en azından, sizin resmi siteniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Valla Appiah gelirse bize ve eskisi gibiyse is yapar yusuf un 10 kati mantikli bir hareket olur.. Shadow cilginca savunmaya calismissin FB yi evet dogrudur iyi transferler yaptiniz Carlos fln buyuk olaydi ama fazla abartiyorsun.. Guiza icin Ispanyanin Okan Yilmaz i demistim yine bu sayfalarda dokturmustu millet ispanyada kac gol atmis Turkiyede 2 katini atar diye.. Kimse bakmamiz buyuk takimlara kac gol atmis anca hic penaltisiz su kadar gol atmis diye savundular.. Gorduk guiza yi okcu daha birkere ok atamadi ya.. Fenerbahcenin gecmisteki basarilinin yaninda bence Turkiyeye gelen yabancilar arasinda en iyiler her zaman Galatasaray a gelmisti.. Hagi, Tafarel, popescu, Jardel, Nonda, Kewell, Milan Baros, Lincoln daha ilk dusuncede aklima gelen adamlar bunlar ki zaten Baros kanitladi kendini ne iyi oyuncu oldugunu attigi goller ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 valla buna üzülürüm işte... keşke fenerbahçeye geri gelse de maldonado ve josico dan kurtulsak. selçuk da var, deniz de forma girmeye başladı. yabancı ve maaş kontenjanını gereksiz yere işgal eden 2 adamdan da kurtulmuş oluruz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yanlş topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 .. naptm ben 3 msj . heyecandan heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar