Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisi daha iyi?

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:
xbox ps3'ü neden eziyor multi olarak? bilmediğimden soruyorum ciddi

öncelikle nette her yerde bulabileceğin karşılaştırmalara bakarsan arayüz olarak xbox çok daha kullanıcı dostu gelişmiş ve güvenilir bunun karşısında sonynin çıkardığı arayzü kırk tane upgrade çıkartmasına rağmen hala kötü buluyorlar ki ben avarage joe olarak ps3 arayüzünü xboxla karşılaştırdığımda grekesiz karmaşıkbuluyorum

öte yandan xbox ın bütün hadisesi zaten multiplayer oyun sistemlerini bunun üzerine kurmuşlar oyuncuları resmen live üyesi olmak zorunda bırakıyorlar çünkü live da gerçekten ne oynarsanız oynayın rekabetçi bir ortam var.Adamların sadece Halo 3 üzerinden sattığı üyelik bile bütün ps3 ü gömmeye yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

xbox in arayüzü gelişmiş, ps in ki mi gelişmemiş ? daha gecen ay xbox in orijinal arayüzü (blades) cok odun diye yeni arayüz tasarladilar baştan sona birebir ps3 ve psp nin arayüzünden (xmb) arak yeni arayüz sürdüler.

nasıl heryerde xbox in arayüzünün cok daha başarılı oldugu yazıyor bilmiyorum acikcasi. ps3 te bi sürü eksik, kötü yan var ama playstation in kullandığı arayüz, cross media bar (xmb) şimdiye kadar yapilmiş en şık ve kullanımı rahat interface.
Sosyal ağlarda paylaş

alala xbox360 ps3'den daha mı fazla sattı?
bi ara bill amca çıkıp ya biz bu xbox360 satışlarından zarar edioz tarzı bi açıklama yapmamışmıydı.
xbox'un ps3den daha fazla kullanıcısı olması garibime gitti walla. xbox'lar nedense hep bana 2.sınıf konsolmuş gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

XBOX'larda sahte oyun oynanabniliyor, multi derdi olmayan onu alıyor genelde maddi durumu çok iyi değilse. XBOX'ın multi sistemi daha iyi, o yüzden multi derdi olanlar da onu alıyorlar.
HALO1-2-3 çok tırt oyunlar, onları sevebilen garip bulduğum insanlar da onu alıyorlar. O yüzden XBOX daha fazla satıyorlar.

Bende 3'ü de var an itibariyle ve PS3 ezer diyorum her türlü. Kumandasının küçülüğü ve hafifliği bile benim için bi artıdır :D

Bunun dışında multiplatform oyunlarda PS3 versiynları "bence" daha güzel oluyor genelde, ayrıca oyun oynarken "ya 3 kırmızı verirse" gibi bi korkunuz olmuyor. Mecburen orjinal oyun oynadığınızdan ban yeme riski falan da yok öyle pek, tamiz mis işte. Ayrıca açıkça daha uzun ömürlü ve birkaç sene içinde çıkaçak PS3 exclusive oyunların XBOX oyularını özellikle görüntüler konusunda ezeceğini düşünüyorum.

Wii de çok eğlenceli ama oyunları saçmasapan :D
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 ezer diyenler kaçı xbox ellemiş nerak ediyorum, xboxın multide en büyük avantalarından biri kutunun içinden default olarak çıkan ve hemen herkesin aktif olarak kullandığı kulaklık mikrofon seti bence.

bütün oyunlarda bütün oyuncularla aşmış bi iletişime sahip olabiliyosunuz ve yazı yazmaya kesinlikle ihtiyacınız kalmıyo. ps3tede var biliyorum ama kaç kişide rastladınız?

onun dışında msnle senkronize falan buda baya hoş msn in hemen hemen hepimiz tarafından kullanıldığını varsayınca.

bunların dışında ps 3 ten bluray dışında bi eksiği yok bence xboxın,yıllardır ps 3 ü olan arkadaşlarımın hiçbirinin hayatlarında bluray film almadıklarını düşündüğümde benim açımdan buda çokta bi avantaj olmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
azmodai sen "oldukça kötü" sistem görmemissin hayatında belli :)

ps3 iste... oldukca kotu... :/

ama ciddi bir yorum yapmam gerekiyorsa yapayim madem. Ikisi ayni sey. Iki platformunda kendine has bazi exclusiveleri var, ama genel olarak hit olan oyunlar ortak iki sisteme de cikiyor ve cidden sahsi samimi fikrimi soruyorsaniz, bir fark yok sistemler arasinda. PS3 donanimsal olarak cok daha guclu olsa da yanyana koyunca ayni sey.

Iki konsoldan birine sahip olmak yeterli yani. MGS fani degilimdir o yuzden koynuyor bana ps3 suzluk, butun buyuk releaseler ve oynadigim oyunlar xbox icin de cikiyor ve seviyorum xboxumu. Alistim kendisine :)

SF 4 cikacak zaten sirf onu oynayacagiz biz. Ne fark eder hangi konsolda oynadigin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
SF 4 cikacak zaten sirf onu oynayacagiz biz. Ne fark eder hangi konsolda oynadigin :P

xbox controllerin dpad baya dandik diyorlar, elime almadım bilemiyorum ne kadar rahatsiz edici ama arcade stick ya da 3rd party controller yoksa ve dpad de dedikleri kadar dandikse zorlar xbox ta :P.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...