OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Nelere dikkat etmemiz lazım uçağa binmeden ne bilyim ne kadar para alabiliriz yanımıza nakit bu tarz şeyleri merak ediyorum. Sakallı binersek ne olur terrorist damgası yermiyiz ? daha önce amerikaya giden pati var baya bi forumda bi yardımcı olursanız sevinirim annem başımın etini yedi. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Sakallı binersen terörist damgası yemezsin. Zaten vizeyi aldıysan orada tekrar kıllık çıkmaz. En fazla huysuz huysuz bakar olmadı gizlice bi takip edip araştırırlar nesin diye. Standart prosedür. Alacağın para zaten orada nereye gittiğin, ne amaçla gittiğin, ne kadar kalacağın ve neler yapacağınla ilgili olarak bayağı değişiyor. Yanına kitap, laptop ya da dvd player falan bir şey almazsan 18 saat havada ölürsün sıkıntıdan. Aktarmalı gidiyosan aktarma saatleri bayağı kayabiliyor ona göre. Bir de %25 ihtimalle bavulun kaybolacak karışmış olacak da 1-2 gün sonra eline geçecek haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Guzel cakmagin falan varsa yanina alma, yanlis bilmiyorsam hala cakmak alinamiyor en azindan bir sure alinamiyordu. Her turlu siviyi bavuluna koy. Ufak parfum tarzi seylerin varsa bunlarin icin acilip kapanabilen saydam plastik bir cantaya ihtiyacin var, bunun icine koyacaksin likitleri ve belli bir ml. sinirin var. Yukaridaki sinir sebebiyle eger duty freeden birsey alirsan onlar paketleyip ucaga getiriyorlar, sakin yeto gibi eline alip cikma, ucaga binmeden cope atmak zorunda kalirsin. 10.000 dolar nakit limiti var, kapida gecerken yaninda ne kadar var diye sorarlar. O kapidaki sorgu tamamen sans isi, beni ilk girisimde baya kastirmislardi, bi de turist vizem vardi tabi, ogrenci vizesiyle giriste konusmam bile gerekmiyo pek artik. Kastirmaktan kastim iste yaninda kac para var, nie geldin, bi daha yaninda kac para var, yaninda drug falan var mi (ki ben buna evet deme gafletinde bulundum adam neler var dedi, dedim iste painkillers, antibiotics, akciger stuff i falan dedim, adam dedi niye disease'in mi var, dedim icimden tuh ilke giremiyosun abd'ye sdfs). ama merak etme sorun yasamazsin yani yanina eroin falan alip girmeye calismadigin surece :P o doldurdugun bilgileri dogru gir ucaktaki, belge unutma falan filan. sakalda falan sorun yok tabi ki ben 1 aylik sakalla bindim en son :P ama kurandan ayet okuyarak da gecme yani kapidan gerek yok ehue, merak etme hicbi sorun cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Penthesilea said: sakalda falan sorun yok tabi ki ben 1 aylik sakalla bindim en son :P ama kurandan ayet okuyarak da gecme yani kapidan gerek yok ehue, merak etme hicbi sorun cikmaz. 20 kişiyi toplayıp tam kapıda, "TEKBİİİR! ALLAHUEKBER! TEKBİİİİR ALLAHUEKBEEER!!! TEKBİİİR!! AALLLAAHUEKBER!! EL-CİHAAAD! ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH!!" diye giriş bayağı enteresan olabilir mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bizim arkadasla yaptıgımız geyik vardı boyle, "Geliş sebebiniz nedir?" diye sorduklarında hic sakinligimizi bozmadan cihad dicektik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya bende bi tshirt var etrafında dinamitler sarılmış gibi duruyo onu giyip binsem nolur acaba (:P) çok saol verdiğin bilgiler için Penthesilea ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dennis said: Bizim arkadasla yaptıgımız geyik vardı boyle, "Geliş sebebiniz nedir?" diye sorduklarında hic sakinligimizi bozmadan cihad dicektik :) Guantanamoda 3 aylık free tatil kazanırdınız. ne olacakki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 amerikaya gitmeden önce bi abdest al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Parana özellikle dikkat et, ABDde iken kapkaççısı bolmuş, öle ortalık yerde çıkartma. Ve elektronik alet alacaksan ipod filan ii paketle. Kardeşimin bir arkadaşınınki bavulundan çalınmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ahahahah,ya da elinde ak 47 olan usame agzından cıkan balonda i want you for el-cihat tshirt giycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 asdauhsdu evet bana kapkaç zor biraz Zenci vücud yapısına sahip malatyalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 adıyamanlı dewğilsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ne icin gidiyon ayıptır sorması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Rewendor said: 20 kişiyi toplayıp tam kapıda, "TEKBİİİR! ALLAHUEKBER! TEKBİİİİR ALLAHUEKBEEER!!! TEKBİİİR!! AALLLAAHUEKBER!! EL-CİHAAAD! ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH!!" diye giriş bayağı enteresan olabilir mesela :D AHAHHAHAHAHA bunu yazmak lazım bi kenara project mayhem olarak yapmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 En onemlisi penth in dedigi gibi duty free den alisveris konusu birde sanirim ucagin kalkisina 1 saat varken birsey alamiyorsun.. Oyle etrafinda bomba gibi olan t-shirtler giyme. Birsey olmaz almazlar ucaga gidemezsin abd ye.. Daha yeni haberlerde t-shirtte arapca yazi var diye almamislar ucaga diye haber okudum.. Abd ye girerken kapidaki adamlari gorunce zaten oyle espri saka yapicak halin kalmiyor adamlarin uniformadan zaten feci tirsiyorsun :0 Benim parmak izimi okuttuktan sonra bekletmisti bi 2-3 dakika sonra birdaha bas dedi iste o 2-3 dakika gercekten korktum :P Ama ABD korkutulacak kadar birsey degil yani normal insanlar mis gibi gidiyorlar ben ablamin yanina 25 gun icin gittim 1 aylik vize yetiyordu 10 yillik verdiler sonra annem ve arkadasi basvurdu onlarda 10 yillik aldilar sanirim bir ara dagitiyorlardi ona denk geldik.. Ama amerika harbiden bana gore fazla medeni :) Ablamin ev arkadasinin evinde bile 3 tane cop torbasi vardi yok sise ler buna geri donusturebilenler suan oburleri ona :P ben gelemem ole seylere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 zokarto said: Rewendor said: 20 kişiyi toplayıp tam kapıda, "TEKBİİİR! ALLAHUEKBER! TEKBİİİİR ALLAHUEKBEEER!!! TEKBİİİR!! AALLLAAHUEKBER!! EL-CİHAAAD! ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH!!" diye giriş bayağı enteresan olabilir mesela :D AHAHHAHAHAHA bunu yazmak lazım bi kenara project mayhem olarak yapmak lazım :) jackass e meyil atcam,yapsınlar istiyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sigara götürceksen abartma, 6 karton sigarayı görünce bavulda yarım saat crack fln arayolar, bekletiyolar fln. Güzel olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 vururlar adamları.. ingiltere'de elemanın t-shirt'ünde transformers resmi var diye (robotun elinde silah var) adama "çıkar onu lahunn!" çekiyor salaklar. dahası da var. biliyorsunuz ki amerikalı salaklık konusunda avrupalıdan fersah fersah ileride. led tshirt giymiş kızı "üzerinde bomba var!!111" diye yere deviriyor polis. dahası da var. kızı göz altına alıyor ve evet dahası da var. salaklarımız yaptıkları açıklamada "iyi ki yere yat dediğimizde direnmedi. çünkü biz onu vuracaktık!" diyorlar.. ha bu arada elemanlar arap falan değil.. adamlar ciddi ciddi salak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 gellidus said: En onemlisi penth in dedigi gibi duty free den alisveris konusu birde sanirim ucagin kalkisina 1 saat varken birsey alamiyorsun.. yok alıyosun, en azından ben aldım uçak kalkmadan 20dk önce fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 o deilde çok korkak bence bu amaerikalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 her boktan şüphelenir polis, özellikle doğu yakasında bir yere gidiceksen tırs polisten. bomboş yolda karşıdan karşıya geçerken önümdeki kadını çekip 275$ ceza yazan polis gördüm. neymiş yaya'ya kırmızı yanıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 gellidus said: Ama amerika harbiden bana gore fazla medeni :) Ablamin ev arkadasinin evinde bile 3 tane cop torbasi vardi yok sise ler buna geri donusturebilenler suan oburleri ona :P ben gelemem ole seylere :Pona "seve seve" geliyorsun abi. copunde belli bi yuzdenin uzerinde kagit ve geri donusturulebilir herhangi bisey cikarsa cezasi buyuk cunku. copler cop torbasinda olacak siyah battal boy, o da fiks. Her pazar aksami evin onune cikariyorsun devletin verdigi yesil cop kutusu icinde siyah torbalar seklinde, geri donusumler de yaninda ozel renklerindeki konteynirlarinda, pazar gecesi gelip topluyorlar. O bombali tisortu giyme bu arada, iste oyle seylerden kacinican abi sivrilmicen :) Benim bi arkadasim, 2 arkadasiyla beraber amerika'da bi eyaletten digerine ucuyo, kendi aralarinda muhabbet ediyorlar iste ama elemanlardan biri cidden salak. bunlar boyle guvenlik cok siki falan muhabbeti ederlerken herif "I will sacrifice myself for Al-Qaeda" diyor ve arap aksaniyla boyle. Guvenlik de duduyor bunu. Ne oldu? 3 saat sorgulandilar havaalaninda ucagi kacirdilar sfdsfsaaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Normal ama o. Bu sayede çok daha düzenli oluyor trafikleri. Yayaya da şoföre de iyi uyguluyorlar trafik kurallarını. NY gibi büyük şehirlerdeki karman çorman hali saymazsak sıradan normal şehirlerde ABD'de trafiğe çıkan var mı aranızda bilmiyorum ama çıkanlar bilir çok büyük rahatlıktır, resmen adamlarda trafik kültürü var. Herkes kurallara uyar, dallamalık yapan olmaz, kimse kimseyi sıkıştırmaz, yanlış yola girerseniz saparsanız korna çalıp durmaz size yol verirler ya da dönüşünüzü tamamlayana kadar sabırla beklerler, ışık sarı yanar yanmaz herkes kornaya ve gaza abanmaz... Türkiye'den sonra inanılmaz güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ic hatlarda herkes takir takir gecerken beni tutmuslardi bi kere, bi pamuk gibi biseyi uzerinde ve cantanda gezdirip, bi alette analiz yapiyorlar. baya tirsmistim ama rastgele seciliyormus, benim ordan ogrendigim nolursa olsun abi, soguk kanli ol, ha bide polis arabayla durdurursa ellerini sakin ayirma direksiyondan valla gidersin gumburtuye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Anason said: ha bide polis arabayla durdurursa ellerini sakin ayirma direksiyondan valla gidersin gumburtuye. Ha evet öyle bişi var. Ellerini ayırırsan hele ki polisin göremeyeceği bir yerdeyse ellerin silah kullanma hakkı var. Öyle avrupaya türkiyeye benzemez oralar, insan hakları geçerli değil orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar