adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 acaba neleri unuttum onu merak ediyorum şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 360'da cok iyiydi ama hepimiz sinek gibi banlandigimiz icin hic bir espirisi kalmadi. amerikali olsam, it was very good till it lasted derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 valla ps3 en iyisi bence aslında pspde iyi ama kolaylık bakımından cebine koyuyosun sıkıldığın zaman açıyosun pes oynuyosun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 PONG! yok listede o yuzden 2. tercihim olan tetrise verdim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ahhh kara kutu yazmayı unuttum!!!!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ps3 neye göre iyi :) eğlence desen,eş dost toplanıp eğlenmek için wii rakipsiz (özellikle hatun ilgisi için bile alınır) multiplayer desen xbox ezer ps3 bir tek sistem olarak kuvvetli ama nasanın bilgisayarlarıda kuvvetli ondada oyun oynanmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben açıkçası full hd surround bi sistemle mgs4 bioshock falan deneyimlemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 xbox ps3'ü neden eziyor multi olarak? bilmediğimden soruyorum ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bill gates fanı olmakta güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Vingthor said: xbox ps3'ü neden eziyor multi olarak? bilmediğimden soruyorum ciddi öncelikle nette her yerde bulabileceğin karşılaştırmalara bakarsan arayüz olarak xbox çok daha kullanıcı dostu gelişmiş ve güvenilir bunun karşısında sonynin çıkardığı arayzü kırk tane upgrade çıkartmasına rağmen hala kötü buluyorlar ki ben avarage joe olarak ps3 arayüzünü xboxla karşılaştırdığımda grekesiz karmaşıkbuluyorum öte yandan xbox ın bütün hadisesi zaten multiplayer oyun sistemlerini bunun üzerine kurmuşlar oyuncuları resmen live üyesi olmak zorunda bırakıyorlar çünkü live da gerçekten ne oynarsanız oynayın rekabetçi bir ortam var.Adamların sadece Halo 3 üzerinden sattığı üyelik bile bütün ps3 ü gömmeye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 xbox in arayüzü gelişmiş, ps in ki mi gelişmemiş ? daha gecen ay xbox in orijinal arayüzü (blades) cok odun diye yeni arayüz tasarladilar baştan sona birebir ps3 ve psp nin arayüzünden (xmb) arak yeni arayüz sürdüler. nasıl heryerde xbox in arayüzünün cok daha başarılı oldugu yazıyor bilmiyorum acikcasi. ps3 te bi sürü eksik, kötü yan var ama playstation in kullandığı arayüz, cross media bar (xmb) şimdiye kadar yapilmiş en şık ve kullanımı rahat interface. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 azmodahaiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bayagi iyiyim. ve xbox ps3'ten daha iyi mutlide... cunku daha cok kullanicisi var. O kadar. :) ayrica sistem olarak ta cok cok daha iyi cunku daha cok kullancisi var. ayrica oldukca ustun cunku Azmo kullaniyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 alala xbox360 ps3'den daha mı fazla sattı? bi ara bill amca çıkıp ya biz bu xbox360 satışlarından zarar edioz tarzı bi açıklama yapmamışmıydı. xbox'un ps3den daha fazla kullanıcısı olması garibime gitti walla. xbox'lar nedense hep bana 2.sınıf konsolmuş gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 XBOX'larda sahte oyun oynanabniliyor, multi derdi olmayan onu alıyor genelde maddi durumu çok iyi değilse. XBOX'ın multi sistemi daha iyi, o yüzden multi derdi olanlar da onu alıyorlar. HALO1-2-3 çok tırt oyunlar, onları sevebilen garip bulduğum insanlar da onu alıyorlar. O yüzden XBOX daha fazla satıyorlar. Bende 3'ü de var an itibariyle ve PS3 ezer diyorum her türlü. Kumandasının küçülüğü ve hafifliği bile benim için bi artıdır :D Bunun dışında multiplatform oyunlarda PS3 versiynları "bence" daha güzel oluyor genelde, ayrıca oyun oynarken "ya 3 kırmızı verirse" gibi bi korkunuz olmuyor. Mecburen orjinal oyun oynadığınızdan ban yeme riski falan da yok öyle pek, tamiz mis işte. Ayrıca açıkça daha uzun ömürlü ve birkaç sene içinde çıkaçak PS3 exclusive oyunların XBOX oyularını özellikle görüntüler konusunda ezeceğini düşünüyorum. Wii de çok eğlenceli ama oyunları saçmasapan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ps3 döver ps3 ezer ps3 yönetir bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben konsol insanı diilimdir mgs4 için aldım ps3 geçen sene. çok bilmiyorum farklarını fakat daha fazla xbox multiplayer oyuncusu olmasıyla multiplayer olayının daha iyi olmasını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Masquerade said: ps3 döver ps3 ezer ps3 yönetir bye ps3 oldukca kotu bir sistem. :/ sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 azmodai sen "oldukça kötü" sistem görmemissin hayatında belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ps3 ezer diyenler kaçı xbox ellemiş nerak ediyorum, xboxın multide en büyük avantalarından biri kutunun içinden default olarak çıkan ve hemen herkesin aktif olarak kullandığı kulaklık mikrofon seti bence. bütün oyunlarda bütün oyuncularla aşmış bi iletişime sahip olabiliyosunuz ve yazı yazmaya kesinlikle ihtiyacınız kalmıyo. ps3tede var biliyorum ama kaç kişide rastladınız? onun dışında msnle senkronize falan buda baya hoş msn in hemen hemen hepimiz tarafından kullanıldığını varsayınca. bunların dışında ps 3 ten bluray dışında bi eksiği yok bence xboxın,yıllardır ps 3 ü olan arkadaşlarımın hiçbirinin hayatlarında bluray film almadıklarını düşündüğümde benim açımdan buda çokta bi avantaj olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 xbox360 0.90M Japan 15.85M America 10.80M Others 27.55M total:27.55M ps3 2.79M Japan 7.51M America 9.34M Others total:19.63M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 senko said: azmodai sen "oldukça kötü" sistem görmemissin hayatında belli :) ps3 iste... oldukca kotu... :/ ama ciddi bir yorum yapmam gerekiyorsa yapayim madem. Ikisi ayni sey. Iki platformunda kendine has bazi exclusiveleri var, ama genel olarak hit olan oyunlar ortak iki sisteme de cikiyor ve cidden sahsi samimi fikrimi soruyorsaniz, bir fark yok sistemler arasinda. PS3 donanimsal olarak cok daha guclu olsa da yanyana koyunca ayni sey. Iki konsoldan birine sahip olmak yeterli yani. MGS fani degilimdir o yuzden koynuyor bana ps3 suzluk, butun buyuk releaseler ve oynadigim oyunlar xbox icin de cikiyor ve seviyorum xboxumu. Alistim kendisine :) SF 4 cikacak zaten sirf onu oynayacagiz biz. Ne fark eder hangi konsolda oynadigin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Azmodai said: SF 4 cikacak zaten sirf onu oynayacagiz biz. Ne fark eder hangi konsolda oynadigin :P xbox controllerin dpad baya dandik diyorlar, elime almadım bilemiyorum ne kadar rahatsiz edici ama arcade stick ya da 3rd party controller yoksa ve dpad de dedikleri kadar dandikse zorlar xbox ta :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hori stickler, tourney stickler coktan alindi ve yolda. 1 aylik cipsler de depolandi ve yanina da dondurmalar ve siparis edilecek pizzalarin cesitleri ve markalari belirlendi bile. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar