Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 said: Gazetelere verilen ilanda, “1 Temmuz’dan itibaren işe başlamak üzere, Avustralya’nın Hamilton Adası’nda yaşayabilecek, yüzmek bilen “Ada Bekçisi” aranıyor. Esnek çalışma saatleri, 6 aylık ücret 150 bin dolar, pazarlıksız...” yazıyor. Adayın, işi alabilmek için “maceracı ruhlu” olması ve “yeni şeyler deneme konusundaki istekliliğini” de göstermesi gerekiyor. İşi alan kişi, Büyük Mercan Resifi’nin 600 kadar adasındaki durum hakkında iki haftada bir internet günlüğü hazırlayacak, deniz kaplumbağalarını besleyecek, balinaları gözleyecek ve kendisine de çok fazla boş zaman kalacak. Queensland sahili açıklarındaki Whitsunday Adalarının “mücevheri” tabir edilen 5 bin nüfuslu Hamilton adasında, nefes kesici bir manzaraya nazır 3 odalı evde kira ödemeden yaşayacak bekçinin, uçak ve diğer ulaşım masrafları da karşılanacak. Teklif “gerçek olamayacak kadar güzel” gözüküyor ancak Queensland Turizm Dairesi, “bu işte bir bit yeniği olmadığını” ısrarla söylüyor. Queensland Turizmin İngiltere’deki bürosunda çalışan Jonathan Sloan, “Bu dünyanın en iyi işi, bu konuda hiçbir sorun yok. Bu herkesin hayalindeki şey; altın gibi kumsallar, masmavi bir gökyüzü, ılık deniz ve dostça insanlar...” diyor. Queensland turizm müdürü Anthony Hayes, amaçlarının adaları küresel pazara tanıtmak olduğunu söyledi. 18 ülkede verilen ilana başvurular 22 Şubat’ta sona erecek. Bunlar arasından uygun bulunan 11 kişi adaya giderek burada ada bekçiliğine hak kazanmak için diğer adaylarla yarışacak. Karın tokluğuna bile başvurulur yahu nasıl güzel bir yer Haber: http://www.ntvmsnbc.com/news/471940.asp Adadan resimler: http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/detay.aspx?categoryID=7&galleryID=1902&picID=25838&dp=1 Başvuru: http://www.islandreefjob.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 balinaları gözlemek derken ne demek istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 6 ay 150 bin dolar çok az yetmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 + kalacak yer, + uçak masrafları, + yemek veriyolar bonus olarak yetmiyosa işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 düşünmeden kabul ederdim.150 bin dolar için değil ama.sadece ihtiyaçlarımı karşılasınlar cebimede 100-200dolar koysunlar yine kabul ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 6 aylık değil de tam zamanlı iş olsa çok kralmış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bu işte bir bit yeniği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 çok güzelmiş lan gidesim geldi düşüneyim bi şubata kadar :/ öte yandan dalmayı falan bilmek gerekiyomuş gg oldum en iyisi arkadaşlara yollayım ben bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 tüm özellikler tutuyor ben gidiyorum görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kasmayin gençlik kabul edildim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 6 ay şart mı. bi iki haftalığına gidemiyımuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 işte muhteşem iş diye buna derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Rewendor said: + kalacak yer, + uçak masrafları, + yemek veriyolar bonus olarak yetmiyosa işte :) ssk mı yatırmıyolarsa kabul etmem ssk yok kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 emekli sandığıymış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben giderdim ama başka planlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 karizmatik kişiliğim ve mahçup tavırlarımla diğer adayları geride bırakarak seçileceğime inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 fede said: emekli sandığıymış abi eiiek gibi çalıştırırla hep öyle derler ilk başta süper iş diye ondan sonra William bey in kapıcılığını yaparsın AHMET 2 malboro kap gel ordan çabuk diye bağırır yüzme bilmek felan bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 türk almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 khala said: karizmatik kişiliğim ve mahçup tavırlarımla diğer adayları geride bırakarak seçileceğime inanıyorum. zeka testinden kalırsın sorry asjdhasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 atletik fiziğim, küçüklüğümde kazandığım yüzme şampiyonaları, scuba diving yapabilmem de cabası :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben akbil ve sodexho istiyorum onlar olmazsa olmaz. ayrica akbil herşeyi kapsıyacak vapurdan tut, metrobüsüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 khala said: atletik fiziğim, küçüklüğümde kazandığım yüzme şampiyonaları, scuba diving yapabilmem de cabası :o kaç yıldız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 pazarlıksız dio... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 para veririm ben üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar